Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NOVI  NOD32
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NOVI NOD32

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NOVI NOD32
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 22:56
Izasao je novi NOD !!! Izgleda da je jos bolji nego stari. POstoji nekoliko verzija (za 32-bitne i 64-bitne procesore) i sto je najvaznije napokon je izasao CRACK koji radi. Instalira se (bukvalno kao i svaki drugi program) i daje 40.000 besplatnih dana !!! Brzi je od starog NOD-a i ima jos neke poboljsane funkcije !!! Dajte mi jos par dana da ga provalim jos malo,pa cu vam reci kako je ovo novo cudo. Za sada mi se cimi da je ODLICNO !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 23:12
Ajde proveri ga pa daj link i za program i za crack, da ne tražimo za dž!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 23:21
Ja ga skinuh odavde ! I to sa sve crack-om (sve odjednom )

http://www.phazeddl.com/dl301609.htm

Samo pazite ima podosta stetocina !
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 00:55
Samo mi reci da li se radi o verziji 2.51.20 ili...?
Ja imam 32-bitni procesor... A koliko vidim na NOD-ovoj stranici najnovija verzija je za 64-bita... ????
http://www.eset.com/download/download.htm
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 08:27
Sa stranice koju sam dao imas samo za 32 bit-a !
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 11:01
OK. Skinuta verzija 2.50.41 , čeka zeleno svetlo....

P.S.Zbunilo me je to što si rekao NOVI NOD , a najnoviji je 2.51.20...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 12:00
Sada mi je prijatelj javio da je skinuo JOS NOVIJU VERZIJU sa nekim ispravkama !!! Inace onaj CRACK radi i za ovu verziju !!! Puno novina a vremena malo , veceras bi trebalo da testiram obe verzije !!!
Vladika
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 19:55
eee jeb* me već neko vrijeme rapidshare, kako da downloadiram nešo s njega npr. sad za NOD kuda moram ići da ga skinem
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 01:26
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Sada mi je prijatelj javio da je skinuo JOS NOVIJU VERZIJU sa nekim ispravkama !!! Inace onaj CRACK radi i za ovu verziju !!! Puno novina a vremena malo , veceras bi trebalo da testiram obe verzije !!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................. Kakav je ??
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 10:00
Imao sam par problena (ne sa nod-om) pa ide sporije !
Vladika
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 11:13
kako da skinem nod sa rapidshare?????
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 12:10
 Ne znam !
Vladika
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 22:44
Posle pocetne euforije, blago razocarenje. Nista radikalno novo, sem toga da su u jednu masinu upakovali i anti spyware !!! Kernel je nesto malo drugaciji ali u osnovi jedno te isto. Optimalizovan je i ne koci masinu  (isto kao i prosla verzija) ali crack (osim sto daje brdo besplatnih dana ) petlja nesto o registry-ju i prilikom ekidanja novih definicija poziva neka cuda sa esetovog sajta. U sustini jako dobra zastita i dalje (najbolja) ali su ga sada malo vise nakindjurili. Sve u svemu gotovo isto !!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 23:52
Znači preporuka ti je da se držim verzije 2.12.3 ( koju trenutno imam), bar još neko vreme?
Na vrh
igoor777 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igoor777 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 00:12
koji je password za otpakirati .rar Nod-a? ova verzija sa rapidshare-a
hvala!
...brzina mi je vrlina a sporost mana... :D
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 00:15
Ja cu se drzati stare verzije jer nova ne nudi nista bolje ! A sto se ti ce password-a ,zaista ne znam !
Vladika
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 22:42
ja imam verziju 2.50.16 nadam se dobra verziju
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 23:29
Ma OK je to, samo sto sam se ponadao da su stavili nesto novo (vec neko vreme se prica o ADVANCET HEURISTIC SCAN 2 koji ce biti nesto kao ferari ,dok svi ostali voze juga, ali za sada nista od toga.
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2006 u 23:34

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

Kako si uspeo da ga registrujes? Mislim da na toj verziji ne radi caka sa datumima!!!

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 10:43
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

Kako si uspeo da ga registrujes? Mislim da na toj verziji ne radi caka sa datumima!!!

sve šljaka bez ikakvih problema piše mi your nod trial lasts forever još sam pronašao koliko mi je dana ostalo 167160004

Ažurirao shark ri
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.