Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Srećna Nova godina
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Srećna Nova godina

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Srećna Nova godina
    Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 03:03
Dragi moji a još više drage moje (Embarrassed) želim vam srećnu Novu godinu.
Toliko stereotipno a opet toliko jednostavno i efikasno. Sreća je, mislim, najbitnija stvar jer uz sreću obavezno ide i dobro zdravlje, dovoljno para, dobri prijatelji, dragi ljudi...
Zato vam svima od sveg srca želim svu sreću u narednoj, 2010. godini i da je sami, jer ko bi drugi umesto vas, učinite boljom od 2009. Mnogo više smeha i druženja, lepih reči i tolerancije.

Takođe, svim našim posetiocima, članovima, kompletnom approval timu, svim prevodiocima, moderatorima, administratorima (i sam sebi LOL) želim što više dobrih filmova (i prevoda, naravno), što manje nerviranja zbog "hitnosti", zbog gramatičkih grešaka u prevodima, zbog loših kopija filmova...

Ne bih više nabrajao jer mogu do ujutru LOL. Uglavnom, još jednom...

...SREĆNA VAM NOVA 2010. GODINA!!!!!!

titloviekipa
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 03:17
Srecna nova godina i da sve bude samo bolje i bolje, puno srece, ispunjenih zelja, mnogo novih titlova, mnogo novih clanova.
Srecna nova 2010
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 03:40
Srecna Nova godina i da vam sve bude Thumbs Up da budete faithlessmary i naravno puno titlovibendalma2 i vishe deki a manje pegla  i vishe bukitheman a manje suadnovic i vishe drugari a manje ulizica i da sve sto je bilo ruzno u 2009. luka2 i da vam cele godine bude Big smile na licu puno vas Hug  i Broken Heart Mary blush
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 13:36
svima puno sreće zdravlja i radosti u novoj godiniSmile
live long and prosper
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 22:13

Svima srećna Nova Godina, hvala Dariju na lepim željama i provedite se i za mene.Ja radim u noći 31.12.2009' na 01.01.2010'.Nosim komp sa sobom pa ću biti neko vreme na forumu da čestitam onima koji se slučajno zadese tamo (nadam se da neće biti nikog više osim mene).

Sve najbolje!

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 22:58
I ja bih svima zaželio Sretnu Novu Godinu. udri
Ukratko, želim svima sve najbolje (da sada ne nabrajamLOL) u Novoj 2010. godini. drugari

Također, svih pozdravljam i vidimo se dogodine, neće me nažalost biti 2 dana za kompom, čuvajte forum. Tongue

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2009 u 23:24
Svima srecna nova 2010 i sve najbolje vam zelim, najbolja druzino na svetu!!!!bubba2
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 00:13
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Srecna Nova godina i da vam sve bude Thumbs Up da budete faithlessmary i naravno puno titlovibendalma2 i vishe deki a manje pegla  i vishe bukitheman a manje suadnovic i vishe drugari a manje ulizica i da sve sto je bilo ruzno u 2009. luka2 i da vam cele godine bude Big smile na licu puno vas Hug  i Broken Heart Mary blush

Mislim da se ovome nama sta dodati. Da ste mi svi zivi i zdravi!

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 01:15
Kao i prošle godine pišem ovo isto:
Obavještavam sve kolege da mi se želje nisu ispunile u ovoj protekloj godini pa
vas molim da mi za ovu novu odma pošaljete novac..........

faithlessmarySvima sve najbolje i u ovoj Novoj godini i da Vam se sve želje i pusti snovi ostvare.... faithlessmary

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 01:15
Sretna Nova Godina, zdravlja i sreće najviše..a ostalo već bude.
Sve najbolje.

Ažurirao Bebinjo - 31.Prosinac/Dec.2009 u 01:15
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 02:43
A što reči, svi isto osječamo, ali nikako to da punim riječima izbacimo iz sebe.

Moji najdraži budite zdravi, sretni i dobrodušni.
Moje najljepše misli i želje za 2010. godinu šaljem Vama dobri i predobri ljudi
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 03:07
Pre mnogo godina dobila sam čestitku sa porukom:

Sve što ti je uzela godina prošla
nek' ti donese godina nova!!!

Proširiću je samo malo:

Sve što vam je uzela ili uskratila godina prošla
neka vam podari godina nova!!!

Dragi moji, želim vam sve što želim i sebi, a pošto ja ni malo nisam skromnaBig smile, ima svi da uživamo u 2010. godini!!!
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 03:23
Sejo, znajuč tebe i tvoju velikodušnos. Niti u čemu nečem oskudjevati.
Od srca ti hvala najdraža moja
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 03:32
Ljudi, meni je pun q*** ove 2009-te. Jedva čekam da je oteram u PM, i da je se ne setim nikad (crkla dabogda kolko sutra). Nadam se da će iduća biti puno bolja. Sve vas Hug i želim sve najbolje u 2010.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 15:31
Ljudi srecna vam nova godina, zelim vam sve najbolje i da se lepo provedete veceras :)

Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 19:58
Srećna Nova Godina i lep provod svima bubba2
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 20:59
Srećna nova godina svima, stvarno je ova prošla bila sve u svemu kad se sabere ogromno sranje, tako da želim svima normalnu godinu, punu ljubavi, sreće, ZDRAVLJA (da se ovaj grip ne ponovi i ostala sranja)...
SREĆNA NOVA EKIPO!!!
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 21:04
Sretna Nova svima. Još malo...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 21:14

Punoooooo srece i ostalih dobrih stvari u Novoj 

lep provod veceras i cele godine  

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 21:28
Svima  Srecna Nova 2010 Godina,puno zdravlja,srece i para a za ostalo se sami pobrinite,ziveli i lep provodTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.