| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titlovi staff |
Odgovori
|
Stranica 123 8> |
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Titlovi staffObjavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 22:57 |
|
Drage kolege i koleginice, obaveštavamo vas da smo oformili novu grupu
članova na forumu, a to je grupa "titlovi staff". Da bismo odmah na
početku razjasnili sve nedoumice i izbegli neke eventualne kasnije
sporove, objasnićemo ko su naši stafovci.
Cilj: Staff grupa je oformljena da bi na jedan način pokazali da vidimo i cenimo šta sve članovi rade za forum, a sa druge strane da bismo iste usmerili i podstakli da nastave sa tom praksom. Oduvek smo želeli da na forumu vodimo duge i ugodne rasprave o filmovima, a stafovci su ekipa koja će nam omogućiti svojim radom da imamo gde da vodimo te rasprave. Zadatak: Stafovci su članovi koji su zaduženi za filmski deo foruma, odnosno podforum Filmovi i serije Drugim rečima, oni će praviti teme u TPP delu, pisati vesti, novosti, statistiku... Sve što im padne na pamet a da je u vezi sa filmskim svetom. ![]() Ovlašćenja: Shodno zadatku koji imaju, stafovci će imati ovlašćenje da edituju tuđe postove u TPP delovima foruma, a u cilju ispravke grešaka, dopune posta linkovima i slikama i eventualnog brisanja piratskog sadržaja. Nemaju odobrenje da brišu tuđe postove, osim ako su dupli! Stafovci će takođe imati ovlašćenje editovanja/moderiranja dela Potražnja prevoda Vođenje spiska potražnje i editovanje postova NIJE obaveza stafovaca, ali smo im ostavili ovu mogućnost ukoliko imaju želju da to rade. Pored toga, stafovci će imati mogućnost odobravanja sopstvenog uploada, kao i pregled/pristup podforumu Translator grupe. Prostor delovanja: Stafovci dakle imaju pristup svemu na forumu, sem voditeljskim delovima. Smatramo da je centar njihovog delovanja, odnosno njihov podforum u kom mogu da se međusobno koordiniraju Titlovi.com vas trebaju. Ukoliko vreme pokaže da vam je potreban dodatni prostor, biće oformljen, ali sad za sad smatramo da nema potrebe. U ovom delu možete, pored postojećih, da otvarate dodatne teme ukoliko imate potrebe za njima. Ponašanje/ograničenja: Stafovci, kao ni jedna druga grupa koja ne spada u administraciju, nema pravo da ulazi u rasprave sa članovima, osim ukoliko su lično prozvani ili se primedba/pitanje odnosi na njihov domena rada. Stafovci, kao i svaka druga grupa koja ima neka ovlašćenja, su dužni da rade u interesu foruma i iznad svega, dužni su da se sa svim ostalim aktivnim kao i novim članovima ophode ljubazno i u cilju međusobne pomoći, a ne nadmoći. Stafovci su tim koji radi na unapređenju TPP dela foruma i od njih se očekuje da se i ponašaju kao tim. Očekivanja: Staf grupa se formira za članove koji mogu, žele, hoće i nameravaju da doprinesu forumu. Drugim rečima, ukoliko neko više ne bude u mogućnosti da radi u TPP delu, biće vraćen u grupu iz koje je i ušao u staff, sa mnogo razumevanja i bez ikakvih zamerki. Članovi: Gajtana, Rea, LEMONZOO, Salvador, Novy78, VBojana Ukoliko bilo koji novi član titlovi staff grupe ne želi da bude deo tima, nije nikakav problem. Molimo samo da javite administraciji radi regulisanja statusa. administracija titlovi.com Ažurirao bojanadj - 11.Studeni/Nov.2012 u 23:57 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:07 |
|
Da li se meni čini ili su ovde neki dobili neka unapređenja?Ako je tako ČESTITAM.
![]() ![]()
|
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:09 |
Hvala, hvala ![]() Joj koliko ima ovih nekih opcija Sad se bojim i ući na forum, sve mi je tako privlačno a ništa ne smijem da diram ![]() ![]() ![]() Ažurirao Rea - 08.Studeni/Nov.2012 u 23:11 |
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:10 |
|
Gajtana, Rea, LEMONZOO, Salvador, Novy78,
čestitam na unapređenju i želim vam puno uspeha u spravljivanju s novim obavezama.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:11 |
|
Ovo je palo iz vedra neba, ali objeručke prihvaćam i zahvaljujem se na tome.
|
|
![]() |
|
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:12 |
|
Kako kaže Al Paćino u Devils Advocat:"look but dont touch,touch but dont taste...."
|
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:13 |
|
Sve čestitke članovima nove grupe
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:15 |
Rei i Salvadoru koji su prihvatili nove zvezdice, a kolegama ću čestitati kad se i oni jave i ako potvrde. Do tad imam samo jedno da kažem - Rea bježi na učenje inače ću te suspendovati sa sve novim zvezdicama ![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
demaksi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:16 |
![]() Znači li to da je Rea ispod ili iznad mene?
![]() |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:17 |
|
Takodje cestitam koleginicama i kolegama i nadam se da nas nece izneveriti.
|
|
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:18 |
|
Hvala svima
![]() ![]() Joj...uh...uh... Ovo me pogodi pravo, kad sam dobila poruku, bacila sam onu knjigu što mi je bila u krilu ne znam ni gdje odleti, živa bila ![]() ![]() ![]() Evo, Bojo, idem ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:18 |
fer je da ona odluci |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:19 |
Rekoh ja fino : Sve sami perverznjaci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:22 |
|
Čestitam kolegama! Apsolutno zasluženo!
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:24 |
|
Najviše me je zanimalo ovo pravilo- Ponašanje/ograničenja:
Rea, dobro prouči ovo štivo ![]() P.S. Zanima me da li još imam mogućnost uplodanja filmova kao što sam imao dok sam bio uploder?
Ažurirao Salvador - 08.Studeni/Nov.2012 u 23:25 |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:27 |
Ti nemaš. Ostali imaju.
![]() |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:31 |
|
Bravo, čestitke.
![]() Želje i pozdravi uz disko kolo - što bi rekli Rokeri s Moravu ) |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:31 |
|
Ma nije valjda, zezaš me
To sam najviše želio i zbog toga sam vam uvijek radio probleme i sad ukinjeno. Ne, to nije moguće
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:32 |
|
De još nešto da upitam
![]() Šta ovo sad znači na mom profilu "Administratorske/moderatorske napomene o članu brisanje potpisa (skinut žuti)" ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:37 |
Ti još nisi otišla da učiš. Da ja vratim taj žuti ![]() ![]() ![]() Salvadore, Titi je večeras u ekstra raspoloženju. Ništa mu ne veruj
Ažurirao bojanadj - 08.Studeni/Nov.2012 u 23:37 |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 8> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |