Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Do skorog vidjenja...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Do skorog vidjenja...

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Do skorog vidjenja...
    Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 00:52
Odavno sam hteo da napišem ovako nešto, ali sam mislio: ima vremena. E pa više nema vremena.
Sećam se tema, pitanja, odgovora... i čega god ( a tu mislim i na konstruktivne rasprave) koje su bile na forumu do pre par meseci. Zaista mnogo čega pametnog se moglo videti i pročitati a i naučiti ponešto. Današnji izgled i sadržaj foruma je blagi užas. Pa pogledajte samo teme koje su najposećenije - žalosno!!! Mislim da više nema smisla posećivati i čitati sve te gluposti. Kao jedan od starijih članova ovog foruma žao mi je što sve ovo pišem, ali šta je tu je. Znam, neki će reći, ako ti se ne sviđa nemoj da čitaš - i u pravu su; uvek pametniji popusti, pa je iz tog razloga na forumu sve manje ljudi za koje je ovaj forum i osmišljen, a sve više isfrustriranih i iskompleksiranih likova ili onih koji se malo prave da su nešto i neko.
Zaista prijateljski pozdrav svima, srećan vam budući rad i nadam se uskorom ponovnom viđenju8 da ne kažem čitanju) kad se situacija malo razvedri...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 01:23
slažem se sa tobom lega i uz tebe sam.sve što si napisao si dobro rekao
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 01:42
pa nije sve tako crno lega
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 02:14
ma jeste, crno je
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 03:20
Ma nije, nesto je i BELO .....Salu na stranu, jesmo unakazili  forum, ali konstruktivnih tema tipa KAKO OVO KAKO ONO i nema  jer je vecina forumasa vec usla u stos kako da nacini divx, kako dvd itd.....

Konstruktivno, ajde pre nego sto odes, daj da se menjamo.
Imam li ja tvoj popis?  Ako ne, posalji mi na mail. Imas pp i u njemu mail.

Jesi li za razmenu?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 09:01
Pravo kažeš, Darije, pametniji popuštaju, zato i budale vladaju svijetom. Oprosti ako te je bilo koji od mojih postova na neki način uvrijedio, al' zao sam po prirodi i ne mogu si pomoći. A ti Beli daj malo dostojanstva, čovjek odlazi, izbediran je, a ti bi još da ga opljačkaš za filmove, pa stvarno...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 11:15
jebiga, sve je u kurcu, ja i pomazem drugima i radim sranja, obje sam kategorije i to mi odgovara

ajd pozdrav, darije
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2006 u 22:00
A mali Mate...nisi shvatio sustinu mog posta. Namera mi je bila da zadrzim jednog od boljih i pouzdanijih clanova.  Mislim da  je ova zajednica bez njega samo slabija i manje kvalitetna, ali to je njegov izbor.
Objasnio sam u poruci neke stvari, a ovde cu mu se i javno izviniti ako mu je ijedan moj post (a verovatno ih je vise jer sam saljivdzija po prirodi) smetao i uvredio ga.

darije, ako vidis ovaj post, izvini brate, ali sta da ti kazem. Ostani s nama.
Nemoj  biti  preterano uporan u tome.

Par dana zagrizenosti pred pocetak svetskog prvenstva  i  manjak DIGITAL PLUSA su uzrok svom tom spamu i praznjenju.  Znam.

Pozdrav
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:24

ako je on stari forumaš šta sam ja?

metuzalem 

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:43
ti si ever green
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:43
ja sam mala beba 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:45
ko je najstariji?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:46
kapetan kluka je metuzalem, al njega nema vise 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:47
ehm, od ovih koji su aktivni...?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:48
recimo - beli 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 00:57
papku  
mislila sam po dužini staža na forumu
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 01:33

na staž sam i ja mislio

ali onaj vjeverica je bio deda

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 10:03
onda admin 
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 11:35
komunjara je najduže, valjd...

jebote, ja sam od svih vas (osim Darije-a, 2 mjeseca)... duže tu... hehe

zanimljivo!

pozzz

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 12:24
HM MISLIM DA BAS NISAM SIGURAN
JACK
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.