Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yu-Gi-Oh!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yu-Gi-Oh!

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
Pikolo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pikolo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yu-Gi-Oh!
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 15:49

Tražim jugio igrice, karte, epizode...

Neka mi se netko javi ako ima šta!

Be cool
Hate school!!!
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 16:32
imam ja magnete za frizider

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 16:33
i igricu,igras prekoo neta s ljudima ali ja bi neku di mogu naucit kartat,gdje mogu igrat komp,a ima ih par ali nedaju link!

Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 14:12
Ja vam igram Yu-Gi-Oh na GBA....Imam tri igre,Yu-Gi-Oh Dungeon Dice,The Eternal duelist soul i Wordwide edition
Na vrh
yami_squall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 20:09
...ja imam ovu igricu al na edo version..tu se moze naucit igrat..
dark magican
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 16:07
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:53

karte

za 35kn

....
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:07
a jel ima netko direktni link za downloadanje?jer su ove bukijeve str na tal. a ja to nekuzim!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:14
a jesi uspio downloadat?

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 01:43
hmh www.romnation.com ili je net neznam vise ja sam skino sve te igre na www.advance-power.de ali oni nude samo najnovije dakle te stare igre ako ko ima pitanja u vezi pravila igre neka se meni obrati i mogli bi otvoriti temu za dueliranje ili taktike konstrukciju deckova ako je ko zainteresovan samo...
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 11:23
evo vam stranica za skinit igricu......                    www.stormpages.com/edhrzic/Yugipc.htm
dark magican
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 19:59

ja nemrem nac!!koja sam ja glupan

dajte meni retardiranom neki link direktno za downlodanje!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yami_squall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 00:13
http://mywebpages.comcast.net/malakai21/yugiohpc.zip       kliknes di pise Yugioh v.12/07                   ima oko 14 MB
dark magican
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 00:21

Imam ti ja ovo za PC, samo prodaja:

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge
Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 20:01
te dvije su na 2 cda
Fission Maild
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 22:27

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

te dvije su na 2 cda

ja ih imam na 2 CD - a, ali mislim da bi se mogli nagurati na 1 CD, javit ću kad provjerim!!!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 00:21
Originalno postovano od strane fLiP fLiP piše:

karte

za 35kn

Koliko karti?

Koje karte?

Javi čim prije!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:00

yami hvala puno!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:10
jedna je na talijanskom

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:49
yumi meni n radi!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,243 sekundi.