| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Iritantne reklame |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11392 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Iritantne reklameObjavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:10 |
|
|
Nema dana, ili gotovo da nema dana, kada ne iskrsne neka nova iritantna reklama. Ovu temu sam pokrenuo jer sam siguran da dok čekate omiljenu seriju, ili je poluvreme Lige prvaka, rado bi zavrnuli vratom magarcu koji je smislio tako "glupu" reklamu
Neposredan razlog je što sam jučer cijelu utakmicu Rijeke i Salzburga morao gledati reklamu uz cijelo igralište, 90 minuta. Više nisam mogao biti usredotočen na tekmu koliko me nervirala Dakle evo je za početak. BTW- komentari uz reklame su više no dobrodošli!!Evo te reklame od Erste banke ![]() ![]() Ažurirao robin12345 - 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:12 |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11392 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:11 |
|
|
S njima budem "bankario" jedino ako primaju dobro naoružane maskirane klijente- da "bankare" s njima
![]() |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:17 |
|
|
Ova od dm je genijalna- "Tu sam čovjek". Znači ako odem u Bipu, onda sam magarac??
Nastavak ide : "Tu me cijene, tu kupujem"...Ma cijenite vi moj novčanik, a ne mene![]() ![]() |
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 11:26 |
|
|
Jooooj ,najdraže su mi bankarske reklame,obožavam ih,NOOOOOOT.
Za ove nazovi reklame u mom riječniku "nemoralne ponude" od raznih banaka su nešto tako suludo i odbojno da je to nevjerovatno.Kao ono alkohol se ne smije reklamirati žbog lošeg utjecaja na organizam i sam život i cigarete također (iako sam nepušač evo već 25 god. u rujnu mjesecu) a kao ono banke su oličenje zdravog života i uzimanje kredita je sami zdravi život.O raznim karticama tj. plastici da i ne govorim,nemalo je života uništilo i obitelji rastavilo bankarenje i njihove manipulacije s raznim ugovorima i ljudskom nevoljom.Dakle suma sumarum,vratiti alkoholne i duhanske reklame a novčano kažnjavati bankarske,štedioničarske i ine banke za reklamiranje.Dozvolio bih im samo lijepljenje plakatica s fontom veličine onih aneksa u njihovim ugovorima.TOČKA |
||
|
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51714 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 14:10 |
|
|
U pravu ste, mada mi je lično najdraža ona gde roditelji šalju decu da uzmu kredit od banke, umesto da im sami pozajme. Banka vam je mila majka
![]() ![]() Ne bih zanemarila ni blagotvorni uticaj onih reklamica za bubuljice, svrab i mitIsere, za slučaj da ste imali lošu naviku da večerate uz tv program ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72543 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 14:50 |
|
Mene više zanima koja to reklamna kuća zapošljava takve "kreativce" jer imam pregršt debilnih ideja za reklame. ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 15:14 |
|
Ma netriba ti puno tražit,nađi samo onu kuću koja radi reklame za erste banku(namjerno malo slovo) s Milom Hrnićem u glavnoj ulozi i prihvatiti će te četveroručke.A šta kažete za one reklame od Coca-Cole,meni su toliko iritantno ljigave i plitke da su storene za "Let iznad kuka.........",mislim na onu ustanovu u filmu s onom dušeubičnom muzikom s vinila koje pušta staff samo im fale reklame tipa coca-cola,ledo sladoledi i ine domaće i strane izbljuvotine nakaradnih kreativaca istoka i zapada. Dakle reklame mrzim ih, jedine reklame koje volim su one koje nikada nisu odobrili i koje su završile u škafetima nekih kuća,ima primjera i na yubitu.Najbolji kreator reklama je bio ALAN FORD i zato je jadan završio u grupi TNT (ako se ne varam svezak Tako Je Nastala Grupa TNT). |
||
|
|
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 15:51 |
|
|
Evo jedna debilna...za sokić
|
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2017 u 18:14 |
|
A koja nije debilna,sve su one pranje mozga i šarene laže (TBF je i pjesmu napravio protiv reklama). A pazi one reklame o deterđentima za razna pranja ono usporede reklamirani proizvod i onda onaj od drugog proizvođača,naravno neimenovanog,a svi se reklamiraju, što to hoće reći da nijedan ne valja ili su svi dobri ali ovi drugi proizvođači su iz svemira eee te nemojte kupovati,ne valjaju brate.Kupujte deterđente samo s planete Zemlje,mislim ja to tako vidim i čujem.Ma vidite i sami što nam se radi. Najbolja reklama ikada je reklama za PIPI-Dalmacijavina s nezamjenjivom Anom Sasso i iskakanja iz mora.Dalmacijavino-rules. |
||
|
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 09:18 |
|
|
A ove su ono banirali,nisu normalni.
|
||
|
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 20:37 |
|
Upravo. ![]() Mada, fina je ideja ove teme, da se izdvoji baš ono što posebno iritira ali ja zbilja više ne pratim išta, ne gledam tv odavno, niti više registrujem panoe po ulicama (gledam prolaznike u oči, just for fun ako nije pretoplo za šetnju tj), samo slučajno ako vidim nešto, svakako da me tada sve to iritira, nemam favorite ![]() |
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 20:46 |
|
|
Eeeeeee,još me nešto stvarno ali baš ozbiljno stvarno iritira kada recimo reklama za automobile ili neke druge skupe stvari,i na kraju puknu cijenu uz obavezni dodatak samo 139 999 kn.Joj koja smo mi aarapska regija s standardom do nebesa ili BDP-om ko u UAE. S H I I I T , B R O !
|
||
|
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 09:36 |
|
|
Pa zar ih odmah nebi kupio,meni sama voda na usta poslije reklame,ups , nije voda dobio epileptični napadaj. |
||
|
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 19:55 |
|
|
naravno opet erste, koji vodi na tablici, ovoga puta kao art, kao ...
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 21:12 |
|
|
Robine,tebra , živ si nam ti.
|
||
|
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 06:57 |
|
|
Šta da vam kažem,kada odgledate ovaj zapis biti će vam jasno koliko je iritantno koliko je dobra ova Gadot,gadi mi se moj život koliko je ova žena , ne Boginja dobra.E moja Gadot ne znaš ti još ništa,koliko ja umirem za tobom.MIJAUUUUU
|
||
|
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 13:36 |
|
|
E,tko kaže da ovo nije iritantna reklama taj je stvarno normalan,hihihi.
|
||
|
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2017 u 13:51 |
|
|
Uvijek sam znao tko vozi mercedese. |
||
|
|
||
![]() |
||
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2017 u 16:57 |
|
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 19:43 |
|
|
Mrsko mi je da ih jurim (to pogotovo) no većina reklama za pivo...predstavljaju muškarce kao balvane kojima je samo do alkohola i utakmica, žena, ako ih ima uopšte, su tek objekti, to će oni tako pijani da sobale (mimimum) odmah posle tekme i piva, jer žene obožavaju takve muškarce. No hej, bitno je da se prodaje. Yeeey.
![]() Mada, da mi neko ponudi sada "hej, evo ti 800E da dva dana snimaš kakvu idiotsku reklamu za pivo", već bih bio na vratima....možda bih i dobio koji paket piva čak...a onda bi možda i moj otac progovorio sa mnom posle xx godina, da ga obradujem nečim u životu. So, sve ima svoje. No to i dalje ne znači da me ne iritira ![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |