Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Titlovi.com vas trebaju
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi staff
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi staff

Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi staff
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 22:57
Drage kolege i koleginice, obaveštavamo vas da smo oformili novu grupu članova na forumu, a to je grupa "titlovi staff". Da bismo odmah na početku razjasnili sve nedoumice i izbegli neke eventualne kasnije sporove, objasnićemo ko su naši stafovci.

Cilj:
Staff grupa je oformljena da bi na jedan način pokazali da vidimo i cenimo šta sve članovi rade za forum, a sa druge strane da bismo iste usmerili i podstakli da nastave sa tom praksom. Oduvek smo želeli da na forumu vodimo duge i ugodne rasprave o filmovima, a stafovci su ekipa koja će nam omogućiti svojim radom da imamo gde da vodimo te rasprave.

Zadatak:

Stafovci su članovi koji su zaduženi za filmski deo foruma, odnosno podforum Filmovi i serije
Drugim rečima, oni će praviti teme u TPP delu, pisati vesti, novosti, statistiku... Sve što im padne na pametLOL a da je u vezi sa filmskim svetom. Wink

Ovlašćenja:
Shodno zadatku koji imaju, stafovci će imati ovlašćenje da edituju tuđe postove u TPP delovima foruma, a u cilju ispravke grešaka, dopune posta linkovima i slikama i eventualnog brisanja piratskog sadržaja. Nemaju odobrenje da brišu tuđe postove, osim ako su dupli!
Stafovci će takođe imati ovlašćenje editovanja/moderiranja dela Potražnja prevoda
Vođenje spiska potražnje i editovanje postova NIJE obaveza stafovaca, ali smo im ostavili ovu mogućnost ukoliko imaju želju da to rade.
Pored toga, stafovci će imati mogućnost odobravanja sopstvenog uploada, kao i pregled/pristup podforumu Translator grupe.

Prostor delovanja:
Stafovci dakle imaju pristup svemu na forumu, sem voditeljskim delovima. Smatramo da je centar njihovog delovanja, odnosno njihov podforum u kom mogu da se međusobno koordiniraju Titlovi.com vas trebaju. Ukoliko vreme pokaže da vam je potreban dodatni prostor, biće oformljen, ali sad za sad smatramo da nema potrebe. U ovom delu možete, pored postojećih, da otvarate dodatne teme ukoliko imate potrebe za njima.

Ponašanje/ograničenja:
Stafovci, kao ni jedna druga grupa koja ne spada u administraciju, nema pravo da ulazi u rasprave sa članovima, osim ukoliko su lično prozvani ili se primedba/pitanje odnosi na njihov domena rada.
Stafovci, kao i svaka druga grupa koja ima neka ovlašćenja, su dužni da rade u interesu foruma i iznad svega, dužni su da se sa svim ostalim aktivnim kao i novim članovima ophode ljubazno i u cilju međusobne pomoći, a ne nadmoći.
Stafovci su tim koji radi na unapređenju TPP dela foruma i od njih se očekuje da se i ponašaju kao tim.

Očekivanja:
Staf grupa se formira za članove koji mogu, žele, hoće i nameravaju da doprinesu forumu. Drugim rečima, ukoliko neko više ne bude u mogućnosti da radi u TPP delu, biće vraćen u grupu iz koje je i ušao u staff, sa mnogo razumevanja i bez ikakvih zamerki.

Članovi:
Gajtana, Rea, LEMONZOO, Salvador, Novy78, VBojana

Ukoliko bilo koji novi član titlovi staff grupe ne želi da bude deo tima, nije nikakav problem. Molimo samo da javite administraciji radi regulisanja statusa.

administracija titlovi.com

Ažurirao bojanadj - 11.Studeni/Nov.2012 u 23:57
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:07
Da li se meni čini ili su ovde neki dobili neka unapređenja?Ako je tako ČESTITAM.ClapClapClap
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:09
Originalno postovano od strane Rocky75 Rocky75 piše:

Da li se meni čini ili su ovde neki dobili neka unapređenja?Ako je tako ČESTITAM.ClapClapClap

Hvala, hvala LOL

Joj koliko ima ovih nekih opcija LOL Sad se bojim i ući na forum, sve mi je tako privlačno a ništa ne smijem da diram LOLLOLLOL

Ažurirao Rea - 08.Studeni/Nov.2012 u 23:11

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:10
Gajtana, Rea, LEMONZOO, Salvador, Novy78,
čestitam na unapređenju i želim vam puno uspeha
u spravljivanju s novim obavezama.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:11
Ovo je palo iz vedra neba, ali objeručke prihvaćam i zahvaljujem se na tome.
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:12
Kako kaže Al Paćino u Devils Advocat:"look but dont touch,touch but dont taste...."
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:13
Sve čestitke članovima nove grupe Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:15
cestitamo Rei i Salvadoru koji su prihvatili nove zvezdice, a kolegama ću čestitati kad se i oni jave i ako potvrde. Do tad imam samo jedno da kažem - Rea bježi na učenje inače ću te suspendovati sa sve novim zvezdicama LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:16
Clap

Sada imamo isti broj zvezdica.
Znači li to da je Rea ispod ili iznad mene? Big smile
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:17
Takodje cestitam koleginicama i kolegama i nadam se da nas nece izneveriti.cestitamo
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:18
Hvala svima LOLHug

Joj...uh...uh...

Ovo me pogodi pravo, kad sam dobila poruku, bacila sam onu knjigu što mi je bila u krilu ne znam ni gdje odleti, živa bila LOLLOLLOL

Evo, Bojo, idem LOL

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:18
Originalno postovano od strane demaksi demaksi piše:

Clap

fer je da ona odluci LOL LOL Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:19
Originalno postovano od strane demaksi demaksi piše:

Clap

Rekoh ja fino : Sve sami perverznjaci deki2

LOLLOLLOL

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:22
Čestitam kolegama! Apsolutno zasluženo! Clap
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:24
Najviše me je zanimalo ovo pravilo- Ponašanje/ograničenja:LOL

Rea, dobro prouči ovo štivoLOL

P.S.

Zanima me da li još imam mogućnost uplodanja filmova kao što sam imao dok sam bio uploder?

Ažurirao Salvador - 08.Studeni/Nov.2012 u 23:25
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:27
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

P.S.

Zanima me da li još imam mogućnost uplodanja filmova kao što sam imao dok sam bio uploder?

Ti nemaš. Ostali imaju. ROFL
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:31
Bravo, čestitke.cestitamo
Želje i pozdravi uz disko kolo - što bi rekli Rokeri s Moravu Big smile)
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:31
Ma nije valjda, zezaš meUnhappy To sam najviše želio i zbog toga sam vam uvijek radio probleme i sad ukinjeno. Ne, to nije mogućeLOL
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:32
De još nešto da upitam LOL

Šta ovo sad znači na mom profilu "Administratorske/moderatorske napomene o članu brisanje potpisa (skinut žuti)" Confused

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2012 u 23:37
LOL Ti još nisi otišla da učiš. Da ja vratim taj žuti LOLLOLLOL

Salvadore, Titi je večeras u ekstra raspoloženju. Ništa mu ne veruj LOL

Ažurirao bojanadj - 08.Studeni/Nov.2012 u 23:37

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.