Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iritantne reklame
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Iritantne reklame

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Iritantne reklame
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:10
Nema dana, ili gotovo da nema dana, kada ne iskrsne neka nova iritantna reklama. Ovu temu sam pokrenuo jer sam siguran da dok čekate omiljenu seriju, ili je poluvreme Lige prvaka, rado bi zavrnuli vratom magarcu koji je smislio tako "glupu" reklamuLOL Neposredan razlog je što sam jučer cijelu utakmicu Rijeke i Salzburga morao gledati reklamu uz cijelo igralište, 90 minuta. Više nisam mogao biti usredotočen na tekmu koliko me nerviralaLOLDakle evo je za početak. BTW- komentari uz reklame su više no dobrodošli!!
Evo te reklame od Erste bankeOuch

Ažurirao robin12345 - 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:12
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:11
S njima budem "bankario" jedino ako primaju dobro naoružane maskirane klijente- da "bankare" s njimaLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:17
Ova od dm je genijalna- "Tu sam čovjek". Znači ako odem u Bipu, onda sam magarac??Angry Nastavak ide : "Tu me cijene, tu kupujem"...Ma cijenite vi moj novčanik, a ne meneLOL

Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:26
Jooooj ,najdraže su mi bankarske reklame,obožavam ih,NOOOOOOT.
Za ove nazovi reklame u mom riječniku "nemoralne ponude" od raznih banaka su nešto tako suludo i odbojno da je to nevjerovatno.Kao ono alkohol se ne smije reklamirati žbog lošeg utjecaja na organizam i sam život i cigarete također (iako sam nepušač evo već 25 god. u rujnu mjesecu) a kao ono banke su oličenje zdravog života i uzimanje kredita je sami zdravi život.O raznim karticama tj. plastici da i ne govorim,nemalo je života uništilo i obitelji rastavilo bankarenje i njihove manipulacije s raznim ugovorima i ljudskom nevoljom.Dakle suma sumarum,vratiti alkoholne i duhanske reklame a novčano kažnjavati bankarske,štedioničarske i ine banke za reklamiranje.Dozvolio bih im samo lijepljenje plakatica s fontom veličine onih aneksa u njihovim ugovorima.TOČKA
Everything is a joke !
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 14:10
U pravu ste, mada mi je lično najdraža ona gde roditelji šalju decu da uzmu kredit od banke, umesto da im sami pozajme. Banka vam je mila majka LOLLOLLOL Ne bih zanemarila ni blagotvorni uticaj onih reklamica za bubuljice, svrab i mitIsere, za slučaj da ste imali lošu naviku da večerate uz tv program DeadLOLLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 14:50
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

rado bi zavrnuli vratom magarcu koji je smislio tako "glupu" reklamuLOL

Mene više zanima koja to reklamna kuća zapošljava takve "kreativce" jer imam pregršt debilnih ideja za reklame. LOL
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 15:14
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

rado bi zavrnuli vratom magarcu koji je smislio tako "glupu" reklamuLOL

Mene više zanima koja to reklamna kuća zapošljava takve "kreativce" jer imam pregršt debilnih ideja za reklame. LOL

Ma netriba ti puno tražit,nađi samo onu kuću koja radi reklame za erste banku(namjerno malo slovo)
s Milom Hrnićem u glavnoj ulozi i prihvatiti će te četveroručke.A šta kažete za one reklame od Coca-Cole,meni su toliko iritantno ljigave i plitke da su storene za "Let iznad kuka.........",mislim na onu ustanovu u filmu s onom dušeubičnom muzikom s vinila koje pušta staff samo im fale reklame tipa coca-cola,ledo sladoledi i ine domaće i strane izbljuvotine nakaradnih kreativaca istoka i zapada.
Dakle reklame mrzim ih, jedine reklame koje volim su one koje nikada nisu odobrili i koje su završile u škafetima nekih kuća,ima primjera i na yubitu.Najbolji kreator reklama je bio ALAN FORD i zato je jadan završio u grupi TNT (ako se ne varam svezak Tako Je Nastala Grupa TNT).
Everything is a joke !
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 15:51
Evo jedna debilna...za sokić

If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 18:14
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

Evo jedna debilna...za sokić

A koja nije debilna,sve su one pranje mozga i šarene laže (TBF je i pjesmu napravio protiv reklama).
A pazi one reklame o deterđentima za razna pranja ono usporede reklamirani proizvod i onda onaj od drugog proizvođača,naravno neimenovanog,a svi se reklamiraju, što to hoće reći da nijedan ne valja ili su svi dobri ali ovi drugi proizvođači su iz svemira eee te nemojte kupovati,ne valjaju brate.Kupujte deterđente samo s planete Zemlje,mislim ja to tako vidim i čujem.Ma vidite i sami što nam se radi.
Najbolja reklama ikada je reklama za PIPI-Dalmacijavina s nezamjenjivom Anom Sasso i iskakanja iz mora.Dalmacijavino-rules.
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 09:18
A ove su ono banirali,nisu normalni.

Everything is a joke !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 20:37
Originalno postovano od strane sinna sinna piše:

A koja nije debilna,sve su one pranje mozga i šarene laže

Upravo. LOL

Mada, fina je ideja ove teme, da se izdvoji baš ono što posebno iritira ali ja zbilja više ne pratim išta, ne gledam tv odavno, niti više registrujem panoe po ulicama (gledam prolaznike u oči, just for fun LOL ako nije pretoplo za šetnju tj), samo slučajno ako vidim nešto, svakako da me tada sve to iritira, nemam favorite Big smile
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 20:46
Eeeeeee,još me nešto stvarno ali baš ozbiljno stvarno iritira kada recimo reklama za automobile ili neke druge skupe stvari,i na kraju puknu cijenu uz obavezni dodatak samo 139 999 kn.Joj koja smo mi aarapska regija s standardom do nebesa ili BDP-om ko u UAE. S H I I I T , B R O !
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 09:36

Pa zar ih odmah nebi kupio,meni sama voda na usta poslije reklame,ups , nije voda dobio epileptični napadaj.
Everything is a joke !
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 19:55
naravno opet erste, koji vodi na tablici, ovoga puta kao art, kao ...

Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 21:12
Robine,tebra , živ si nam ti.
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 06:57
Šta da vam kažem,kada odgledate ovaj zapis biti će vam jasno koliko je iritantno koliko je dobra ova Gadot,gadi mi se moj život koliko je ova žena , ne Boginja dobra.E moja Gadot ne znaš ti još ništa,koliko ja umirem za tobom.MIJAUUUUU
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 13:36

E,tko kaže da ovo nije iritantna reklama taj je stvarno normalan,hihihi.Stern Smile
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 13:51

Uvijek sam znao tko vozi mercedese.
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 16:57
Everything is a joke !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 19:43
Mrsko mi je da ih jurim (to pogotovo) no većina reklama za pivo...predstavljaju muškarce kao balvane kojima je samo do alkohola i utakmica, žena, ako ih ima uopšte, su tek objekti, to će oni tako pijani da sobale (mimimum) odmah posle tekme i piva, jer žene obožavaju takve muškarce. No hej, bitno je da se prodaje. Yeeey. vommit

Mada, da mi neko ponudi sada "hej, evo ti 800E da dva dana snimaš kakvu idiotsku reklamu za pivo", već bih bio na vratima....možda bih i dobio koji paket piva čak...a onda bi možda i moj otac progovorio sa mnom posle xx godina, da ga obradujem nečim u životu. LOL So, sve ima svoje. No to i dalje ne znači da me ne iritira Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.