Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 149. Kletva Nebojšine vile
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena tema149. Kletva Nebojšine vile

Odgovori Odgovori Stranica  123 13>
Korisnik
Poruka
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: 149. Kletva Nebojšine vile
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2020 u 22:11

Dan kao i svaki drugi u Titlovcima. Sa prvim zracima sunca, selo nadomak šume je vrvelo od vrednih ljudi koji su krenuli u polje da se postaraju da još jedna žetva titlova prođe uspešno. Titlovi moraju teći, bila je krilatica meštana koji su tvrdili da će se taj poklič ponavljati i kada ljudi stignu do kraja galaksije. Dok je napolju većina stanovništva žurila ka svojim njivama, Irina kafana je vrvela od druge vrste Titlovčana koje žetva titlova nije trenutno zanimala, tačnije, nije im ništa bilo na umu, jer ne mogu da započnu dan dok ne popiju koju. Rakiju, kafu, šamarčinu, nije bilo bitno, važno je bilo da popiju koju. Utom u ovu uglednu birtiju kroči posve neočekivana ličnost, uticajni advokat iz prestonice, Prevarantonije Derikožić.

„Opet ti?“ reče mu gazda Iro kada ga je ugledao.

„Pa, znate i sami da sam vam rekao da ću doći ponovo“. Odgovori mu advokat s podmuklim osmehom.

„I ja ti ponovo kažem da nisam zainteresovan“, uzvrati mu kafedžija.

„Ali prvi ste na spisku“, dodade pravnik.

„Baš me briga!“ odbrusi mu Iro.

„Ah, dobro. Kako vam volja. Barem mi recite gde bih mogao pronaći ostale sa spiska“, reče Prevarantonije i pruži mu papir.

„Da vidimo. Klen, Eden, Ana, Baho, Boni, Ranka, Iso i Subi“, promrmlja vlasnik kafane čitajući imena sa spiska i pređe pogledom po prisutnima. „Koja slučajnost! Svi trenutno prisutni su ljudi sa spiska“.

„Fenomenalno!“ uskliknu advokat čiji osmeh, iako je delovalo da to nije moguće, postade još podmukliji.

Gospodin Derikožić okupi sve prisutne i poče da im objašnjava razlog svog dolaska.

„Kao što već znate, vaš bogati sugrađanin, Nebojša Šesetšestić, je nedavno osnovao fond za nagrađivanje žitelja pre nego što se povukao u potpunu izolaciju. Svake godine određena grupa seljana dobija poziv da provede neko vreme u njegovoj napuštenoj vili na brdu iznad sela. Ukoliko to uspeju, svi dobijaju po milion“, objašnjavao je advokat kada ga prekinuše u izlaganju.

„To je ista ona ponuda zbog koje su prošle godine Cersei, Ljubica, Bojana, Vojana, Manda, Toni, Danilo i Tihi noćili u Nebojšinoj vili?“ upita Boni.

„Da, oni su bili prvi na spisku“, odgovori joj ovaj.

„Niko ih nije video od tada. Jesu ili osvojili pare, pa ekspresno zapalili iz sela ili im se nešto desilo?“ dodade Eden svoje pitanje.

„Nisu uspeli da izdrže“, razjasni advokat dilemu.

„Pa, šta im se desilo?“ zanimalo je Klena.

„Nisu uspeli da izdrže“, reče advokat.

„Pa, šta im se posle desilo?“ ponovi Klenovo pitanje Subi.

„Kome?“ upita pravnik.

„Njima“, reče Iso.

„Kojim njima?“ uzvrati Preverantonije Derikožić pitanjem.

„Ovima što su noćili u vili?“ dodade sada već pomalo iziritirana Ana.

„Nisu uspeli da izdrže“, ponovi advokat.

„Zašto nisu uspeli da izdrže?“ pokuša Ranka da dobije konkretan odgovor.

„Ko nije uspeo da izdrži?“ upita Nebojšin zastupnik.

„Ovaj nas zajebava“, reče Boni ostalima.

„Ko? Ja?“ upita pravnik nakon čega ga Iro istera iz kafane jer izaziva buku na koju gazda nije navikao, a od toga postaje nervozan, a kad je gazda nervozan broj pacijenata ortopedije naglo raste.

„Sutra u podne. Ko je zainteresovan neka dođe u Nebojšinu vilu“, dobaci advokat dok je izletao kroz vrata kafane.

Sutradan se svih osmoro pozvanih okupilo u predvorju ogromne vile koje je imala više kvadrata nego što Titlovci imaju površine. Želja za potencijalnim dobitkom je nadjačala instinkt koji im je svima govorio da tu nešto nije u redu. Nakon što je advokat utvrdio da su svi prisutni, objasnio im je da će svi izlazi do daljeg biti zaključani i da im je prvi zadatak da prenoće u vili, a da nakon toga otvore kovertu obeleženu sa „Otvoriti sutra“ u kojoj će im sve biti detaljno objašnjeno i zatim napusti objekat. Pošto su se celi dan gostili obilnim rezervama hrane i pića koje su pronašli u ostavi kuće, družina oko ponoći ode na počinak.

Narednog jutra, Klen je išao hodnikom ka glavnoj prostoriji i usput sreo Ranku kako prolazi paralelnim hodnikom. Na tren zastade i shvati da ne postoji paralelni hodnik, a i da postoji, nema prolaza koji bi spajao dva hodnika. Štaviše, Ranka mu je gestikulirala na identičan način kojim je on pozdravio nju i čuo se samo njen glas. Iako je prvo pomislio da mu se pričinjava od sinoćnje rakije, rešio je da se vrati nazad. Na mestu gde je „sreo“ Ranku je stajalo ogledalo, a umesto svog odraza je video njen. On digne jednu ruku, Ranka u odrazu digne istu ruku, on digne drugu ruku, Ranka u odrazu digne i tu drugu ruku, on kaže: „Proba, je’n, dva, tri, proba“, ali se samo Rankin glas čuje. Opipao je glavu, lice i vrat i shvatio da mu je kosa duža nego što je bila i da su mu nestale brada i Adamova jabučica. Taman kada je pošao da opipa delove tela koje obično ne bi trebalo da ima, u hodnik je utrčao zadihani Subi i uzviknuo: „Ruke k sebi! U stvari, ne. Ruke dalje od sebe. Dalje od sebe! Zapravo od mene. Ne pipaj se... me...“ zastade Subi pomalo zbunjeno i uzviknu: „Ruke u vis!“

„Ranka, jesi li to ti?“ upita je Klen.

„Da, nekako sam završila u Subijevom telu“, reče drhtavim glasom Subi tj. Ranka reče njegovim glasom. „A ko si ti i šta radiš u mom telu?“ upita ona dalje.

„Ne brini, to sam ja, Klen“, reče on i potom se zapita: „Gde je onda moje telo?“

U tom trenutku začuše Klenov glas kako govori: „A vidi mi lokni!“ i pronađoše Klenovo telo u glavnoj prostoriji kako provlači ruke kroz svoju kosu.

„Ko si sad pa ti?“ upita Klen Rankinim glasom.

„Izgleda da sam Klen“, odgovori zapanjeno osoba koja se našla u njegovom telu.

„I ja sam Ranka“, odgovori Subijev glas. „Ovo u mom telu je Klen, a ko si ti,
odnosno čija svest je u njegovom telu?“

„Ja sam Boni“, identifikova se ukućanka.

Taman kada je Boni krenula da pita zna li neko od njih šta se ovde zbiva, u prostoriju uđe Baho i mrzovoljno povika: „Šta ste se razgalamili od ranog jutra? Nismo još ni jeli, a vi se već derete. Bolje da se utišate i pojedete malo ovog bureka sa sirom“.

„Nije to burek, nego sirnica“, dobaci mu Bonin glas nakon čega svi primetiše da Bonino telo zamišljeno sedi u fotelji i gleda u zid. „Ni ti nisi Baho, već neko drugi“, dodade sada već očigledno Baho koji je bio prebačen u Boni.

„Kakav te, bre, Baho spopao?“ upita Bahov glas. „To sam ja, Ana“, na šta je ostali uputiše ka ogledalu nakon čega uslediše vrisak i neverica.

Tada u prostoriju uđe Ana tj. Anino telo koje upita ostale: „Je li video neko Anu? Ostavila je greškom svoju torbu u mojoj sobi. Znam da je njena jer su o torbu okačene portabl vile“, reče Aninim glasom Iso, još uvek nesvestan promene.

„Skokni i ti do ogledala“, rekoše okupljeni nakon čega, pogodili ste, uslediše vrisak i
neverica.

„Ne, ne, ne! Ovo je samo san! Ovo se ne dešava! Nagrabusio sam!“ vikao je preplašeni Eden dok se pogubljeno zateturao u među ostale i pao. „Možda će zvučati ludo, ali morate da mi verujete“, obrati im se on sa poda. „Ovo nije Eden. U ovom telu sam ja, Subi. Molim vas, nemojte me baciti pod voz ako dođemo u neku nezgodnu situaciju“, reče Subi preplašeno Edenovim glasom.

„Ha ha! Da jednom neko drugi oseti kako je biti u mojoj koži“ dobaci Isino telo i zatim upita: „Ko god od vas da je Iso, imaš li kakve zelene odeće, da se osećam malo udobnije dok smo ovako rotirani?“

„Sedite da pročitamo šta piše u ovoj koverti“, reče im Boni tj. Baho.

Dragi moji Titlovčani,

žao mi je ako sam vas stavio u nezgodan položaj, ali znajte da ni meni nije lako. Kao što već svi znate, nakon mog puta oko sveta, vratio sam se u selo basnoslovno bogat. Ipak, nije tako bilo samo u vezi novca. Bio sam bogatiji i za nekoliko ličnosti. U početku sam to uspešno skrivao, ali Ludi Milojko i Stojadinka su sve češće isplivavali na površinu i ljudima oko mene je bilo jasno da nisam sav svoj. Njih dvoje srećom nisu pravili veliku štetu, ali Leksiona se i sam plašim. Iskoristio sam redak trenutak kada su sve ostale ličnosti odsutne da napišem ove redove i da ostavim uputstva advokatskoj firmi čijeg ste zatupnika već sigurno upoznali. Tragao sam svuda za lekom za svoju boljku i na kraju pribegao čak i crnoj magiji, što je i dovelo sve nas u ovu situaciju. Naime, ispostavilo se da je vradžbina u koju sam polagao nade da me može spasiti zapravo delom i kletva. Da bih ja bio lišen svoje muke, potrebno je da osmoro ljudi svojevoljno boravi u ovoj kući i da pobedi kletvu. Dosad ste verovatno utvrdili da su vam ličnosti zamenjene, ali to nije sve. Svako veče, jedan od vas će se pretvarati u vukodlaka. Kletva će biti poništena ako uspete da ubijete zver. Srećom, jedna od nuspojava zamene ličnosti je ta da se ponekad uz nju javlja vidovitost. Nadam se da će tako biti ovaj put i da će vam to pomoći. Ukoliko ove redove čitaju Cersei, Ljubica, Bojana, Vojana, Manda, Toni, Danilo i Tihi, dragi prijatelji, želim vam puno sreće. Ukoliko je pismo u rukama nekoga sa ostatka spiska, budite bolji od prethodnih nesposobnjakovića.

P.S.

Ukoliko ovaj tekst čita Iro, još uvek si mi dužan 12 plata.

Svi prisutni se međusobno pogledaše i shvatiše da su se uvalili u veliku nevolju.

Ažurirao Hogar Strašni - 10.Kolovoz/Aug.2020 u 00:53
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2020 u 23:19
Ajooooooooj.... Mislim da bi se i Nešo pogubio u svemu ovome... LOL
Skontao sam da nije pametno glasati za Anu, da ne bih ostao bez tijela...
I otkud mi ova sikira u džepu? LOLLOLLOL

Bravo, Hogi! Sjajna priča!

Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2020 u 23:23
Hogi kako te nije mrzelo da pišeš i smišljaš ovoliko LOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2020 u 23:28
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Može li neko skratiti za Isu? LOLLOL
Na vrh
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2020 u 23:43
E to ti je sjajna ideja, za mene neka kraća verzija pošto generalno ne volim da čitam Cool
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 00:28
Super priča Hogi

Koliko sam shvatila ja sam u Bahovom tijelu a u mom je Eden?
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 00:32
Valjda sam ja Ana u tvom LOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 00:38
Ovo je jedina partija gde možete podvlačiti Edena, ali nikako Isa.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 00:57
Originalno postovano od strane baho baho piše:

Ajooooooooj.... Mislim da bi se i Nešo pogubio u svemu ovome... LOL
Meni je trebala tabela da se ne bih skroz pogubio. LOL I pored toga je došlo do propusta jer...
Originalno postovano od strane Ana Thishpetana Ana Thishpetana piše:

Koliko sam shvatila ja sam u Bahovom tijelu a u mom je Eden?
Kod Ane nisam naglasio u ko je u njenom je telu, sada je ispravljeno. Smile
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Zanela me inspiracija. LOL

Čisto da napomenem, kada glasate i vuk i vidovnjak kada komuniciraju sa mnom, podvučeno ime se odnosi na svest, ne na telo tj. na onog ko zapravo kuca poruke na forumu pod tim imenom. LOL

Da vidimo sada na šta će ličiti glasanje kada vam duh i telo nisu isti entitet. LOL

As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Administrator
Administrator

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 01:13
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Čisto da napomenem, kada glasate i vuk i vidovnjak kada komuniciraju sa mnom, podvučeno ime se odnosi na svest, ne na telo tj. na onog ko zapravo kuca poruke na forumu pod tim imenom. lol

Da vidimo sada na šta će ličiti glasanje kada vam duh i telo nisu isti entitet. lol

Kad je tako, onda nikako podvlačiti Edena, a slobodno podvlačite Isa.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 02:45
Takođe se pazite da vam ne pređu na vas neke navike vaših novih tela. Dobijanje kartona, optuživanje svih redom i tako to. LOL

Ažurirao Hogar Strašni - 10.Kolovoz/Aug.2020 u 02:56
Na vrh
Administrator
Administrator

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 03:02
A ja se čudim kako do sada nisam glasao, kad ono Iso kriv.

Neka bude Ranka (ona u Subijevom telu, ne Klen u Rankinom telu) , jer nije dozvolila Klenu da se pipa.
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 05:09
Odliiiična priča, Hogi!

Da razjasnimo nešto, kad budem glasala za Edena, zapravo ću i glasati za Zelenog, ne za onog ko je u njegovom telu???

A vidi rica...

Još samo da naučim ciljati u toaletu...
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 07:01
Mislim da je tako najjednostavnije. Ja bih lično uživao u opštem ludilu dok se razjašnjava ko je zapravo za koga glasao, ali da bismo izbegli potencijalne polemike oko regularnosti partije ipak je bolje da se od starta razjasni na koga se odnosi glas.

Dakle, Zeleni ostaje Zeleni iako nije Zeleni, a onaj ko je trenutno Zeleni takođe nije Zeleni.

Ko razume one matorce što objašnjavaju dramove, razumeće lagano i ovo.

P.S.

Vukodlak u ovoj partiji ima jedinstvenu priliku da tehnički gledano pojede sebe, jer nije u svom telu. Dok ostali mogu da linčuju/glasaju sami sebe. Da li će biti jači nagon ka sadizmu ili ka mazohizmu?

Ažurirao Hogar Strašni - 10.Kolovoz/Aug.2020 u 07:11
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 07:24

Dakle, Zeleni ostaje Zeleni iako nije Zeleni, a onaj ko je trenutno Zeleni takođe nije Zeleni.  
Mislim da samo Zeleni razumije ovu rečenicu... LOL
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 10:09
Koliko sam shvatila NE trebaju glasati i jesti Isu
Iso prste u džepove
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 13:45
Ajmo prijaveeee, nemojte da vadim vile...A da, još nije vreme za to, Ana progovara iz mene LOL

Ažurirao Ispravljac14 - 10.Kolovoz/Aug.2020 u 13:50
Na vrh
Administrator
Administrator

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 13:52

Mislim da je tako najjednostavnije. Ja bih lično uživao u opštem ludilu dok se razjašnjava ko je zapravo za koga glasao, ali da bismo izbegli potencijalne polemike oko regularnosti partije ipak je bolje da se od starta razjasni na koga se odnosi glas.

P.S.

Vukodlak u ovoj partiji ima jedinstvenu priliku da tehnički gledano pojede sebe, jer nije u svom telu. Dok ostali mogu da linčuju/glasaju sami sebe. Da li će biti jači nagon ka sadizmu ili ka mazohizmu?

Može li malo skraćenije ovo?
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 13:57
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

P.S.

Pa skratio sam ti na ono bitno:

LOLLOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 14:17

Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Kako ne mož' da razumeš? LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 13>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.