Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Superliga - da ili ne?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Superliga - da ili ne?

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Anketno pitanje: Superliga - da ili ne?
Izbor Glasova Statistika ankete
0 [0,00%]
14 [87,50%]
2 [12,50%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Superliga - da ili ne?
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 13:32
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 13:33
Nadam se da navijači npr. Tottenhama, Milana i još nekih shvaćaju da će u ovoj Superligi glumiti Huddersfield. Thumbs Down
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 13:45
Svim silama protiv. cudak
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 14:02
Ma koliko god bilo to dobro zbog slabiji klubova da imaju mogućnost da se naticaju, toliko je i lošo zbog fudbala u generalnom smislu. Glasao sam neodlučno poshto stvarno i nemam neki stav po ovo pitanje.
Recimo ovako: Ko uopće rangira klubova i po kojim kriterije? Tottenham se odlučio za Superliga, a oni nemaju ni jednu titulu u Liga šampiona. Šta je sa Arsenalom, ista priča kao i Spursa. Pa kad već osnivaju Superliga ajmo i mi da osnivamo neka Jadranska liga. Što da ne.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 14:11
Profit ih rangira, sta drugo? Ide se na klasicno takmicenje zatvorenog tipa NBA ili NFL. Isto kao sto se desilo sa evropskom klupskom kosarkom. Par godinica je bilo - pola ekipa se dodaje kroz nacionalna prvenstva ,pa se to postepeno smanjivalo i evo za godinu ili dve ce konacno svi imati "A licence", a kriterijum za dobijanje je iskljucivo novac.
I ovi ce isto tako... Prvih par sezona ce popunjavati "na osnovu rezultata", dok ne dovuku tri Nemca i jednog ili dva Francuza. Ostatak ce nastaviti da popunjavaju jos godinu ili dve "na osnovu rezultata" dok se ne iskristalise koji profiter bi mogao konacno da, za stalno, zauzme preostala mesta i zatvori krug. Red Bul Salzburg ,neki klub iz Rusije ili Turske (ako neki tajkun resi da finansira Ruse ili Erdogan svog Basaksehira)... Ako ne - zatvorice sa jos Spanaca, Italijana ili Engleza... Sevilja, Roma ,Napoli ili tako neka kreatura... A finale Lige Sampiona? Udineze - Slovan Liberec...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 14:14
Linkovi su ti ko ta Superliga. Blještavo izgledaju na papiru, a ne rade.

Glasali mi da ili ne, para vrti gdje burgija neće, stvar je krenula.
Koliko dugo će opstati, ovisi o igračima iz tih klubova, hoće li po isteku ugovora reći odo ja, ali i o igračima koji nisu tamo već pa će odlučiti hoće li u te klubove ići.

Meni se to sve skupa ne sviđa.
Ali ne sviđaju mi se ni kutije u Electronic Artsovoj prevari zvanoj FIFA, videoigri koja to nije nego je čista kockarnica, pa ko me išta pita.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 14:16
Epa po tome mozemo reci da je fudbal kao igra i naticanje sa sportski duh propao. Sve se vrti oko para. 

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 14:25
Konacno su na putu da i njemu dodju glave... Sledeci korak ce verovatno biti razne supstance, koje vise nece biti smatrane za doping, kako bi taj sou postao jos "bljestaviji"... Zar ne bi bilo lepse i privlacnije ako bi na terenu bilo 11 Mesija i 11 Ronalda? Aj da napucamo marvu hemijom pa neka se voste... Publika ce da klice u ekstazi... I donosi dodatni profit...
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 14:55
Slazem se da mi nista ne mozemo uraditi po ovo pitanje.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 15:53
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Popravio sam.  Thumbs Up

Da se razumijemo, nisu ni ovi što vode FIFA-u i UEFA-u cvijeće, ali kad Ameri uđu u nogomet... UEFA je itekako kriva što se ovo dogodilo. Godinama idu bogatim klubovima niz dlaku i ispunjavaju njihove želje. Sad je čudovište postalo toliko pohlepno da se otelo s lanca. Ovdje se samo radi o tome tko će držati ruku na blagajni i dijeliti novac. Za mene je jedino iznenađenje to što PSG nije pristao ući u tu ligu (ili ih nisu zvali, svejedno).
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 17:11
Cekaju da izbace Real i ove ostale, da "osvoje" redovnu LS, pa ce se onda prikljuce Approve
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 17:54
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Popravio sam.  Thumbs Up

E nek si mu rekao, Joxer! LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Nisam upućen u temu, samo sam došao zahebavat iru. LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 18:10

Nadam se da navijači npr. Tottenhama, Milana i još nekih shvaćaju da će u ovoj Superligi glumiti Huddersfield. Thumbs Down

Navijači Tottenhama su protiv.Cool

A što se tiče tko bi gdje bio - ne bi baš bilo tako. Mislim da je njihova ideja - pomalo i naivno glupa - da bi svi igrači htjeli u SL pa bi onda pohrlile, kao, sve zvijezde u klubove u SL. Dakle, AMeri misle da mogu prodati NBA pod nogomet. Ali, kao što sam rekao i kao što se nadam da će FIFA/UEFA učiniti - ako ih izbace iz domaćih liga, zabrane nastupe za repke, zabrane zapošljavanje igrača i struke iz SL-a u klubovima koji su ostali unutar UEFA-e, SL će propasti prije nego će i krenuti.

Ono što je vrlo važno, navijači su gotovo unisono protiv - a za koga će ovi onda igrati ako ih budu navijači bojkotirali?
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 18:24
Mozda ce ih bojkovati neke navijacke grupe, ali nemaj sumnje da ce stadioni biti krcati.
To su najveci timovi danasnjice, a novac i marketing cine cuda.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2021 u 22:21
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Nisam upućen u temu, samo sam došao zahebavat iru. LOLLOLLOL

Razgovaramo o nogometu. Sjećaš se kad su u školi tvoji prijatelji naganjali loptu, a tebe su ostavili da im čuvaš torbe? To ti je nogomet. LOL
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2021 u 09:41
Originalno postovano od strane Numberguy Numberguy piše:

Ma koliko god bilo to dobro zbog slabiji klubova da imaju mogućnost da se naticaju, toliko je i lošo zbog fudbala u generalnom smislu. 
Ma ni u kom smislu ovo nije dobro. Još dok je Platini promjenio malo format kvalifikacija za Ligu Šampiona da se mogu finansijski slabije ekipe lakše kvalifikovati ovi velikani su se počeli buniti i pričati o ovako nečemu. Pročitao sam podatak da bi svaki od ovih 12 klubova dobio oko 400 miliona što je 4 puta više od prošlogodišnjeg osvajača LŠ. Znači napravi još veći jaz između bogatih i siromašnih.

Ako išta treba podržati onda je to nešto što ide u suprotnom smjeru. Omogući finansijski slabijim ekipama da imaju više mečeva sa velikanima a ne manje. Mislim genralno kao gledalac ja bih volio mnoga jakih mečeva i spektakl, ali daj enu šansu manjim klubovima da budu kompetitivni.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2021 u 10:38
A eto danas novi format

Inace uopce ne postujem nelojalna konkurencija a to su ove velike klubova. I sada ako urade elitna liga smatraju da cemo gledati samo njih, a u zadnje vreme nemaju veze od fudbala vecina tih klubova.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2021 u 14:16
Čitao sam danas negdje članak koji objašnjava koliko su dužni ovi što su osnovali Superligu. Normalno da im nije dovoljno ovo što im Liga prvaka nudi. Ne bi im bilo dovoljno ni da mogu imati prvu i drugu ekipu u Ligi prvaka.

Druga priča smrdi malo na teoriju zavjere, ali... Što ako je ovo sve dogovoreno u suradnji s UEFA-om? Veliki se kao "pobune", osnuju svoju ligu, a UEFA prikaže svoj novi format natjecanja i na kraju ipak podeblja lovu za ove najbogatije, oni se "predomisle" i odustanu od Superlige. Na kraju svi sretni i nitko se ne buni previše što su najbogatiji opet dobili najviše jer mogao se dogoditi raspad sustava.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2021 u 14:19
To sto kazes drzi voda.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2021 u 14:54

Druga priča smrdi malo na teoriju zavjere, ali... Što ako je ovo sve dogovoreno u suradnji s UEFA-om? Veliki se kao "pobune", osnuju svoju ligu, a UEFA prikaže svoj novi format natjecanja i na kraju ipak podeblja lovu za ove najbogatije, oni se "predomisle" i odustanu od Superlige. Na kraju svi sretni i nitko se ne buni previše što su najbogatiji opet dobili najviše jer mogao se dogoditi raspad sustava.
Nije da malo smrdi nego dobro smrdi na teoriju zavjere. Sve je moguće ali... kad mi nešto prezentuju, ono cijelu priču, šta, kako, a jedino što fali su dokazi, to kod mene odma' ide u koš "teorija zavjere". 

Ne znam, biće zanimljivo pratit rasplet ovih zbivanja i ko će prevladati tu.
Meni je zanimljiv podatak što sam pročitao da je Čeferin kum Anjelijevoj kćerci a juče je uputio teške riječi svima a najviše njemu. 

https://www.goal.com/en-us/news/uefa-president-ceferin-snakes-woodward-agnelli-man-utd/1w3nlsng5dx3e1pcya08qatq3u

"I don't want to speak much about Andrea Agnelli. He is probably one of the biggest disappointments or the biggest of all. I don't want to be too personal but the fact is that I have never seen a person that would lie so many times and persistently than he did. It was unbelievable. 

"I spoke with him on Saturday afternoon and he said that these are only rumours, don't worry, nothing is going on, then he said I will call you in one hour and turned off his phone. The next day, we get the announcement. 

"As I said, I have seen many things in my life but never this. Obviously, greed is so strong that all the human values evaporate. Everything is gone with some people.

"We are different and we will stay different. You know, it is always good to learn in life who is who. 

"All the world knows now that they unanimously supported our reforms on Friday, when they obviously had signed the agreement [with the Super League]. All that are sitting there: Woodward, Agnelli, [Ivan] Gazidis and Pedro Lopes from Real Madrid. I don't have to explain more what I think about them."

Ceferin continued: "We might be naive in not knowing we have snakes close to us. Now we do. There will be legal action soon."

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.