| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Archive 81 (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Archive 81 (2022)Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 17:10 |
|
Nema za mene druge sezone. Ni pod razno. Još jedna niskobuđetna Netflix serijica, koja nešto pretendira da bude mistery. Osam epizoda bi stalo u jednu ispodprosječnu epizodu Zone sumaraka. Kult, demončić iz druge dimenzije i slabučak casting. Glavni lik je Mamuadu Athie, dosta slabo odradio posao. Nešto , ali samo nešto je bolji njegov kompić, sporedni lik Matt McGorry. Glavna glumica je osrednja Dina Shibabi, kojoj je najveći mark, što je Saudijka porijeklom. Nešto je malo bolja njena kolegica Julia Chan. Ako su sporedni glumci bolji od dvoje glavnih koji su u kadru 80% vremena, to nešto govori. O priči ni ne bih. Nije moj tip mistery/horrora. Eventualno štovatelji kultova budu nešto vidjeli u ovoj sporoj, na trenutke dosadnoj mainstream Netflix serijici.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2022 u 07:52 |
|
Eto meni bas legla,dobra mi prica,atmosfera fantasticna ,dobra gluma iako po prvi put vidim sve glumce. Muzika odrzava atmosferu ,spora ali nije mi dosadna nijednog momenta.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |