Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WW2 filmovi ali sa njemacke strane
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WW2 filmovi ali sa njemacke strane

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WW2 filmovi ali sa njemacke strane
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 12:18
jel ima kakvih, moze preporuke?

cisto da vidim kako su to dozivjeli njemci, dobro, da vidim kakvi su ti filmovi

naravno, prioritet je da ima titl ili da pricaju engleski LOL
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 13:52

hm pretpostavimo da si se loše izrazio

da li misliš na njemačke filmove prije ili poslije 1945.

ja mislim da misliš na filmove prije 1945... ali ja imam samo 1

eternal jew

... pretpostavljam da želiš filmove kao što su Staljingrad, Spašavanje vojnika rajana, iron cross

mada nisam upoznat da li postoje takvi filmovi rađeni za vrijeme Hitlera... većinom su to "propagandno - obrazovni" filmovi koji bi možda bili extra dosadni...

ako želiš uvid u to kako su to nijemci doživljavali pogledaj Hitlerjunge salomon... iako nije skorz njemački...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 14:20
pa mislio sam na filmove poslije WW2 koji su snimani sa njemacke strane, bilo da su ih snimali eng. njemci lili netko drugi, ali da prikazuju kako su njemci dozivljavali rat

ima nesto malo i u ovim filmovima koje sam gledao ali volio bih pogledati bas cijeli film(ili vise njih)

ne trazim neku propagandu lil nest, neka prikazuje film zaludjenost vojnika hitlerovim idejama ili vojnike koji se bore samo jer se moraju boriti jr su vecina njemackog naroda uz hitlera
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 16:46
nema takvih filmova? 
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:16
Pa ima recimo onaj film "Das Boot" koji je dobio oskara za najbolji strani film.
Također ove godine je bio isto za oskara nominiran njemački film koji se bavio pokretom otpora za vrijeme nacizma.
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:22
Cross of Iron, al' to si sigurno već gled'o.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:39
gledao sam sve ove osnim ovoga nvoga kojemu se ni ime ne zna
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:42
Sophie Scholl - Die letzten Tage

Na taj je valjda kolega mislio.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:46

Ivanovo detstvo

Idi i smotri

Pijanist

meni veoma dobri dapače odlični

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:49
pijanist je o poljaku  ali je genijalan film 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:50
Pijanist? Pa taj je gledano od strane poljskih židova, a ne njemačke strane.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 18:54

ma dobro malko sam se zanio... kažem vam ne znam da ima mnogo takvih filmova koje spidi traži

ona prva dva su ruska  ali eto moam ih navesti  

Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 20:33
Ma ima zapravo dosta takvih filmova, samo veći je problem kako do njih.
Evo nekoliko:
Desert Fox (1951), Escape (od LeRoya iz 1940), Heimat - igrana TV serija o povjesti Njemačke od 1900-1980ih, Night of the generals, Sea Chase (John Wayne glumi nacista), Time to live and time to die (1957), Cabaret, Adventures of Werner Holt (1963), Address unknown (1944 ?), England Made me (1972), Berlin Jerusalem, Love in Germany (1983), Cremator (1968),
onda triologija - Mephisto, Colonel Redl, Hanussen
Nasty Girl (1989), One man's war (1981), Refusal (1972), Reunion (1989), Salon Kitty, Tin Drum, Marriage of Maria Braun, Lilli Marleen, Berlin Alexanderplatz - TV serija o dekadentnom vremenu pred 2. svj. rat u Njemačkoj.... 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 23:10
hvala, sineast
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2006 u 23:38
Berlin Alexanderplatz upravo gledam. To je možda ta atmosfera koju tražiš... Izuzetna serija!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:21

nas je profa gnjavio s ovim filmom The Damned (Götterdämmerung)  ali se meni nije dopao

sad se sjetih da imam Lili marlen  ali nemam vremena da ga pogledam

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:38
idemo polako sve to poskidati  samo da dodje hdd 

Ažurirao speedy
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 00:47

ovaj zvuči odlično

The Nasty Girl

emula

ed2k://|file|The.Nasty.Girl.1990.DVDRip.XviD.iNT-TxxZ.avi|73 4161136|F3BA373B7F2FD4CFD0768DA427B960DB|/

Ažurirao komunjara
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 11:43
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

The Nasty Girl

taj ne mogu naci

na dc++ mislim

Ažurirao speedy
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 12:01
Brak Marije Braun - poslijeratni, ali to je to.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.