Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Space Between Us (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Space Between Us (2017)

The Space Between Us

The Space Between Us (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, ljubavni, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

120 min

Režija:

Peter Chelsom

Scenarij:

Richard Barton Lewis
, Stewart Schill
, Allan Loeb

Glavne uloge:

Gary Oldman
  >  Nathaniel Shepherd
BD Wong
  >  Tom Chen
Carla Gugino
  >  Kendra Wyndham
Peter Chelsom
  >  Centaur (voice)
Lauren Chavez-Myers
  >  Alice Myers
William Sterchi
  >  Debate Moderator
Beth Bailey
  >  NASA Chief Doctor
Scott Takeda
  >  Dr. Gary Loh
Sarah Minnich
  >  Reporter
Asa Butterfield
  >  Gardner Elliot
Morse Bicknell
  >  NASA Executive
Janet Montgomery
  >  Sarah Elliot
Adande 'Swoozie' Thorne
  >  Scott Hubbard
Ryan Jason Cook
  >  Control Room Technician
Trey Tucker
  >  Harrison Lane

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Space Between Us (2017)
    Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2016 u 16:13

The Space Between Us 
AKA 
Svemir Između Nas (2016)

Režija: Peter Chelsom
Scenarij: Allan Loeb, Stewart Schill
Žanr: Naučna Fantastika
Jezik: Engleski
Država: SAD
Premijera: Septembar 2016

Uloge:
Asa Butterfield, Britt Robertson, Carla Gugino, Gary Oldman ... 

U svemirskoj avanturi, space shuttle kreće u prvu misiju kolonizacije Marsa, međutim odmah nakon poletanja saznaju da je jedna astronautkinja trudna. Ubrzo nakon sletanja, ona umire od komplikacija prilikom rađanja prvog čoveka na crvenom planetu - ne otkrivši ko mu je otac. Tako počinje neobičan život Gardnera Elliota. U istraživanju svog porekla, Gardner započinje online prijateljstvo s devojkom iz Colorada, Tulsom. Kad napokon dobije priliku otići na Zemlju, poželi isprobati sva čuda o kojima je mogao čitati na Marsu. Međutim, kada naučnici počnu s pripremom za njegov odlazak, otkriju da njegovi organi ne mogu izdržati u Zemljinoj atmosferi…
izvor:cineplexx

Ažurirao Vvesko - 20.Srpanj/Jul.2016 u 16:15
Na vrh
aleksandar-sasa-rajk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-sasa-rajk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2017 u 20:03
voleo bih da u skorije vreme bude prevod za ovaj film pogotovo za hc hdripHugHug
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 14:12
Ne pretenciozan lagani film za opuštanje ...
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2017 u 01:05
metohr hvala za prijevod 🍹
Na vrh
metohr View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metohr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 10:36
Bilo mi je zadovoljstvo.
Kao što kolega tromi reče, lagan i gledljiv film, još jedan u nizu onih kojima sa radnja zbiva dijelom
izvan naše planete. Vjerovatno nije najbolji u nizu, ali ipak baca svjetlo na ljudsku suštinu i karakter.
Čovjek se ipak može zamisliti nad time.
Dajem prolaznu ocjenu.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:58
svako pogledati jedan pomalo nebičan film sa svojim nesretnim i sretnim trenucima..pogotovo što se radnja odvija na marsu i zemlji pa je tema time i primamljivija..
Na vrh
nessa0230 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nessa0230 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 18:17
ok film. relatvno bliza buducnost sa lepom temomi radnjom filma... sve pohvale za prevod! :D
Na vrh
shunjo2001 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shunjo2001 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 20:17
odlican film i prevod. bliza buducnost prilicno realno opisana.
Na vrh
nightwisher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nightwisher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 21:21
Odlican film i odlicna ideja
Na vrh
fiumano View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiumano Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 22:43
Odličan film, vrijedi pogledati
Na vrh
Belphegor8818 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Belphegor8818 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 22:03
Film je super. Fantasticna ideja i realizacija. Meni se svidja kako "mali" Asa glumi; cak i raniji njegovi filmovi su mi bili super. A prijatno me je iznenadila cak i Britt. Svakako preporucujem film
Na vrh
Pasho71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pasho71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 21:11
Dobar film.
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 18:06
Možda sam samo stari romantik, ali film je odličan.Thumbs Up
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2017 u 10:34
meni je film bio sasvim fin za pogledat :)
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2017 u 17:01
Ok filmić, gledljiv, opuštajuć. Onako, prosek proseka. LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
metohr View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metohr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2017 u 12:29
Opet ja...
Dok sam radio prevod nisam valjda dovoljno uvidio kako je film zapravo dobar.
Vješto su izjegnute tehničke i tehnološke stavke u smislu mogućnosti putovanja i života na Marsu,
pa je film zapravo jedna topla ljudska priča, a okruženje u kojem se odvija samo pojačava doživljaj.
 Poanta je, kad bi ljudi govorili jedni drugima što osjećaju za njih, da vole jedni druge, onda bi svijet bio sretnije mjesto za život.
A kad se ipak pojavi netko takav, onda ga svi gledaju baš kao da je "pao s Marsa" , a u ovom filmu upravo to i jest slučaj.
 Kako genijalno. Volim ovaj film.
Na vrh
sumaracgoran View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sumaracgoran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 18:05
Simpatičan film
Na vrh
MockingJay View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 19:46
Očito imam nekih problema u zadnje vrijeme sa sci-fi - romance kombinacijama (Passengers ) jer se meni ovaj film baš i nije svidio. Iako sam jedva čekala da ga pogledam (Asa + svemir ) na kraju sam se baš razočarala.

Uopće mi nema neke kemije između glavnih likova i njihova "ljubav" mi uopće nije bila uvjerljiva. Isto tako sam očekivala malo više od te stanice na Marsu, ali isto tako ništa od toga.

MALI SPOILERI -> A što mi je posebno bilo neuvjerljivo i pomalo glupavo jest što kad je došao na zemlju on je samo uspio pobjeći iz NASA-ine ustanove i nastavit bježat, i onda ispada da je 2 tinejdžera pametnije od cijele NASA-e kad su im svaki put mogli pobjeći i radit što su htjeli.

Doduše, nije sve tako loše, ima dvije stvari koje su mi bile dobre- 1. Asa i njegova gluma me svaki put oduševe, i ako niste pogledajte njegove filmove Hugo i Ender's Game, a 2. je ono što je već metohr spomenuo:

Originalno postovano od strane metohr metohr piše:

Poanta je, kad bi ljudi govorili jedni drugima što osjećaju za njih, da vole jedni druge, onda bi svijet bio sretnije mjesto za život.
A kad se ipak pojavi netko takav, onda ga svi gledaju baš kao da je "pao s Marsa" , a u ovom filmu upravo to i jest slučaj.

Ažurirao MockingJay - 08.Svibanj/May.2017 u 19:47
Na vrh
davor-piño-colada-no View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj davor-piño-colada-no Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 20:38
Neki su prekriticni prema filmu,meni je super film i odlicna glumacka postava
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2017 u 20:54
Simpaticno,gledljivo.Lep i topao fim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.