| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Tema: Nominacije - Titlovi Movie Awards 2009.Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 13:09 |
![]() Logo By Vladika Još jedna filmska godina je za nama a u njoj podosta filmova, nekima odličnih, nekima loših, neki nisu ni primetili da je bilo ikakvog snimanja tada... ali svakako je bilo svega, akcija, trilera, drama, komedija... Zahvaljujući našim vrednim prevodiocima većinu od ovih filmova smo imali priliku da gledamo čak i pre premijera ili bar u isto vreme. Došao je red da podvučemo crtu i izaberemo najbolji film po vašem mišljenu u 2009. godini. Kriterijum je vrlo jednostavan - lični utisak! Na svečanost "TITLOVI MOVIE AWARD" ste naravno, svi pozvani a najbolji dobija prestižnu nagradu naše Kuće. Za ovo se vredi boriti... Odlukom Produkcijske kuće "DIVX TITLOVI", izbor, tj nominacije za najboljih 25 filmova će se vršiti do sredine ili kraja januara, što će naknadno biti objavljeno, kad prvih 10 na toj listi ulazi u uži izbor za "The BEST IN 2009"! Pomognite svom favoritu, dajte svoju listu najboljih u 2009., koja ne mora sadržati konačan broj filmova; znači možete navesti jedan, dva, deset, petnaest naslova, ne morate se odjednom odlučiti za najbolje jer neki filmovi još nisu ni "izašli" u javnost. Naknadno možete dopisati omiljeni film. Jedino pravilo je da jedan član ne može dva puta nominovati isti film. Dajte svoje predloge za listu... edit: 02.02.2010. Danas ili sutra privodimo kraju nominacije. Evo trenutnih rezultata glasanja, koji se najverovatnije neće promeniti, pa bi ovo vrlo lako mogla biti i konačna lista nominovanih filmova:
Ažurirao darije - 02.Veljaca/Feb.2010 u 01:34 |
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 14:17 |
|
1. Flugten aka The Escape (2009)
2. Ice Age: Dawn of The Dinosaurus (2009) 3. Fast & Furious (2009) 4. Next Day Air (2009) 5. Crossing Over (2009) 6. The Hangover (2009) 7. Inglorious Basterds (2009) 8. Armored (2009) Ažurirao icemaher - 05.Sijecanj/Jan.2010 u 00:56 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 14:21 |
|
Verovatno ću neki zaboraviti ali recimo da bi moja lista za 2009. bila:
Ažurirao darije - 09.Sijecanj/Jan.2010 u 13:22 |
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 14:48 |
|
2009 godina po meni je bila jako slabo što se tiče filmova,i jednostavno ne mogu čak ni nabrojati 10 filmova koji nešto valjaju...ali ovo su filmovi koji su me oduševili,,u ovoj listi bi ušao i naravno slumdog milionare,i ostali filmovi koji su na na granici 2008/2009 a koje sam gledao u 2009g,e sad kakva su pravila?
![]() 1..Inglurios basterds 2..District 9 3..Up 4..Ice Age 3 5..Hangover 6..The Uninvited |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 15:07 |
Ostavljam još jedno mjesto, da se prisjetim još šta sam gledao... |
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 15:09 |
|
a onda ću još nadopunit ovu listu,makar nisu ti filmovi za top 10...i zaboravio sam zombieland, (500) Days of Summe staviti,tako da district 9 pada na 3 mjesto..
.....eto moja konačna lista1..Inglurios basterds 2..Zombieland 3..District 9 4..(500) Days of Summer 5..Up 6..Ice Age 3 7..Hangover 6..The.Blind.Side 9..The Uninvited 10..Law.Abiding.Citizen Ažurirao outside - 22.Prosinac/Dec.2009 u 15:38 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 16:06 |
|
1.Transformers: Revenge of the Fallen
2.Sherlock Holmes 3.Surrogates 4.The Lovely Bones 5.Final Destination 4 6.The Hangover 7.Gran Torino 8.X-Men Origins: Wolverine 9.Angels & Demons 10.Knowing Edit : Dodao sam neke filmove na slepo,jer necu da ih gledam dok ne dodju kvalitetniji snimci Ažurirao AcaN - 04.Sijecanj/Jan.2010 u 12:03 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 18:38 |
Još dosta toga nisam odgledao, a i možda sam koji film zaboravio navesti, za sada evo privremena lista: |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 02:23 |
|
Moja lista izgleda ovako: 1.Inglourious Basterds (2009) |
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 02:59 |
|
- Ice Age 3
Jednostavno je bio odlican nastavak za odlicnom serijalu. - Underworld 3 - Rise of the Lycans Sve su te vampirologije u osnovu neinteresantni zbog ogranicenje da je koncept zavisnosti ogranicenje na ideju za film, ali ovde su bar to dobro odglumili i snimili. - In the Electric Mist Najnepodvizni na velikom platnu i uvek u istom stilu, ali uvek dobri triler i nosi prezime Jones. - Thick as Thieves Bez starca nema udarca. - Perkins 14 Kao najbolji izbor iz After Dark Horrorfest za ove godine. Ostaje jos puno ga se tek pogleda. Ažurirao prijatel-MKD - 23.Prosinac/Dec.2009 u 03:24 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Mixal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 160 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 10:15 |
|
Gledao sam samo 15-ak filmova, pa evo samo par koji su mi bili iznaprosječni
1. Ingluorious Basterds 2. Duplicity 3. Adventureland 4. The Brothers Bloom 5. I love you, man 6. Whatever Works Koliko vidim, neće mi baš puno favorita ući na listu ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 10:33 |
|
Uh, ja i filmovi
(molim određene persone da ne komentarišu )Ajde ovako, svideli su mi se (recimo kao najbolji u 2009) Inglourious Basterds Law.Abiding.Citizen e sad, ima onih koje sam gledala, ali ih ne bih stavila u top 10...mada, nije da imam izbora kad ništa nisam pogledala![]() ![]() Ice Age: Dawn of The Dinosaurus X-Men Origins: Wolverine District 9 Angels & Demons Underworld: Rise of the Lycans 2012 i naravno Twilight saga: New Moon ![]() ![]() ![]() No, nadam se da će još neki oduševiti do kraja godine, ali ja ću ga gledati verovatno tek na proleće ![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 10:56 |
|
Po meni, ova godina i nije tako losa... Prvih deset po meni ide ovako
1 DISTRICT 9 2 INGLOURIOUS BASTARDS 3 ZOMBIELAND 4 TRANSFORMERS 2 5 ICE AGE 3 6 HANGOVER 7 TERMINATOR 4 8 ANGELS AND DEMONS 9 UNDERWORLD- RISE OF THE LYCANS 10 STAR TREK (2009) Ima ih jos dobrih, ali ovo je ipak TOP 10 lista... |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 11:35 |
|
watchmen
inglorius basterds men who stare at goats zombieland district 9 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 12:10 |
|
Star trek
District 9
Inglourious bastards
Watchmen Avatar
Knowing
Law abiding citizen
Hangover
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 12:37 |
|
Inglourious Basterds Antichrist City of Life and Death Crossing Over Looking for Eric This is it Watchmen Avatar, stavljam na slepo jer ga nisam gledao ali sa ovim budžetom, gledanošću, ocenom na IMDB, definitivno (kakav god meni bio) zaslužuje da bude tu. E, kad sam uterao This is it i watchmena na listu, moš mislit' kakva je filmska godina za nama. Sve krš do krša... Nadam se da će sledeća biti bolja. |
|
|
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 14:14 |
|
Evo šta ja mislim da bi trebalo da bude na listi:
1. Star Trek 2. Terminator: Salvation 3. Inglorious Bastards 4. 2012 I verovatno još Avatar kad ga odgledam.
![]() |
|
![]() |
|
jelbos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2009 u 21:34 |
|
TWILIGHT NEW MOON< id="gwProxy" ="">< ="jsCall;" id="jsProxy" ="">
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2009 u 15:11 |
Pogledao trailer neki dan u kinu. Očajno. Gdje ovaj svijet ide. Da bi Sherlock mladima danas bio zanimljiv moraju ga prikazat ko velikog ženskara, cool narkomana i uličnog borca... ![]() Di je tu onaj originalni Sherlock, onaj koji samo rješava misterije zahvaljujući brilijantnom umu... Sve u svemu, godina loših filmova. Iako, još imam desetak potencijalno zanimljivih za pogledat, uz ove solidne.
Ažurirao bubba ho-tep - 24.Prosinac/Dec.2009 u 16:15 |
|
![]() |
|
LostFan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2009 u 16:55 |
|
Prosečna godina, prošla je bila bolja... Mada ima još par filmova koje treba da odgledam, a koji bi možda mogli da uđu na listu (Up in the Air, Sherlock Holmes).
Moja lista: 1. Observe and Report 2. Avatar 3. Orphan 4. Star Trek 5. The Last House on the Left 6. The Hangover 7. District 9 8. Law Abiding Citizen 9. Harry Potter and the Half-Blood Prince 10. Drag Me to Hell 11. Cloudy with a Chance of Meatballs |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |