Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alien: Earth (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alien: Earth (2025)

Alien: Earth

Alien: Earth (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Alien: Zemlja

Godina:

2025

Žanr:

znanstvena fantastika, triler, horor

Glavne uloge:

Enzo Cilenti
  >  Petrovitch
Essie Davis
  >  Dame Silvia
Adrian Edmondson
  >  Atom Eins
Timothy Olyphant
  >  Kirsh
Ron Smoorenburg
  >  Dark Cell Guard
Niko Tucci
  >  Guest
Dean Alexandrou
  >  Bergerfeld
Babou Ceesay
  >  Morrow
Amir Boutrous
  >  Rahim
Kit Young
  >  Tootles
Lloyd Everitt
  >  Hoyt
Adarsh Gourav
  >  Slightly
Alex Lawther
  >  CJ
Sydney Chandler
  >  Wendy
Andre Flynn
  >  Barrister McAfee

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
ZLGO View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZLGO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Alien: Earth (2025)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2025 u 14:50
Interesantno za pogledati!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2025 u 22:28
Meni nije jer me niko nije ničim uvjerio da je interesantno.
A nije jer je vjerojatno toliko bezlično da se o tome ne može ništa napisati osim šilanja beznačajnih tvitova.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2025 u 23:07
Originalno postovano od strane ZLGO ZLGO piše:

Interesantno za pogledati!

Serija Alien: Earth (2025- ) još uvek nije izašla, 
premijera prve epizode, prve sezone je 12.08.2025. 

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 10:39
Mozda covek na osnovu trejlera misli da je zanimljivo za pogledati . i meni deluje zanimljivo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 12:46
SF u formatu tv serija baš nikada nije bio meni odveć drag, sigurno je da ima izuzetaka samo ih se trenutno ne mogu setiti.
U ovom slučaju možda može biti uzbudljivo, volim taj Alien univerzum, probaću gotovo sigurno seriju. Ako ništa drugo, ne bi trebalo da je makar ovoga puta još jedno forsirano ciljanje nostalgije za boljim filmovima franšize, iako se u celoj toj zavrzlami večito pravi manje-više jedna te ista priča, tek presvučena u već neko jedva drugačije odelce. No kako volim da se družim povremeno sa avanturama/stravom ljudskog kontakta sa ksenomorfima, pokušaću to i ovoga puta 😂
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 16:23
Ja ću ovome dati vjerojatno priliku em zbog teme, em zbog meni jako dragog Timothya Olyphanta, taj gospodin nikad ne promaši što se tiče serija, bar što sam ja upućen.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 19:25
Čim su u onom prvom trejleru izgovorili nešto beše "u ovom brodu je pet različitih vrsta iz dalekih rubova svemira" ja sam počeo da trljam ruke 😂
Kao Mića Tomić u Ko to tamo peva "Ma ko je bre sirotinja, daj pet karata!"
Kakav bre ksenomorf, daj pet različitih vanzemunaca 😌😂

Usput i lepo izgleda, nisu štedeli iako je serija, potom se izgleda, rekoh, neće ni voditi samo pukim sudarom ksenomorfa i ljudi kao toliko puta do sada, imamo i taj šmek Zemlje čitav vek u budućnosti, uostalom i priču o devojčici/sintetičkom organizmu, dakle može biti tu više naučnofantastičnih motiva na jednom mestu. Pa koliko su već zagrebali po kojem već. Bez hajpovanja, tek kažem da potencijalno može biti makar zabavnije od poslednjih nekoliko Alien filmova.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 16:35
Prve dve epizode interesantne, najviše mi se dopalo to što se priča drastično proširila, osim sukoba ljudi sa ksenomorfom, govori i o napretku civilizacije u sledećih 100ak godina, naravno više likova, više različitih tema, više i različitih vanzemaljskih oblika života, lepo izgleda serija, glavni lik devojčice-sintetičkog organizma mi se dopada, no sveukupno je naravno suviše rano za kakvu konkretniju procenu, uprkos tome što je poligon postavljen, zapravo ne mogu naslutiti u kojim će se sve pravcima kretati.

Najkraće, utisci su mi pozitivni, za sada.

Ažurirao puppet_master - 13.Kolovoz/Aug.2025 u 17:08
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2025 u 09:42
Puppet jbga vec vidjeno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2025 u 12:47
Odavno 😂 no biće sve oki, možda 👍

Nije mi, pisah već, delo koje je bog te pita koji već deo franšize, bilo koje ne tek ove, odveć podložno potragama za nesvakidašnjim i revolucionarnim. Doduše, ovde je ipak samim formatom, osam valjda epizoda serije, pružena sama po sebi mogućnost da se sve prilično proširi, ponudi šira slika o čitavom tom univerzumu, pa im neće makar ovoga puta biti lako da ponovo naprave suštinski jedan te isti film. Mada ne znam koliko će na kraju biti sve to uzbudljivo pa i smisleno zaokruženo, rano je, nego nisam izdržao pa sam morao da overim prve dve epizode 😂
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2025 u 12:59
Ma i ja cu danas odvec me zanima,nego nisam ni znao da ima
Na vrh
Boris-HA View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boris-HA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2025 u 11:14
Одломак из серије „Alien: Earth“ је врло добар. Заправо, мој савет је следећи: ако сте у дилеми да ли да одгледате целу серију, најбоље је да то не радите. Уместо тога, пронађите што више оваквих сјајних инсерата. Када их сакупите довољно, ваша дилема ће нестати и осећаћете се као да сте одгледали целу серију, па ћете можда моћи да пређете на неки филм. Поздрав!
2025 - Max
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 01:26
Konacno posle 46 godina dosao je Vanzemaljac i na zemlju....Volim sve filmove od 79 te pa do dan danas, bilo je nekih losijih delova fransize i to dosta ali ajde da vidimo sta ce serija doneti, neki novi klinci, zemlja i stari dobri vanzemaljac..cekam selu sezonu pa sve odjednom, kad sam mogao cekati Lord of the Rings sva tri dela tri godine a da nepricam i o Game of Thrones , koje sam cekao isto od prve do poslednje epizode, 8 godinas mogu i ovo.......
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 02:09
Ćaci, sačekajte celu sezonu pa onda donosite sud....
Na vrh
tsbn View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsbn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 07:59
power rangers rebooted ....
ocena 1/10

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 10:03
Originalno postovano od strane Shadow07. Shadow07. piše:

Konacno posle 46 godina dosao je Vanzemaljac i na zemlju....Volim sve filmove od 79 te pa do dan danas, bilo je nekih losijih delova fransize i to dosta ali ajde da vidimo sta ce serija doneti, neki novi klinci, zemlja i stari dobri vanzemaljac..cekam selu sezonu pa sve odjednom, kad sam mogao cekati Lord of the Rings sva tri dela tri godine a da nepricam i o Game of Thrones , koje sam cekao isto od prve do poslednje epizode, 8 godinas mogu i ovo.......

Svaka čast na strpljenju
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 20:50
@arBc toliko toga ima da se pogleda da nije bilo nimalo tesko, gledam skandinavce, francuze, ruse , i holivud naravno ali mi se brzo smuce , radio sam filmove za moj grad i moju drzavu skoro 7 -8 godina, dok je sve to islo na cdu i cedetekama, prekopirao i napravio bar 60 hiljada filmova od kojih imam 12 hiljada u kolekciji originala i dan danas, haha tako da nije bilo tesko....
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2025 u 22:41
Ma mogu imati 600.000 stvari, ali kad me nešto zasvrbi, nije lako izdržati. OK, disciplinovan sam po prirodi, sve se može kad se tako odluči, ali mislim da bi bilo besmisleno da seriju od nekih 6-7 sezona/godina stavim na čekanje dok se sve ne završi. Kapiram ljude koji vole sve u dahu da odgledaju, ali svaka opcija ima svoje za i protiv. LOTR ne bi bilo teorije da čekam godinama i to se moralo overiti u bioskopu čim bi se pojavilo. Valjda zavisi i od toga šta su ljudima prioriteti.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 02:56
Nije do discipline, nego ima se svasta drugo pogledati u medjuvremenu i to dobro, tako da ta zedj koju i ja imam sam resio tako sto sam se okupirao drugim jakim naslovima, ali posle kada sam trebao da odgledam seriju, druze uzeo sam odmor sa posla i odgledao za 10 dana hahaha, tako se desilo , evo na primer house of the dragon sam gledao kako je sta izlazila ali opet cela sezona , ali sam gmthr ozbiljno cekao godinama ustvari cekao, ne nije to bilo cekanje vec sam bas bio okupiran drugim stvarima i eto tako se namestilo, umem da budem srtpljiv za nesto za koje smatram da vredi mada je to retkost, tako sam resio i avatar da sacekam ali taj treci deo mozda nikada nece izaci pa cu gledati sada prva dva haha ,, svako kako moze a i ima strpljenja ili ne...
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 03:00
p.s. Lord of the rings je mozda po meni jedan od naj boljih filova tog zanra koji je ikada snimljen ali eto cekao ga ja , i nisam ga gledao u bioskopu vec kuci na svom kucnom bioskopu a od tada jos jedno 20 puta sve delove hahaha svako po svom, a za ovu seriju videcemo i cekamo , lagano.......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.