Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva > DVD software: sve na jednom mestu
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uputstvo za pravljenje DVD-ja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uputstvo za pravljenje DVD-ja

Odgovori Odgovori Stranica  123 11>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uputstvo za pravljenje DVD-ja
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2006 u 14:43
...uz pomoć NeroVision Express-a i FFDShow-a (lepljeni prevodi)
autor:darije
DOWNLOAD
http://www.sendspace.com/file/e690xp
Titl_na_film_za_dobijanje_VCD_SVCD_ili_DVD.rar

...uz pomoć VSO ConvertXToDVD (izbornik prevoda)
autor:pittbull
DOWNLOAD
http://www.sendspace.com/file/p3c7li
vsotutorialbypittbull.rar

Ažurirao icemaher - 23.Sijecanj/Jan.2011 u 18:20
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2006 u 15:41
  lega
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 00:27
Hvala kolegi pittbull-u na uputstvi za pravljenje DVD-ja uz pomoć VSO ConvertXToDVD. Sada imam dve varijante, pa kome se koja svidi...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2006 u 16:36
@darije
vidim da si si dal truda da to likovno malo obradiš i da dodaš par rečenica koje bi za sve one kojima fakat nije jasno trebale sve objasniti :)  dobro obrađeno. nisam stigel pregledati sve ali na prvi pogled nisi ništ puno promjenil tak da sam suglasan s promjenama i zahvaljujem na poštenju jer neki kolko imam priliku vidjeti na forumu imaju običaj prisvajati autorski rad..... u al na ovaj tvoj avatar nikak da se prilagodim, nekak mi bode oči.........no hart feelings.........
Na vrh
despotm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj despotm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 00:43
ja koristim DVD Flick za pravljenje DVD, koji je za razliku od ovog VSO ConvertXToDVD besplatan...

Ažurirao despotm - 16.Listopad/Oct.2007 u 00:44
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2007 u 13:06
Daj mi recite kako vi przite napravljen dvd? Jel koristite nero smart pa idete na make data dvd ili idete u nero burning rom na dvd video ili ga mozda cak przite kao dvd-rom (udf/iso) ? Mislim da je u tome problem sto neki dvd playeri citaju dvd-e a neki ne

Ažurirao Hmelj - 19.Studeni/Nov.2007 u 13:06
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 02:51
ako imas gotov dvd, onda startuj nero express ili nero burning rom.... ides na dvd video nadjes taj fajl VIDEO_TS i cepas. a to ako si rezao kao data dvd, retko da ce neki dvd da procita, al moguce je i da ne cita uopste.
Na vrh
stonex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stonex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 22:58
Nova verzija programa ConvertX to DVD konvertuje DiVX film u DVD a ako ubacite prilikom rezanja u isti folder i prevod (koji se zove potpuno isto kao i film ) automatski će ga zalepiti na taj novi DVD . Možete mu unapred definisati i veličinu i boju i još neke opcije .

http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

Možete naći i na www.rlslog.net crackovanu verziju .
Na vrh
katarina022 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katarina022 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 12:26
molim vas pomozite mi.kako da stavim titlove zajedno sa filmom na prženje,i da mi se ti titlovi prikažu na dvd-u
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 13:55
pa lepo pise na vrh ove teme gore! sve je objasnjeno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 13:57
Brate/sestro, ajde malo preciznije!!! Da li hoćeš da napraviš pravi DVD (sa VOB fajlovima) ili hoćeš jednostavno da narežeš 6 DivX filmova na DVD, a da ti se prevodi vide na linijskom player-u?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katarina022 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 12:08
prilikom kakvog rezanja???
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 12:25
Osim ako ti ne razumeš srpski a ja hrvatski, pa ne kontaš da je kod nas REZATI DISK, a kod vas PRŽITI DISK!!!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katarina022 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 12:53
ne živciraj se.. nisan znala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 13:32
LOL Opušteno, ne živciram se, nego ja uvek imam ružan običaj da stavljam ! na kraju rečenice.... Jesi li rešila problem?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katarina022 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 13:37
ok, a evo čekan da mi se skine film, misliš to da prilikom "rezanja" stavim film i subt. u jedan folder,ili..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 14:50
Pazi, to je OK što si rekla, znači .avi i .srt(.sub) fajl u isti folder i pod istim nazivom (znači ring.avi i ring.srt) to "sprži" na DVD i probaj u player-u. Ako neće, 99% je problem u samom uređaju, koji ili ne podržava prevode ili... U tom slučaju ćeš ili morati da praviš DVD od svakog filma ili da lepiš prevod na svaki film, ili što je i ponajbolje, da kupiš drugi linijski player (jeftini su) koji ima podršku za prevode...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katarina022 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 16:48
    e a šta ako mi titlovi nisu namišteni točno ka film??? vremenski..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 00:50
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 15:05
Kako napraviti crack za ovo:VSO ConvertXToDVD
Daje nekakve seriale, a traži nekakav ključ. Taj ključ je valjda za original.

U serialsima daje neke seriale koji ga ne aktiviraju.
Plz pomozite, tonem u očaj.
trla baba lan ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 11>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.