Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ko je vukodlak?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ko je vukodlak?

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ko je vukodlak?
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 19:19
Za početak, trebalo bi se pojasniti koja su pravila ove igre. Suštinski, potrebno nam je 7-8 ljudi koji će igrati. Ja bih bio moderator igre, tako da ne mogu učestvovati u samom procesu.

Cilj igre je dvostruk. Za vukodlaka(e) cilj je da izjednače broj ''svojih'' sa brojem normalaca. Za normalce je da istrebe ovu napast koja ih napada u noći. Moderator podeli randomno uloge igračima i o tome im dostavi privatnu poruku. Među normalnom populacijom postoje i Izdajnik i Vidovnjak. Izdajnik predstavlja zlog igrača kome je cilj da vukodlak(ci) pobedi(e), dok je vidovnjak jedina osoba koja može od moderatora jednom dnevno dobiti odgovor na pitanje da li je neka druga osoba vukodlak ili nije (i to radi u fazi noći). On to ne može direktno reći saigračima već ih navodi na to. Takođe i Izdajnik ne sme govoriti otvoreno, već mora biti...zakukljen i zamumuljen. Postoje dva vremenska perioda u igri. Dan- u kome narod linčuje jednu osobu (sistemom glasanja), i noć - u kojoj vukodlak slobodnim izborom ubija normalca (tako što mi dobaci pp). Osobe koje su ubijene izlaze iz igre i čekaju do naredne partije.

Svako od igrača može (i to je apsolutno slobodno) da iznosi svoja mišljenja i razloge zašto bi nekoga trebalo linčovati.

Dan traje od 20:00 h do 08:00h (razlog je zato što je tada najveća koncentracija ljudi), a noć od 08:00 do 20:00h.

Ako neko ne glasa jednom neće biti nikakvih reprekusija. Ako ne glasa dva puta (dakle, dva dana)- on je automatski linčovan.

U slučaju da postoji isti broj glasova- tada prevagu nosi onaj koji je prvi stigao do te cifre i on biva linčovan.

Da li ima zainteresovanih za neku ovakvu igricu? potrebno nam je bar 7-8 ljudi.

“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 19:31
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

On to ne može direktno reći saigračima već ih navodi na to. Takođe i Izdajnik ne sme govoriti otvoreno, već mora biti...zakukljen i zamumuljen.

Ko će garnovati da nema dopisivanja preko PM-a? LOL

BTW Pomorandžo, ti baš nemaš šta da radiš LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 19:36

Ne može niko garantovati. Ali u duhu dobre igre, to je glupo raditi. Da samo znaš kolika je to greška. Ionako sedim za računarom i pišem dva seminarska, tako da mi je ovo odmorWink

― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 23:17
Pih bre, niko ni da me pljune.
― George Carlin
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 23:22
Iskreno, ono ti je prevelik tekst, pa baš i nisam shvatio igruLOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 23:28
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Iskreno, ono ti je prevelik tekst, pa baš i nisam shvatio igruLOL

Nisi razumeo? hoćeš da probam još uprostiti? i da ispišem kvaziprimer?
― George Carlin
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 23:30
Ajde probaj....Ali prvo pričekaj da vidiš ima li uopće ljudi koji bi ovo igrali.....
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2011 u 23:37
Ma vidim ja da nažalost neće biti. Svi junaci nikom ponikoše čim dođe jedan vukodlak!
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 01:12
40 puta pogledana tema, i niko neće? Pih bre. You're no fun at all!
― George Carlin
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 02:05
Pa jbmu, mandarinice, znaš da sam ja uvijek za akciju. Piši mene, outside i CSI... Ajd sad i AcaN će vjerojatno, vrbovat ćemo i ines, a bojana neće moći odoljeti, dakle imamo šest. Ubacit ćemo još i A2D2, VBojana će sigurno htjeti, pošto je sad oštro zapela za spam i imaš igricu.,.. LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 02:18
Dobro je, vas dvojica ste početak. Ne mogu da pišem ostale, jer se plaše da se pojave kao ljudi ovde i da mi kažu, eh mandarino jedna šašava upiši i mene!
― George Carlin
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 10:16
Sad pročitah ovo, i nije ti loša igrica. Samo kad bi netko htio igrati...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 11:14
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Sad pročitah ovo, i nije ti loša igrica. Samo kad bi netko htio igrati...
Bitno je da ne oduzima preterano vremena! Dva puta dnevno MORAŠ da proveriš, i u prolazu možeš kucati koliko hoćeš. Ali dooobro, ljudi nisu raspoloženi za igranjeCry
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:13
Nažalost, Mandarinice, u ovome ti ne mogu pomoću, jer sam se i sa igrica skinula. Da nisi pokrenuo temu o ostavljanju cigareta, ne bih bila svesna koliko sam sklona zavisnostima. LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:15
E, razočara me spamerica u nastanku... cccc

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:16
Neka, neka lako ćemo mi da je obrišemoLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:22
Drakonske li kazne! Shocked
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:24
Il' spam il' brisanje... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:24
Neamo izbora, brišu se i po pet, šest puta... šta ti ga ja znam.. LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2011 u 13:27
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Drakonske li kazne! Shocked
Desperate times call for desperate measuresLOL
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.