Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji film 2010. godine top 25
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji film 2010. godine top 25

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Anketno pitanje: Koji vam je najbolji film 2010. godine?
Izbor Glasova Statistika ankete
58 [24,89%]
13 [5,58%]
6 [2,58%]
13 [5,58%]
7 [3,00%]
15 [6,44%]
3 [1,29%]
8 [3,43%]
0 [0,00%]
4 [1,72%]
3 [1,29%]
5 [2,15%]
9 [3,86%]
1 [0,43%]
6 [2,58%]
4 [1,72%]
13 [5,58%]
1 [0,43%]
2 [0,86%]
3 [1,29%]
15 [6,44%]
5 [2,15%]
1 [0,43%]
3 [1,29%]
35 [15,02%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji film 2010. godine top 25
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2011 u 21:15
Eto pošto sve skupljene glasove koje ste davali, sam prebrojao dvaput i ovdje je lista filmova za koje ste najviše glasali. Filmovi su pomiješani, ne idu po broju glasova.
Glasajte u anketi da vidimo koji će film biti proglašen "najboljim filmom 2010. godine".
lp
IvanBM
Smile
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2011 u 21:17
Danas sam se namučio da bi ovo zbrojao i napravio anketu, uz svoje privatne probleme, ovo mi je baš trebalo da na njih zaboravim. 
btw ja glasam za Inception :-)
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2011 u 21:56
Glasao sam za Remember me.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2011 u 22:16
The Town.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 00:27
Akmareul boatda aka I Saw the Devil
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 00:46
Prince of Persia: The Sands of Time
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 08:31

Na popisu su Clash of the Titans, Knight and Day, Salt... ali na popisu nije Scott Pilgrim VS. The World? Confused

Nemam za kaj glasat. Dead
Ima tu dobrih filmova, fenomenalnih, ali mi je ovaj najbolje sjeo.
Znam da njegovo mjesto na popisu ovisi o nominacijama, ali ipak. Šokiran sam. Big smile

Ako Salt dobije jedan glas, zanemarite da sam išta rekao. Scott Pilgrim bi dobio barem jedan, od mene. Tongue

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 09:34
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

Na popisu su Clash of the Titans, Knight and Day, Salt... ali na popisu nije Scott Pilgrim VS. The World? Confused

Znam da njegovo mjesto na popisu ovisi o nominacijama, ali ipak. Šokiran sam. Big smile

Ako Salt dobije jedan glas, zanemarite da sam išta rekao. Scott Pilgrim bi dobio barem jedan, od mene. Tongue

I od mene, zabavan i inovativan film...
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 10:50
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

Scott Pilgrim je imao samo 5 glasova, to je dosta slabo, najslabiji film na ovoj ljestvici je imao 8 glasova.Wink
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 17:43
Fali vam Blue Valentine, sto se mene tice najbolji od svih ponudjenih.  

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 18:47
Ma ne fali nama ništa (prim.aut. osim po koja daska u glavi). Glasalo se skoro tri puna meseca za bilo koje filmove iz 2010. I onda je kolega IvanBM sabrao glasove i onih 25 sa najviše glasova ubacio na listu.
Na vrh
LostFan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LostFan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 19:18
Glasao za I Saw the Devil.
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 20:03
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ma ne fali nama ništa (prim.aut. osim po koja daska u glavi). Glasalo se skoro tri puna meseca za bilo koje filmove iz 2010. I onda je kolega IvanBM sabrao glasove i onih 25 sa najviše glasova ubacio na listu.

Hvala kolega darije!

kolega blackpearl Blue Valentine je imao svega 3 glasa.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 20:30
Razumem ja to (a i nisam mislila da Ivan nije lepo sabrao glasove) samo ne mogu da verujem da su npr Knight and Day i Salt dospeli na listu ;)

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 20:42
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 21:37
Originalno postovano od strane blackpearl blackpearl piše:

Razumem ja to (a i nisam mislila da Ivan nije lepo sabrao glasove) samo ne mogu da verujem da su npr Knight and Day i Salt dospeli na listu ;)

Ne mrem ni ja ali tako je. Confused

Originalno postovano od strane LostFan LostFan piše:

Glasao za I Saw the Devil.

Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

Opa. Lepo, lepo...Clap zato mi se nešto i ne stavlja obaveštenje na prvu stranu sajta jer će odmah pohrliti "Knight & Salt" lovers... LOL
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 21:41

Originalno postovano od strane darije darije piše:

U ovoj slaboj konkurenciji +1

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 21:43
Dao glas filmu The Town..

A taj  I Saw the Devil moram pogledati, jer ga svi hvalite Smile
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 22:11
THE BOOK OF ELI
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2011 u 11:25
Ja ću glasati tek kad odgledam I saw the devil...

BTW Za Blue valentine još nije izašao BlueRay, verovatno zato nije imao puno glasova... Ja prva nisam htela da ga gledam dok ne izađe 720p...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.