Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EHF EURO 2010
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EHF EURO 2010

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EHF EURO 2010
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 02:29

U utorak 19. siječnja počelo je 9. Europsko rukometno prvenstvo u Austriji, a trajat će do nedjelje 31. siječnja.

Austrija, zemlja skijanja i zimskih sportova općenito, dobila je priliku organizirati Europsko prvenstvo u rukometu - sportu koji u toj zemlji nije pretjerano popularan. Bez obzira na tu činjenicu, domaćini su mnogo uložili u promociju natjecanja i obećali su dobru organizaciju i visoku posjećenost (između ostalog i zbog toga što Austrija graniči sa sudionicama EP-a - Slovenijom, Njemačkom, Češkom i Mađarskom, a ni Hrvatska, Srbija ili Francuska nisu daleko.).

Nastup na završnom turniru izborilo je šesnaest reprezentacija koje su raspoređene u četiri skupine. Po tri najbolje reprezentacije iz svake skupine prolaze u drugi krug gdje se stvaraju još dvije skupine. Prve dvije reprezentacije iz tih skupina ulaze u polufinale i razigravaju za medalje. Prvi krug se igra u Grazu, Linzu, Inssbrucku i Wr Neustadtu, a završnica u Beču i Innsbrucku.

Prema prognozama, novog prvaka Europe treba tražiti u četverolistu Francuska, Hrvatska, Njemačka i Danska, a iznenaditi bi mogle Švedska, Španjolska, Poljska, Srbija ili Slovenija. Ovako dugačka lista jakih reprezentacija sugerira samo da nas očekuje zanimljivo, neizvjesno i uzbudljivo natjecanje .

Skupina A, Graz, Messehalle.
Kapacitet dvorane: 5 000 mjesta.
Hrvatska, Rusija, Norveška, Ukrajina.

Skupina B, Linz, Intersport Arena.
Kapacitet dvorane: 6 000 mjesta.
Danska, Island, Srbija, Austrija.

Skupina C, Innsbruck, Olympiahalle.
Kapacitet dvorane: 10 000 mjesta.
Njemačka, Švedska, Poljska, Slovenija.

Skupina D, Wr Neustadt, Arena Nova.
Kapacitet dvorane: 5 000 mjesta.
Francuska, Španjolska, Mađarska, Češka.

Beč, Stadthalle.
Kapacitet dvorane: 11 000 mjesta.

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 02:30
Evo i rezultata i tablica nakon prvog kola:

P.S. Pošto mi je rukomet (iza košarke) najdraži sport, potrudit ću se stavljat rezultate i tablice nakon svakog kola.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 02:54

ja trenirao rukomet dobrih 4 godine i slobodno mogu reci da je to jedan od najboljih sportova iako nije preterano popularan 

sport koji trazi snagu ,snagu ,snalazljivost ,izdrzljivost i sposobnost da se na fin nacin igra gruba i prljava igra ( par meseci dok sam bio pivot vracao sam se kuci sav modar i iscepan a izraz boli me dupe je doslovno dosao do izraza )

praticu prvenstvo i naravno navijati za Srbiju pa dokle stignemo

hvala na temi 

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 14:54
Sviđa mi se kako su pomladili reprezentaciju..ovi dečki su budućnost hrvatskog rukometa, o talentu ni ne trebam govoriti, fali im samo iskustvo a to će skupit s ovim europskim prvenstvom.

Prvu tekmu su već dobili što je najbitnije a dalje ćemo vidjeti.
Nadam se medaljim ako ne onda najmanje među prvih 5 jer im je tamo i mjesto kao zadnjih 10 godina.

Sretno naši!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 16:16
Svaka čast na temi,baš sam mislio nešto tako napravit i napisat u vezi Eura 2010 u rukometu,ali evo "Titivillus" je bio brži!ClapWink
Obožavam rukomet,također sam ga treniro i znam kakav je to sport,dovoljno je pogledat jednu tekmu i sve ti je jasno kolko je to "nježan" sport!
Šta se tiće naših, evo malo o njima:
Hrvatska rukometna reprezentacija
WikipedijA
Najveći uspjesi Hrvatske rukometne reprezentacije su dva olimpijska zlata, svjetsko zlato, dva svjetska srebra, europsko srebro i europska bronca. Hrvatska je u posljednjih devet velikih natjecanja, na svjetskim i europskim prvenstvima i Olimpijskim igrama, osam puta igrala u polufinalu.
-Trenutačni izbornik je Lino Červar.
Povijest:
-Usprkos kratkoj povijesti države Hrvatske, rukometna reprezentacija je postigla vrlo značajne rezultate na velikim natjecanjima. Osvojila je 3. mjesto na Europskom prvenstvu u Portugalu 1994. i 2. mjesto na Svjetskom prvenstvu na Islandu 1995. godine. Tim se rezultatima mora pridodati i zlatna medalja sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.

Nakon tih sjajnih uspjeha u svom početku, Hrvatska sve do 2003. nije ostvarila nijedan značajniji uspjeh na velikim natjecanjima. Na Svjetskom prvenstvu u Portugalu 2003. Hrvatska je predstavila svoju novu generaciju na čelu sa mladim Ivanom Balićem koje je odveo reprezentaciju do naslova svjetskih prvaka. Na Europskom prvenstu 2004. godine Hrvatska je uvjerljivo došla do polufinala da bi ju potom porazi protiv domaćina Slovenije u polufinalu i Danske u utakmici za treće mjesto ostavili bez medalje. Iste te godine održavale su se i Olimpijske igre, a reprezentacija nastavlja sa odličnim igrama i osvaja zlatnu medalju pobjedivši pritom u svim odigranim utakmicama.

Nakon odličnih rezultata mnoge momčadi smatrale su ih jednim od pretendenata za iduće veliko natjecanje koje se održavalo u Tunisu. U završnici tog prvenstva Hrvatska je izgubila od reprezentacije Španjolske, te su se morali zadovoljiti drugim mjestom. Na Europskom prvenstvu u Švicarskoj 2006. godine hrvatska reprezentacija je osvojila skupinu, ali su neočekivano ispali u polufinalu natjecanja od Francuske, a u susretu za treće mjesto ponovno su izgubili od Danske.

Na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2007. hrvatski rukometaši su pobjede ostvarili na prvih sedam utakmica, a zatim je u četvrtfinalu kobna bila Francuska. Nakon toga Hrvatska je dobila još dvije utakmice te je s devet pobjeda i jednim porazom završila na petom mjestu. Mnogi novinari i rukometaši su isticali da je Hrvatska igrala najbolji rukomet od svih reprezentacija sudionica. Godinu dana kasnije na Europskom prvenstvu u Norveškoj momčad Hrvatske stigla je sve do finala u kojem su poraženi od reprezentacije Danske. U natjecanju po skupinama momčad Hrvatske imala je puno problema sa ozljedama ključnih igrača, što je bio uzrok poraza od Danske.

Na svjetskom prvenstvu 2009., na kojem su bili domačin, imali su sve pobjede, ali su u finalu izgubili od francuske koju su u četvrtfinalu već jednom pobjedili.

Ajmo Hrvatska,fali nam još jedino to Europsko zlato,vrijeme je da i to uzmemo!

SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 16:51
Čestitke našima na uvodnoj pobjedi, iako je repka dosta pomlađena, mislim da mogu do zlata, ipak smo mi u rukometu najjači. Thumbs Up
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 17:10
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Čestitke našima na uvodnoj pobjedi, iako je repka dosta pomlađena, mislim da mogu do zlata, ipak smo mi u rukometu najjači. Thumbs Up

+1
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 18:33
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

( par meseci dok sam bio pivot vracao sam se kuci sav modar i iscepan a izraz boli me dupe je doslovno dosao do izraza )

Znači bilo je štipkanja LOL  pa nisi se hvalio stečenim "prijateljstvima" LOLLOLLOL

Sorry boysEmbarrassed, neću više zalaziti u sportsku temu Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 18:48
Ti baš moraš svaku temu zaspamat. iromafia LOL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 18:49

ali pazi kad sam znao cim sam video da si postovala da je to bilo nesto na moj racun

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 19:33
Nemojte me prozivati, rekla sam da neću više ovde da ulazimWink

(dragi, pa kako očekuješ da možeš da spomeneš modru goozu i da očekuješ da ja to preskočim LOL )
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 00:44
Danas samo ove dvije 'nebitne' grupe.
Gledao sam malo danas Francuze i uopće mi nije jasno jesu li stvarno u lošoj formi ili igraju pilu naopako (na poluvremenu su imali +6).

A sutra je ono što nas sve zanima:

18:10   Ukrajina - Hrvatska

20:15   Srbija - Danska
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 02:15
Rukomet mi je najdraži sport oduvijek, trenirao ga neko vrijeme, a pratim još od Badelovih uspjeha 92'. Do Graza se sigurno zalećem bar na 2-3 tekme...
Na vrh
DEPORTIVO View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEPORTIVO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 13:01
Gledao sam utakmicu Hrvatske i mogu reci da su igrali jako dobro,da su kada je trebalo ukljucili mozak i dodali gas tako da pobeda nije dosla kao plod srece ili okolnosti.
Sa druge strane razocaran sam igrom Srbije...
Igramo totalno spor rukomet,bez ikakve ideje i mozga. Slabi smo u duelima.
Ne mogu da shvatim da igras prvu utakmicu na prvenstvu i ne kidas od snage i samopouzdanja. Mi kao da smo igrali na nereseno. Sramota.
Takodje izbor igraca za utakmicu su mi katastrofa,posebno krila. Tu su nas Islandjani
pocepali. Selehtor nikako da shvati da je bolje imati lakse a brze krilo nego stamenijeg igraca koji ne moze da istrci kontru a kamoli da zaustavi laznjake protivnickog krila.
Blago receno daj Boze da danas budemo bolji (mada je tesko u to verovati) jer budemo li igrali ovako sa Danskom - nakantace nas.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 20:24
28:25

Bitna je pobjeda.

================================================

A evo zašto volim rukomet:

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 23:30

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 01:25
Tri prvoplasirane reprezentacije idu dalje u novu skupinu i prenose bodove iz međusobnih susreta, tj. brišu se bod(ovi) protiv posljednje ekipe.

P.S. Ne pamtim da je na nekom rukometnom turniru (EP, SP, OI) bilo ovoliko remija. Džabe i dobri koeficijenti kad ni na solo listiću ne možeš uzet lovu. Na rukomet se više ne kladim!

Ažurirao Titivillus - 23.Sijecanj/Jan.2010 u 02:18
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 19:22
aaaaaa sta je ovo austrija ubija srbiju...
jel ima kakve sanse da pobijede posto su mi zadnji par na listicu? :S
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 19:27
a u qrac...
ode mojih 400 kn...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 20:23
ostao sam bez glasa,,svaka čast našima,idemo do krajaClaptitloviekipa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.