| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Train to Busan 2 (2020) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Train to Busan 2 (2020)Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2020 u 12:06 |
|
Prevod je najavio Bambula✨
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2020 u 18:36 |
|
Bale mi samo lete.Ajde ...
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2020 u 13:14 |
|
Sačekaće se kvalitetnija video verzija. Ovakva poslastica se ne gleda na lošem snimku.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2020 u 14:13 |
|
Ništa se više ne gleda ha de cam tele sink. Ionako smo svi oćoravili od mobitela, još treba i s tim lošim ripovima "poboljšavati" vid. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2020 u 23:21 |
|
Pogledao (webrip). Iako će ga svi gledati, nekoliko riječi. Vizualno savršen, ovaj put doduše zbog scenarija film se ne događa samo po danu, ali noćne scene nisu teška mračina u kojoj se ništa ne vidi. Priča je nova i potpuno različita od one iz jedinice, ovdje se (osim uvoda) ne pokušava spasiti voljene, nego iz zone krcate zombijima izvući kamion pun para. A kad spominjem kamion i pare, pa će se tu dodati nekakva vrsta bande i bit će puno pucnjave - rezultat je GTA5 sa zombijima. Ali ima razlika. Velika. GTA5 je dosadan ko čimavica. Peninsula nije, ni u jednom trenutku. Ne znači da je film samo za ljubitelje GTA, možda je čak i obrnuto. Mene je recimo ta razvikuša dosadom ubila u pojam žalibože para šta sam ju kupio na nagovor prijatelja. A film me baš dobro zabavio. Malo mi je kraj doduše... Trebalo je to malo prepraviti. Samo zeru, ne previše. Ne očekujte znači malo drugačiju jedinicu. Ovo je skroz nova stvar i od mene respekt za zaokret umjesto holivudskog kloniranja jednoteistog "jer se prodaje". Preporuka svima.
Ažurirao JoxerTM - 24.Kolovoz/Aug.2020 u 23:27 |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2020 u 23:17 |
|
Za razliku od zombija iz "The Walking Dead", ovi imaju NBA atletske sposobnosti. ![]() Fino odrađena post-apokaliptička akcija, ali kvalitetom ipak zaostaje za prvim delom, sa kojim btw. nema nikakvih dodirnih tačaka. Dosta me podseća na Karpenterov "Escape from L.A. (drugi deo franšize sa Snejk Pliskenom). Glavni problem koji imam sa istim, jeste da nisam mogao da se vežem ni za jedan lik. Do te mere su neubedljivi a oni iz bande čak i groteskni. Ni blizu likova iz prvog dela. O.k. zabava da se ubije vreme, ali ne više od toga. Ažurirao bgvracar - 25.Kolovoz/Aug.2020 u 23:58 |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2020 u 00:11 |
|
Katastrofa!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2020 u 01:29 |
|
Samo se mogu u potpunosti sloziti sa recenzijom.
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2020 u 13:07 |
|
Ovo ćemo preskočiti.Bolje ne mazat prvi dio s ovim.
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2020 u 13:58 |
|
Neprenticiozan akcić. Što očekivati od filmova s zombijima. Art dramu? Ovo je odlično snimljeno, mix Mad Max-a i kako je već rečeno Escape from L.A! Druga strana medalje su slabi glumci, zgođušni no savim nekarizmatični. Još gori su negativci, svedeni na karikaturu, fizičku a i slabo su napisani. Općenito, film je samo za ljubitelje žešće akcije. Mozak na pašu i vozi Miško...Btw, klinke su mi bile simpa do pred kraj. Onda je počelo čuveno azijsko kmečanje i bečanje. Kada stanu plakati...i plakati...i plakati...Najradije bih ugasio tv. No onda bi bio uskraćen za potpuno promašeni kraj. Upravo je tu najveća razlika Romera, PreCednika zombi filmova i ovih novijih atletski miting zombie filmova.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2020 u 14:49 |
|
Dodao bih još da su u prvom delu jasno vidljive sve vrline korejske kinematografije, gde filmovi vrlo često nemaju srećan kraj. U drugom delu, pak, išlo se na povlađivanje američkoj publici, pa je uz neizbežnu jurnjavu, pucnjavu i CGI, kraj ispao sladunjav, bez posledica po glavne likove. Ne znam da li je isti otkupljen od Netfilx-a, ali koliko vidim, uzeo ga je Kanski festival u zvanični program.
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2020 u 14:58 |
Neka ga onda ameri gledaju
|
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2020 u 11:26 |
|
znaci teska katastrofa od filma..veze nema s prvim delom..apsolutno nezanimljiv i sjebao sve sto je bilo dobro u prvom delu....ovo nije smelo ugledati svetlost dana i apsolutno nepotreban nastavak filma....bezveze ulozeno puno novca za tako jeftino sranje...
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2020 u 12:43 |
|
Meni ovdje ništa nije jasno. Je li vam film bio dosadan i razvučen? Jeste li stalno stiskali fast forward ili ugasili nakon pola sata jer je neizdrživ? Je li o zombijima, a opet različit od nebrojenih kloniranih klonova pa i od svog prednastavka? Uz sve to, iako sam spomenuo jednu videoigru, vi zaboravljate da je najjača svjetska "competitive esports" scena upravo u Južnoj Koreji, šta mislite zašto mala vozika autiće s daljinskim i zašto jurnjave djeluju ko da su ih koreografirali za videoigre? Je, kraj je... Ajmo reć podbacio, to mislim da ćemo se svi složiti i sam sam to napisao gore već, ali kraj filma nije jedina stvar u filmu. Dajte ljudi, ako je ovaj film vama katastrofa, zapitajte se malo je li problem u filmu ili vašim očekivanjima. Mislim ovo me podsjeća na imdb utiske za Happy Death Day gdje ekipa piše: užas, 1/10 jer nema 0 inače bi bila 0 jer "it's not scary!". A film je timeloop. Razumijem kad biste rekli da je mediokritet i to stoji (pitanje ukusa), ali da je loš... Pa ne vidim po kojem bi to bilo kriteriju. Osim po jednom. Ne ispadaju sise svakih 5 minuta.
Ažurirao JoxerTM - 29.Kolovoz/Aug.2020 u 12:50 |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2020 u 15:43 |
|
Meni nije žao što sam ga gledao. Ajmo reći ovako: Kingdom mi je daleko bolji (prva sezona ) od Train to Busan. "Nastavak" Busana je film za sebe. Akcić, no u moru jeftinih zombie flipova ovo je ipak guilty pleasure.
|
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2020 u 14:40 |
|
Meni se ovo svidjelo, zabavan film, osim one nepotrebne drame na kraju filma!
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2020 u 09:09 |
|
Problem leži u činjenici da je Train to Busan (2016), kad je u pitanju zombie tematika, kvalitativno podigao lestvicu na prilično visok nivo. Zato su i očekivanja od nastavka bila, sada već vidimo, nerealno visoka. U tom grmu i leži zec. Kada bi Peninsulu gledali kao zasebno ostvarenje, film i nije ispao tako loš, naprotiv, može se reći da je prilično zabavan. Gledajući ga kroz prizmu pomenutog klasika, mnogi će verovatno doživeti razočarenje. Da se nadovežem na prethodna zapažanja, mislim da je karakterizacija likova poprilično ukanalila film. Mnogi će reći: "koga briga za likove, ovo je akcioni film", međutim pomenuta stavka baš bode oči. Vrlo loše rešeno.
Ažurirao bgvracar - 01.Rujan/Sep.2020 u 09:17 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2020 u 09:38 |
Ne verujem da misliš na Kingdom mma dramu, to je kakva nova zombie serija? Nisam gledao Train to Busan 2, original mi je bio ok, možda i prvi visokooktanski zombie filmić posle Snyderovog Dawn...remake-a, svakako ću prvom prilikom overiti i Busan 2. |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2020 u 09:56 |
|
Za ljubitelje korejskog "zombiluka", preporučio bih sledeće ostvarenje: ![]() Mnogi ga porede sa serijom "Kingdom".
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2020 u 14:30 |
|
Ma trebao si staviti link na šitl... mislim titlove kom, kad već ima prijevod ![]() Pa za ljubitelje zombija (ja taj nisam, zapravo su mi zombiji predosadni "villain") kad već nema tema zombi filmovi gdje bi zainteresirani na jednom mjestu pronašli južnokorejske zombi filmove, evo popis (bez kratkih!): Prevedeni: Peninsula (2020, ovaj u temi) Neprevedeni: Nadolazeći: Nadam se da nisam nijednoga zaboravio... Izostavio sam namjerno The Wailing jer je taj nabacio svašta nešto unutra pa bi bio kakav horor bućkuriš, a ne zombi film.
Ažurirao JoxerTM - 01.Rujan/Sep.2020 u 15:29 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |