| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najprovokativniji filmovi 2021 (02.01.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najprovokativniji filmovi 2021 (02.01.2022.)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2022 u 21:17 |
|
Titane nisam još gledao pa ne mogu zasad suditi. Od ovih ostalih koje sam gledao nijedan nije provokativan, štaviše, nije mi jasno što na toj listi traži style over substance Green Knight. Spilbergovo smeće neću gledati. Malignant nije loš horor, jedan je od natprosječnih u prošloj godini, ali da je broj jedan po provokativnoti, e bogami nije.
|
|
![]() |
|
robi75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2022 u 15:20 |
|
Lista je nevidjena glupost...
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2022 u 16:13 |
Jedino mozda Titane. Pig je diskutabilan. Slazem se za ostale da nisu provokativni. Planirao sam Nightmare Alley u bioskopu (na preporuku,meni se knjiga svidela, a citao sam je odavno kad i Misljenje jednog klovna od Bela, i Kci direktora cirkusa od Gordera), ali zanimljivo da je izbacena lista kad prakticno nije stigao u bioskope kod nas. Nisam gledao Tick,tick,..Boom, ne odgovara mi zanr. A lista kao lista, verovatno ajde da i mi izbacimo, da budemo u toku sa ostalim sajtovima, klise rezimiramo 2021. godinu. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |