Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hobit: Neočekivano putovanje

Godina:

2012

Žanr:

fantazija, avantura

Trajanje:

169 min

Režija:

Peter Jackson

Scenarij:

Peter Jackson
, Philippa Boyens
, J.R.R. Tolkien
, Guillermo del Toro
, Fran Walsh

Glavne uloge:

Ian Holm
  >  Old Bilbo
Elijah Wood
  >  Frodo
Ian McKellen
  >  Gandalf
Richard Armitage
  >  Thorin
Jed Brophy
  >  Nori
John Callen
  >  Oin
Martin Freeman
  >  Bilbo
Mark Hadlow
  >  Bert Troll
Mark Hadlow
  >  Dori
Peter Hambleton
  >  Gloin
Peter Hambleton
  >  William Troll
William Kircher
  >  Bifur
William Kircher
  >  Tom Troll
Graham McTavish
  >  Dwalin
James Nesbitt
  >  Bofur
Dean O'Gorman
  >  Fili
Andy Serkis
  >  Gollum
Ken Stott
  >  Balin
Stephen Hunter
  >  Bombur
Aidan Turner
  >  Kili
Adam Brown
  >  Ori

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2011 u 09:23

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) - IMDb

Režiser: Peter Jackson

Žanr: avantura, fantazija

Distribucija: 14. decembar 2012.

Glumci: Martin Freeman, Cate Blanchett, Luke Evans, Elijah Woods, Andy Serkis

Info:

Film prati putovanje Bilbo Bagginsa koji kreće u epsku potragu kako bi pronašao izgubljeno kraljevstvo koje je davno pokorio zmaj Smaug. Bilbo se nađe u družbi trinaest patuljaka vođenih legendarnim ratnikom Thorinom Oakenshieldom.

http://teve.ba

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2012 u 21:34

Patuljci iz filma Hobbit

Novi epski projekat režisera Petera Jacksona će nam u sledeće dve godine dati filmove koji će sigurno nadmašiti njegovu “staru” triologiju Gospodara Prstenova. Glavna okosnica filmova rađenih po knjizi Hobbit se odvija oko družine 13 patuljaka. Upoznajte ih.

Fantazijske knjige legendarnog Engleskog pisca JRR Tolkina su decenijama opčinjavale fanove širom sveta. Krajem prošlog veka, malo poznati Australijski režiser Peter Jakson je započeo svoj ambiciozni projekat da na filmsko platno prenese događaje iz Tolkinove triologije Gospodar Prstenova. Posle višegodišnje uzaludne potrage za studijom koji bi finansirao ovakav epski poduhvat, na samom izdahu svojih snaga, Peter Jackson je nazad začuo tu poznatu rečenicu od jednog šefa filmske kuće New Line Cinema: “Bilo je tri knjige… što ne bi napravili tri filma?” Ostalo je bilo istorija. Filmska triologija Gospodara Prstenova je zaradila u bioskopima skoro tri milijarde dolara, osvojila 17 od 30 nominovanih nagrada Oskar, i lansirala Holivudske karijere nekoliko glumaca (ponajviše Viggo Mortensen-a i Orlando Bloom-a).

Osam godina posle izlaska zadnjeg LOTR filma “Povratak Kralja”, Peter Jackson je najzad dobio dozvolu za snimanje adaptacije Tolkinove knjige Hobbit (problemi sa finansiranjem filma su dosta dugo bili problem, ali vlasnik licence MGM je uspeo da obezbedi budžet). Ova malena knjiga predstavlja prequel od triologije Gospodar Prstenova, i ona opisuje putovanje patuljačkog kralja Thorin Oakenshield-a (koga glumi Engleski glumac Richard Armitage) i njegove mnogobrojne patuljačke družine od zelenih livada Okruga, pa sve do njegove drevne domovine koja se nalazi pod opsadom zlog zmaja Šmauga. Veliku pomoć na tom putovanju će mu pružiti i maleni polutan (halfling) Bilbo Bagins (koga glumi Martin Freeman) koji će na tom putovanju u dubinama Maglenih Planina pronaći jedan od najmoćnijih i najopasnijih artifakata Srednje Zemlje – Sauronov prsten moći! Mnogi glumci iz triologije Gospodara Prstenova će ponoviti svoje uloge i u ovom projektu (među kojima izdvajamo Gandalfa, Golluma, Elronda, Galadrijelu i Legolasa), a takođe mnogi novi karakteri će vas sigurno opčiniti. Na slici gore možete videti Thorina, i njegovu družinu od 12 patuljaka. Precizniji opis i veću sliku od svakoga od njih možete videti ovde.

Ova velika avantura će biti podeljena na dva dela – “An Unexptected Journey” će biti prikazan u decembru 2012. godine, a “There and Back Again” godinu dana kasnije. Peter Jackson sigurno ne štedi nijednu paru pri snimanju ova dva filma. Oskarom nagrađivani studio WETA će opet raditi na vizuelnim i praktičnim efektima, armija zanatlija je vredno radila na pravljnju mnogih setova i hiljada komada odeće/opreme/oružija, a najbolje digitalne 3D kamere koje novac može da kupi će snimati ovaj film u revolucionarnih 48 frejmova po sekundi (povećani broj frejmova će umnogome olakšati gledanje filma u 3D-u).

Članak preuzet u celosti sa: Patuljci iz filma Hobbit « Photon Tide

Na vrh
Beca011 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beca011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2012 u 21:43
Rea, nisam znala da si već napravila temu za ovaj film! A taman sam htela nekog da zamolim da odradi
Hvala!

Hahaha mogu već sad da najavim prevod Hobita, ovaj film će biti moj master rad iz prevođenja
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2012 u 21:54
Tema je napravljena prošle godine LOLLOLLOL Draga moja,načekat ćeš se do filma,tek u decembru,ali unaprijed se zahvaljujem  Big smile
Hvala kolegi što je stavio prevedeni trejler Clap

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2012 u 10:36
Nema na čemu Rea 
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2012 u 21:44

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 21:05

Prevod je najavio Sentinel Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 17:24
jos 11 dana samo... nema da ga iko pogleda prije meneLOLLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 17:39
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

jos 11 dana samo... nema da ga iko pogleda prije meneLOLLOL

ali ima većih fanova nego ti

Šalim se. Meni posao neće dozvoliti da idem na premijeru, kao što sam išao na Bonda i Twilight, ali ću ga prvom (tamo posle 15)prilikom gledati...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 17:52
di ima vecih fanova.. bjez... ja sve knjige 3 puta procitala prije nego se znalo da ce se prvi filmovi snimatTongueTongue  
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 17:55

di ima vecih fanova.. bjez... ja sve knjige 3 puta procitala prije nego se znalo da ce se prvi filmovi snimatTongueTongue  

Kao i milioni drugih ljudiTongue
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 18:03
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Kao i milioni drugih ljudiTongue

jeep..ali ti nisi jedan od njihLOLLOL

uglavnom ceka se film ko ozebli sunceLOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 18:15
Sestro, ti tako nemaš pojmaLOLLOLLOL

“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 19:14
Ni jedno od vas dvoje nema pojma.  Tongue Najfan na ovom forumu je AcaN, koji već dve (ili beše triLOL) godine stojički trpi prozivke i zezanje od strane svih spamera na forumu na konto njegovog čekanja Hobita. Njemu pored Legend of titlovi.com treba da piše i legend of trpljenja prozivki i legend of čekanja Hobita LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 19:59
Eto, glas razuma je na mojoj strani

Nije sve u čitanju knjiga Kad se samo setim ......
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
sweeney023 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sweeney023 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 20:39
Da li ce se kod nas prikazivati 3D u 48 frejmova? i kakva su vasa iskustva u vezi 3D filmova? (pogledao sam neki dokumentarac u 3D tehnologiji,trajao je oko 45 min i posle toga su me jako bolele oci a i glava)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 20:51
Što se tiče 3D filmova, odgledao sam gomilu i sve je super, a što se tiče 48 frejmova, to i mene zanima. Pitao sam ove u Areni, oni nemaju pojma

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 22:03
Nešica ide ovo gledati u IMAX. LOLLOLLOLLOLLOL
Sa 48 framova... Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 22:28
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Što se tiče 3D filmova, odgledao sam gomilu i sve je super, a što se tiče 48 frejmova, to i mene zanima. Pitao sam ove u Areni, oni nemaju pojma

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 23:24
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Nešica ide ovo gledati u IMAX. LOLLOLLOLLOLLOLSa 48 framova... Tongue

Zapaliću vam taj IMAX, ali da se utešim, između hiljadu i 25k bioskopa u svetu može prikazivati 48 frejmova. Teško da će i taj vaš moći, bio on IMAX ili ne       

ja mislim da će ovi u Areni dobiti konvertovan u 24 frejma i da ništa što se kvaliteta tiče nećemo dobiti.... Najveća fora, što će onaj blesavi Avatar biti najverovatnije snimam u 60 frejmova.... Ono, suck my ....

pa gde to da gledamo....

Ažurirao AcaNDr - 01.Prosinac/Dec.2012 u 23:38

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.