Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - linijski divx player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

linijski divx player

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: linijski divx player
    Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2006 u 21:22
važno mi je da dobro čita titlove(ako je više filmova na dvdu) i da ga ima za kupit u većim dućanima po zg-u! aj par preporuka...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 10:54

ja imam vivax k210 -sve je ok sto se tice titlova. cita srt,txt i sub titlove, hrvatski znakovi, ali izgleda da moj ima los citac pa ima problema s losijim medijima (nekad preskoci par sekundi filma). kosta oko 250kn i imas ga posvuda. jedino sr**e je sto mu ne mozes flashat firmware.

i da, crne je boje

ako te jos uvijek nisam nagovorio, pazi ovo: vivax je inace vrsta malarije

da kupujem player, uzeo bih si YAKUMO. prijatelj ga ima (ne znam koji model). nije imao hrv znakove, ali skinuo je firmware s neta (ima ih puno i kvalitetni su) i sad cita sve zivo. stvarno je dobar. mislim da ga je kupio u chipoteci za 400kn

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 12:26
cuo sam da je kiss najbolji, mozda ga i ja ubodem 
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 21:31
Mahtama daj pliz reci za vivax,dal je i veličina titla ok,dal čita xvid i divx6?pozdrav
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 21:40
Evo moja preporuka imam SmartVision DS-N820, imas ga u vecini ducana ZG, zapravo nisam gledao par mjeseci pa ne znam dal ga sad ima.
Problem je kad ga kupis, slova titla su jako mala. Ali skinuo sam i instalirao firmware i sad su slova titla tako kao na TVu, titl mora biti istog naziva kao i fajl filma, .srt titl je glavni, .sub cita ali kad imas sub onda ti prvo slovo u 2. redu redovito ne prikaze.
Cita sve DVDe i CDe, do sad nisam imao problema sa tim.
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 21:57
et, ja imam quadro dvd-820 divx, uzeo sam ga prije mjesec dana, u ultraskupom umagu kosta 500tinjak kn, vjerujem da je u zg jeftiniji. cita sve zivo , dosad nisam imao s njim nikakvih problema. titlove cita sub, srt i txt, titl ne mora bit istog naziva ko i film (ima mogucnost ucitavanja, odnosno izmjene titla, ak  u folderu ima vise titlova). podrzava i hrvatske znakove.

jedina zamjerka je sto prikazuje premala slova na tv-u:(

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 22:56

jedino moje sony govno neće ništa da učita

grom ga spalio

Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2006 u 23:55
Dal ima tko smartvision  ds-n935 da malo kaže dojmove.posebno me zanima veličina titla na tv-u?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2006 u 12:38
Originalno postovano od strane pnimfa pnimfa piše:

Dal ima tko smartvision  ds-n935 da malo kaže dojmove.posebno me zanima veličina titla na tv-u?

Imam ja, moraš stavit firmware za njega i onda je sasvim OK, inače bez firmwarea titlovi su premali.
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2006 u 01:38
DAJ JOŠ RECI ZA SMAETVISION DAL IMA PROBLEMA SA XVID I DIVX 6?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2006 u 06:51

DAJ JOŠ RECI ZA SMAETVISION DAL IMA PROBLEMA SA XVID I DIVX 6?

Ma nema problema rista, guta sve od xvida do sperme. Samo moraš stavit firmware zbog veličine titlova. I nemoj vikat, boli me glava.

Ažurirao Miso Mate Kovac
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2006 u 07:07
Evo i taj firmware za smartvision ds-n935. 
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2006 u 11:59
ok,thanks,budem si najvjerovatnije uzeo taj.pozz
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 15:37

Mahtama daj pliz reci za vivax,dal je i veličina titla ok,dal čita xvid i divx6?pozdrav

sori, nisam bas bio ovdje u zadnje vrijeme. velicina titla je ok, bez ikakvih modova na firmwareu. sto se xvida tice, nisam imao problema, a divx 6 nisam probao pustati. s peticom nema problema, zapravo sto se codeca tice uopce nisam imao problema. jedino sranje je sto izgleda da citac (hardware) nije bas neke kvalitete pa s losijim medijima (traxdata) ima problema (preskoci po 2-3 sekunde ili preskoci na sljedeci film). jos jedna stvar koja nije ok je to da kod premotavanja imas X2, 4, 8, 20 i nikad ti ne pusti ubrzani video nego vidis samo slicice. cak i kod x2 premotavanja.

Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 16:41
Originalno postovano od strane Mahatma Gadhni Mahatma Gadhni piše:

sori, nisam bas bio ovdje u zadnje vrijeme. velicina titla je ok, bez ikakvih modova na firmwareu. sto se xvida tice, nisam imao problema, a divx 6 nisam probao pustati. s peticom nema problema, zapravo sto se codeca tice uopce nisam imao problema. jedino sranje je sto izgleda da citac (hardware) nije bas neke kvalitete pa s losijim medijima (traxdata) ima problema (preskoci po 2-3 sekunde ili preskoci na sljedeci film). jos jedna stvar koja nije ok je to da kod premotavanja imas X2, 4, 8, 20 i nikad ti ne pusti ubrzani video nego vidis samo slicice. cak i kod x2 premotavanja.

Imam ga i ja i meni je i vise nego odlican, velicina titlova je ok. Jedino ne svacam ovo na losijim medijima (traxdata) od kad to spada u sh*t ?.
Meni cita sve medije od princo do verbatin-a.
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 17:19
Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

Originalno postovano od strane Mahatma Gadhni Mahatma Gadhni piše:

Imam ga i ja i meni je i vise nego odlican, velicina titlova je ok. Jedino ne svacam ovo na losijim medijima (traxdata) od kad to spada u sh*t ?.

Da, imam i ja taj, taj mi je rezervni. De kako da ja ne tom playeru pustim film koji ocu, kad udjem u meni, namjestim na recimo 5. po redu film i kliknem play a on opet pusti prvi
Inace slazem se ovo za brzinu, a ako slucajno prekines film u 80. minuti mozes ladno popiti kavu dok on ne premota ponovo dotle.

Ažurirao Rodman
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 11:15

Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

ma naletio sam na neke printabilne traxdata dvdove koji su mi stvarno najlosiji mediji koje sam do sada imao. nakon sto ih sprzim, pojave se oni "baloncici", mrlje, kako god ih vec zovete, a nekad ih cak i ne mogu sprzit do kraja. uzas! naravno da nisu svi traxdata isti. mogu cak i izgledati isto, a da budu iz razlicitih tvornica i potpuno razlicite kvalitete. nenormalno. sto se playera tice, mozda stvarno moj ima los citac ili ne moze prozvakat bitrate videa (nisu bili filmovi nego nesto ovako bezveze)

Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Da, imam i ja taj, taj mi je rezervni. De kako da ja ne tom playeru pustim film koji ocu, kad udjem u meni, namjestim na recimo 5. po redu film i kliknem play a on opet pusti prvi
Inace slazem se ovo za brzinu, a ako slucajno prekines film u 80. minuti mozes ladno popiti kavu dok on ne premota ponovo dotle.

da pustis film koji hoces moras oznacit taj film i stisnut ENTER, a ne PLAY. dok si u izborniku vidjet ces da ti je uvijek naziv filma kojeg si zadnjeg gledao malo tamniji od ostalih i ako stisnes play pustit ce ti opet taj film. zato ti stalno pusta prvi. ako hoces skocit na 80. minutu stisni SEARCH, utipkaj --:80:00 i stisni ENTER. tako ti skoci na 80. minutu. sranje je jedino sto ovo ne radi dok gledas mpeg!!! nemam pojma zasto. vidio sam na drugim playerima da ta fora radi bez problema s mpegom

Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 12:07
Stoji sve kaj je napisao mahatma. Meni je dobar i sluzi svrsi, a platio ga 150kn u ducanu sa garancijom
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 14:13
ja sam svog 300kn u ve-milu isto s garancijom. ma nek radi kako hoce, glavno da je crne boje
Na vrh
Dr_Strangelove View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr_Strangelove Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2006 u 22:32
Ja imam dva DVD-Divx / VHS - playera, ali nijedan mi ne moze procitati titlove ako su "izvan" filma, dakle ako nisu "zalijepljeni" na film!
Jedan je Sony (negdje oko 200 eura novi), a drugi je Sharp (oko 550 eura novi).

Sranje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.