Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Java igre za Motorolu V360v
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Java igre za Motorolu V360v

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dambo N2O View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dambo N2O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Java igre za Motorolu V360v
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 21:06
Zna li netko na kojoj stranici ima besplatno za skinuti java igre za Motorolu V360v, i zanima me kako se one instaliraju na mobitel?
Na vrh
nhodzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nhodzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 17:11

Ja sto pokusavam saznati kako da intaliram igrice na motorolu V360v ali nikako da skužim.Ako si sazna dali bis mi moga poslati objašnjenje na e-mail nhodzic13@vip.hr. Unapred hvala,pozdrav!!!

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 20:18
Ja znam 

Ažurirao Rocky
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 20:20
I ako kome treba ja imam java igrica za motorolu.
Firefox user
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 08:11
Zna li tko neki program s kojim mogu igrice stavit na mobitel?Isto imam V360v
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 12:47
pa imate bluetooth i to je najbolje

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2006 u 22:25
Već sam pokušavao,ne mogu igre prebacivat preko bluetooth-a
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 16:27
Morate imati pogram koji se zove PST i mtorola midway.Preko blutootha se ne mogu pribacivati igre.
Firefox user
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 22:50
Ma ne treba ti ništa osim USB kabla ili bluetooth-a. Odi na www.getjar.com i skini igricu u jar formatu, prebaci je na mem. karticu (moraš je imat, inače ništa) u folder "Java" ili tako nekako, ne znam točno kako se zove i imaš opciju instal. To je to, imao sam taj mobitel tako da znam 100 %. Jedino nisam siguran da li igrice moraju biti u JAR ili JAD formatu, ali to se lako prebaci iz JAR u JAD.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 09:34
Ali šta ako netko nema karticu??
Firefox user
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 16:35
U tom slučaju ništa od toga, ali nisu uopće skupe, prije par mjeseci u Ve-Milu od 128 MB platio sam 160 kn.
Btw., da ne otvaram novu temu, zna li netko kako se na Samsung E-730 stavljaju igrice.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 19:20
Već sam prebacio neke igru preko usb-a na MC ali je ne mogu instalirat.Ne znam u čemu je problem,ali je najvjerovatnije pogrešni format
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 10:02
Ne mora biti pogrešan format,možda igrica nije za motorolu. Ne podržavaju svi mobiteli sve igrice.
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 17:05
evo i ja sam si kupio transflash karticu ali mi igricu neprikazuje na mobu idem na instal ali je nema šta sada ako si pametan ddodo i to je igrica baš za moj mob
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 21:41

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

evo i ja sam si kupio transflash karticu ali mi igricu neprikazuje na mobu idem na instal ali je nema šta sada ako si pametan ddodo i to je igrica baš za moj mob

Jebi ga, imao sam taj mobitel i instalirao barem 20 igrica na njega, ali nemam ga više i ne mogu se točno sjetiti. Možda si ih snimio u krivi folder, čini mi se da sam se i ja oko toga malo zajebavo. Na kartici se jedan folder zove JAVA i unutar njega ima još jedan i sada se više ne sjećam u koji ide. Jesi li snimio igricu u JAR formatu?

Zar nema ovdje nitko da ima taj mobitel i zna postupak pa da ti pomogne?

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 22:09
a u kojem folderu da ih snimim jer ja neznam napraviti novi folder u mobitelu i sve igrice su u jar ili jad formatu ja inače koristim onaj software koji se dobije uz mob ako ti se možda sječaš nekog drugog daj mi reci jer mi je pun k..... več ove zajebancije dao sam 150 kn onda bezveze
sharkri@gmail.com
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 17:31
Nisam radio nikakav novi folder, snimao sam ih u već postojeći, to znam 100%, ali ostalog se baš ne sjećam najbolje. Jebi ga.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 18:55
Ima ti folder "kjava".U njega samo ubaciš igru,ali obavezno mora bit u dva formata .jar i .jad(znači jedan file ima ekstenziju .jar,a drugi .jad)
Primjer:MobileFighter.jad+MobileFighter.jar
Tek tad možeš instalirat igru(radi 100%)
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 19:39
ja tog foldera kjava nemam di je taj folder
sharkri@gmail.com
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 20:12
Ako imaš motorolu v360v i ako koristiš usb kabel moraš imat taj folder unutar memorijske kartice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.