Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zdravo i sav se preznojih....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zdravo i sav se preznojih....

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zdravo i sav se preznojih....
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 13:55

...dok ovo pisem,jos ni na jednom forumu nisam slicno radio vec onako samo upadnem i pisem jelte,pa ako me prihvate-prihvate,ako ne onda nikom nista,"ako me se sete na dan bezbednosti sete se...."

Meni Cudak rece juce LOLda sve ovde napisem ko sam i sta sam,pa evo,ja sam njegov sugradjanin ovde,tacnije,prijatelj(trebalo bi LOLLOLLOL) tacnije iz istog smo orkestra LOLLOLLOL

to je to, ko zna njega znace i mene a drugi nek se snadju Wink

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:00
Dobrodosao. Dovoljno je sto si spomenuo da si Cudakov kolega. Automatski ti se dodeljuje VIP karta koja podrazumeva besplatan download titlova, spamovanje u spam zoni, 5 pica na racun kafane i poljubac od mene pod uslovom da si punoletan LOL  Welcome and have fun Wink
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:11

E hvala najlepse za sve.Znam da je strava ekipa ovde,sto mi je mnogo drago jer retko koji forum je ima,imao sam prilike da 'posmatram'(ovaj naravno) kad povremeno svratim kod njega i uvek je bilo kidanje od smeha u glavnom.ROFL

Rece on da ce te me fino ugostiti ovde :D Punoletan sam i bicu dobar ROFL

Posebno zahvaljujem za ove pice na racun kafane!

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:12
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Dobrodosao. Dovoljno je sto si spomenuo da si Cudakov kolega. Automatski ti se dodeljuje VIP karta koja podrazumeva besplatan download titlova, spamovanje u spam zoni, 5 pica na racun kafane i poljubac od mene pod uslovom da si punoletan LOL  Welcome and have fun Wink 
+1 i dobrodošao Smile
live long and prosper
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:14
 hvala puno jopet Wink
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:15
Hello bre Čudakov frendu...Velko M na aur d best forum on dis vrld!!!!
I sad ozbiljno dobodošao...znaci polako skupljamo divx titlove bandtitlovibend
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:23

Rili tenk ju veri mac,jes itc best forum on hol wrld Thumbs Up

hahahaha skuplja seSmile,super ovi smajlici,kad li ce brkati da se ukljuci?Sigurno spava jos,juce bas bila pustolovina Smile jos jednom tenk ju(aaaa postao sam kao ona mala iz Britains got talent-thank you,thank you,thank you,thank you,thank you....ROFL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:26
Welcome i nadamo se obostranom zadovoljstvu

Ažurirao AcaN - 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:28
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:28
dobrodošao,,uživaj...
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:28
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Welcome i nadamo se obostrano zadovoljstvu.

heheprstheheprstheheprstheheprstheheprstheheprstheheprstheheprst
 Ajoj Coa bre pa obostranom ?

Ažurirao jecaDJ - 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:29
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:29
Dobrodošlica i pozdrav i od mene, uživaj na najboljem forumu. welcome udri
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:31

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Welcome i nadamo se obostranom zadovoljstvu  
LOL

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:32
obostrano nego sta ROFL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:34

Originalno postovano od strane outside outside piše:

dobrodošao,,uživaj...

da ne pricam vise na ovom trebalo bi na drugom nekom da ide grasias valjda hehehehe...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:35
to ono iz latino americkih mislim LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:35
Originalno postovano od strane JDs Revenge JDs Revenge piše:

E hvala najlepse za sve.Znam da je strava ekipa ovde,sto mi je mnogo drago jer retko koji forum je ima,imao sam prilike da 'posmatram'(ovaj naravno) kad povremeno svratim kod njega i uvek je bilo kidanje od smeha u glavnom.ROFL

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

welcome

Još jedan muzičar inlove   yayinloveyayinloveyayinloveyayinloveinloveinloveinloveinloveinlove

moja trošna srčka ovo neće moći da izdrži.....srećom, moja vrsta može i bez srca sasvim dobro da funkcioniše vestichica

Koji instrument? (ubrzo ćeš shvatiti da sam ja taktična i pristojna samo prema "onima gore" LOL

Elem,šta čekaš? pozivnicu?  upadaj bwe

http://www.divx-titlovi.com/forum/new_reply_form.asp?M=Q&PID=698047&PN=1&TR=7

čekamo Wink LOL

p.s. Alfa, što me nisi upozorio, bwe....ovo stvarno nije fer, znaš da loše primam lepe vesti ako nisam prethodno pripremljena LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:36

Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Dobrodošlica i pozdrav i od mene, uživaj na najboljem forumu. welcome udri

Straaaavaa!

Uzivam vec i dalje cu Wink

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:36
Jel gitarista isto u pitanju?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:40
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Originalno postovano od strane JDs Revenge JDs Revenge piše:

LOLLOL

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

welcome

Još jedan muzičar inlove   yayinloveyayinloveyayinloveyayinloveinloveinloveinloveinloveinlove

moja trošna srčka ovo neće moći da izdrži.....srećom, moja vrsta može i bez srca sasvim dobro da funkcioniše vestichica

Koji instrument? (ubrzo ćeš shvatiti da sam ja taktična i pristojna samo prema "onima gore" LOL

Elem,šta čekaš? pozivnicu?  upadaj bwe

http://www.divx-titlovi.com/forum/new_reply_form.asp?M=Q&PID=698047&PN=1&TR=7

čekamo Wink LOL

p.s. Alfa, što me nisi upozorio, bwe....ovo stvarno nije fer, znaš da loše primam lepe vesti ako nisam prethodno pripremljena LOL
  LOLLOLLOLLOL elektricna tambura LOL od vestica vrste hahaha....Jeeee covece,a prvo mu nisam verovao za ovaj docek ovde aaaaaaaaaaaaa bre pa bolje me ovde ugoste neko da dodjem kuci iz daleka  ROFL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 14:43

Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

Jel gitarista isto u pitanju?

ne znam koliko vam je pricao Cudni,ali basista je idiot a bubnjaru su ukrali racunar LOL

dok pevacica ne zna za ovaj forum,mislim,ne znam,mozda, mozda je cak jedna od vas LOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.