Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MARKOBJ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MARKOBJ

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MARKOBJ
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 17:38
Otvaram temu, jer mi Markobj (a.k.a. STIPLE) ne odgovara na zadnjih par mailova. U pitanju je to što mi je dužan 1 dvd, i to dvd sa American Dad!, a to mi je najvažnije bilo u trejdu i zbog toga sam počimao trejd.
Rekao je da je to naknadno poslao, ali to meni još nije stiglo, prošlo je tjedan dana.
Ovo nisam otvorio da bi sad se tu svađao, samo da mi on odgovori i da riješimo situaciju...

Pitam te Marko kako si poslao i kada? Ak nisi, pošalji... pričekat ću još koji dan, pa ak to što si 'poslao' ne stigne, šalji ponovo...

Pozdrav

P.S. Ne započimam nikakvu svađu, samo da mu uhvatim pozornost...

Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 17:47
Meni je rekao da ga još nije dobio(American Dad) te da će ubrzo poslat....
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 17:55
da se prikljucim:
imao sam s njim trejd za neke serije.kad sam dobio njegovu posiljku pola toga nije radilo, a pola je falilo.narucio seriju surface (rekao je da je cijela) fale zadnje tri epizode; narucio seriju my name is earl (fali 12 nastavaka);narucio lost (ne radi ni jedan dvd). mislim, nije mi jasno - zasto na popisu ne napise koliko nastavaka pojedine serije ima ili ako ga pitam je serija kompletna nek mi onda kaze sta fali, a ne da mi kaze da je sve kompletno.

no comment
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 18:01
kog ga je onda vraga stavio u popis, i to obje sezone... mrrrrrrr
no, dobro, pričekati ću...

p.s. SAMO SAM ZBOG TOGA POKRETAO TREJD, I NISAM ZADOVOLJAN, A JA NE VOLIM KAD DRUGA STRANA NIJE ZADOVOLJNA...

p.s. 2 sve ostalo u trejdu što sam odabro je okej... za razliku od nekih koji na ovom forumu ne znaju pržit...

p.s.3 ti blacky samo ripaj Columba, pa ja to od tebe kupim + Mali svet...
pozzz

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 19:57
trebala sam imat neku razmjenu s njim jer mi se javio za serije,al hvala Zlatko da si ovo pokrenuo,nista s razmjene,a uostalom vec prije sam mu odg na mail koji mi je posalo,isto sam ga pitala za serije neke jesu li kompletne i odgovor nije stigao,ma nema veze,ima i drugih kataloga koji imaju isto to i to kompletno,tak da me uopce ne dira ta razmjena manje,bar ce mi vise ostat vremena za nesto drugo a ne za snimanje DVD-ova
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 20:01

fakat ne kontam te ljude

možda ne znaju da nije komplet serija  ja sam često dobivao remake filmova umjesto originala... piratske kino snimke filmova koji su stari 2 godine...

ljudi jednostavno ne znaju razliku između recimo rolerbola iz 75 i ovog novog...

ne znaju ili nikad nisu pokrenuli film pa i nisu svjesni da imaju kinosnimku...   

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 20:06
nisu pokrenuli film,to ti je to,ja svaki koji nabavim pregledam kakva je kvaliteta itd,dal ima titlove,i to sve lijepo pise u mom katalogu,oni koji imaju moj katalog,nemogu reci da unutra ne pise ovo sto sam gore navela,a i za serije mi pise jeli kompletna,dvd-rip itd. a takav opis za serije sam vidjela u jako malo kataloga,a to mi je glupo onda bezveze ispitivat u mailu kakva je ova serije,kakva ona,ja to odma napisem i nema frke,tak bi i svi drugi trebali pisati,a  ne da se onda kasnije vrijeme trosi na gluposti
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 20:10
hmm ja s njime imam neke pregovore, navodno mi je vec snimio, a izgleda cu ja to otkazat, ne trebaju mi dvdovi koji ne rade
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 20:15
bravo speedy,treba igrati na sigurno
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 21:24
e to... ne volim kad netko snima unaprijed... čemu, onda druga strana odustane, pa onda sranje...

već sam predložio da se to mora izbjegavati, al očito nitko nije obraćao pažnje...

- inače, nije me sjebao, pa ne morate odustajati od trejda s njim, jednostavno taj dvd nije poslao jer ga nije imao tada...

- - - - - - - MARKOBJ, JAVI SE !!! ŠALJI TO ŠTO PRIJE!

p.s. opet moram reći, samo zbog american dad!-a je pokretan trejd

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 21:31

meni se jednom desilo da sam uzeo 29 CDova zbog filma KAFKA  i na kraju sam dobio 29 filmova + Return of the blind dead koji sam već imao

Kafke nema na vidiku  ali je čovjek bio korektan i javio mi da je izgubio CD

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 22:15
ja jednom nabavio greškom Kafku... tražio nešt drugo

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 22:51
Al sad ja fakat ne kužim zašto se on onda ovdje ne javi i objasni u čemu je problem, a ne da mi tu sad nagađamo. Evo maloprije mi je poslao mail i ja mu odgovorio da sam za razmjenu, ali ipak brijem da nisam...
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 00:13
ja se isto s njim mjenjao prije 2 tjedna za 8 dvd-a.i poslao mi sve,ali niti jedan ne radi.svi su krivo sprženi.rekao da će mi ponovo snimiti,evo prošlo tjedan dana ali zasad ništa.za popizdit.a još je i napomenuo kako do sada s nikim nije imao problema i da su mu svi dvd-i radili.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 00:31
Kako li je uspeo da napravi da mu ni jedan dvd ne radi, verovatno skuplja lose narezane dvd diskove pa ih salje

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 00:37
možda mu nestalo kutija,pa ih stavlja u papir kad pojede burek
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 00:38
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

možda mu nestalo kutija,pa ih stavlja u papir kad pojede burek

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 01:49

Kako nam je pljusnuo forum, kad su najposeceniji topic-i trac rubrike i pljuvanje po drugima ...

Ja vas zbilja ne kuzim , kad se vec trade-ate , pitajte za detalje,jel ima film titl,koje rezolucije , necu biskopske snimke,da li serija full,itd ... e onda , ako potvrdi da je sve ok sa kvalitetom ,a posalje nesto drugo , e onda ga opljujte ...

I opet imate posla sa nesavesnim i neiskusnim pocetnicima u przenju , jesam li vam reko pre par meseci da dvd iskljucivo przite na 4x , jer sve sto je brzo to je i kuso , svi ostali ce biti falicni , ili ce to posle nekog vremena postati ....

I mojne da ste gramzivi i da se zalecete u megalomanske razmene, i forum ce opet biti ko sto je nekad bio ... sa izuzecima idiota ,kojih ima svuda , pa cesto dolete i na ovakva mesta ...

Kolko kapiram , decko nije nikog zakinuo , u pitanju je samo "mala" greska u komunikaciji ...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 01:57

Onda ima sanse da se to ispravi....

Ako on ima volje da ispravi sve svoje greske koje su ovde pobrojali ljudi.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 02:06
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

Ja vas zbilja ne kuzim , kad se vec trade-ate , pitajte za detalje,jel ima film titl,koje rezolucije , necu biskopske snimke,da li serija full,itd ... e onda , ako potvrdi da je sve ok sa kvalitetom ,a posalje nesto drugo , e onda ga opljujte

Procitaj malo iznad sta je monkey napisao
Citiraj imao sam s njim trejd za neke serije.kad sam dobio njegovu posiljku pola toga nije radilo, a pola je falilo.narucio seriju surface (rekao je da je cijela) fale zadnje tri epizode; narucio seriju my name is earl (fali 12 nastavaka);narucio lost (ne radi ni jedan dvd). mislim, nije mi jasno - zasto na popisu ne napise koliko nastavaka pojedine serije ima ili ako ga pitam je serija kompletna nek mi onda kaze sta fali, a ne da mi kaze da je sve kompletno.

Ipak nije "pljuvanje" za dzabe

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,216 sekundi.