Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primjedbe na moju moderaturu:)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Primjedbe na moju moderaturu:)

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Primjedbe na moju moderaturu:)
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 14:10
Ovdje postajte kada ste nezadovoljni nekim mojim postupkom ili jednostavno želite nešto predložiti,ili kad me u krajnjem slučaju želite pohvalit;)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 14:12
evo, ja te zelim pohvaliti ali zelim ti predloziti da kod nekih "manjih" odluka o bilo cemu napravis anketu i neka "narod" odluci
i tako ce svi biti zadovolji, osim tebe ako imas drukcije misljenje nego sto na kraju ispadne
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 14:13
Nisi mogao odolit
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 14:14
hehehe
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 16:11
Demos Kratos! 
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 18:05
Šta onda J.U.R.A. nije moderator ako će se pravit ankete
Neka samo žile radi po svom. Lako mu se poslije žalimo ak nešto ne valja.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:37
zile, razmisli da napravis novi podforum "chat" gdje cemo pisati samo gluposti ne vezene za ama bas nista
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:44
To ti je onaj podforum općenito.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:45
aha
got it
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:49
Daj žile čovječe opusti se malo...gledam tvoj zadnji post u Crnoj listi i neznam bil se smijao il plakao. Pa jesmo možda u vojsci i trebamo na svaku tvoju odgovarati sa "yes sir"?

Odspavaj malo. Shvaćaš sve preozbiljno.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:52
potpisujem
odi zapali jednu i boli te
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:53
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

Shvaćaš sve preozbiljno.

...kaže lik iz Jamajke s Marlijevim avatarom
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:03
@dajmidivx - nemorate ono preozbiljno shvatit(iako jesam ozbiljno napisao).Da je skroz red i disciplina bilo bi mi dosadno bit moderator.Ali treba bit suradnja i s Vaše strane jer bi onda ja u takvim temama stalno trebo tuć po refresh i delete this post.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:20

Daj žile čovječe opusti se malo...gledam tvoj zadnji post u Crnoj listi i neznam bil se smijao il plakao. Pa jesmo možda u vojsci i trebamo na svaku tvoju odgovarati sa "yes sir"?

Ipak moram da se složim!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:23

podržavam

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:13
Brate žile: nemoj da pomeraš temu!!!! Nisam ja lud da ne vidim ovu!!!!
Namerno sam ovo stavio kao zasebnu!!!!!!

ŽILE,OVO JE IMALO VEZE SA ONOM TEMOM "STIŠAVANJE..." TAKO DA JE OBRIŠI SLOBODNO!!!

Ažurirao darije
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:20
Ja pohvaljujem žileta i baš mi je drago šta je postao moderator i samo tako nastavi žile
Firefox user
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 23:03

zile....        ...nedaj se zajebavat...

...pazi na njih ko da su tvoji...         ...inace sve pohvale...

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 13:23

žile moraš biti dosljedan

kada si moje začatavanje obrisao morat ćeš i ostalim

pogotovo na temi dnevnik gledanja filmova

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 14:57

Komunjaro, oficirčino jedna...

Dnevnik gledanja filmova je super takav kakav je! Ako ne možeš na njem da izmeniš mišljenja glede Tarantina, Godfathera ili bilo čega, ak će to bit samo kretensko nizanje naslova i ocena, koji će mi onda ku**c..??? Može slobodno žile da ga zgasi odma

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.