Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pokvareni telefon
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pokvareni telefon

Odgovori Odgovori Stranica  123 44>
Korisnik
Poruka
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pokvareni telefon
    Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 00:21
Ajmo svi koji dolaze na forum preko mobilnog i imate aktivirano ono automatsko prepoznavanje reči da pokušamo bukvalno da igramo pokvareni telefon.

Pravila su jednostavna: Na rečenicu ispod, dodate četiri reči koje vam mobilni ponudi kao srednji izbor. Sledeći kopira celi tekst u komentaru iznad njegovog i doda nove četiri reči. Možete stavljati i znakove interpunkcije tamo gde smatrate da ima smisla.

Mislim da će biti urnebesno.

Početak glasi: Mislim da sam lud zato što... (sledeći nek doda sledeće četiri reči)
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:11
Mislim da sam lud zato što je to kao neka...
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:13
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:15
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za...

P.S.

Šta sam to ja kucao kad mi ovakve stvari predlaže telefon? LOLLOLLOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:17
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:20
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:39
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:42
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:43
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Šta sam to ja kucao kad mi ovakve stvari predlaže telefon? lollollol

Da vidiš na šta meni liči makedonska tastatura nakon što smo igrali ovu igru na jedan makedonski forum.

Dobili smo (približno) rečenicu da će se svet istrebiti na jedan sektaški sabor ptica u voćnjaku na plaži u Ukrajini i Poljskoj.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:45
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 14:58
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu.

Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Dobili smo (približno) rečenicu da će se svet istrebiti na jedan sektaški sabor ptica u voćnjaku na plaži u Ukrajini i Poljskoj.
Pošalji to ovima u Holivudu. Garantovano će neko hteti da ekranizuje.
Pišu oni i gore stvari. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:06
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u

Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Pošalji to ovima u Holivudu. Garantovano će neko hteti da ekranizuje. Pišu oni i gore stvari. lol

I to što kažeš, bar da ima neke koristi od ove pokvarene tastature.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:10
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:27
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:31
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 15:38
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:09
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za...

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:15
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za rad u oblasti zaštite...

PS. I ti si pozelenio.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:19
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za rad u oblasti zaštite životne sredine i prostornog...

P.S.

Od muke. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2019 u 17:24
Mislim da sam lud zato što je to kao neka vrsta modela i da se nisam vanserijski ulenjio za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu ministarstva, valjda je to taj vic koji je u pitanju, samo da se otarasi od strane korisnika na forumu. U tom slučaju, u Beogradu još uvek stoji na raspolaganju i onaj koji je u pitanju o tome da se ne poštuju pravila i uslovi za rad u oblasti zaštite životne sredine i prostornog planiranja, Oliver. Ali izgleda
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 44>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.