Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Što na um to na drum
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Što na um to na drum

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Što na um to na drum
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:29
Ulazi deda u tramvaj, gleda nervozno okolo i vide nema mesta...Stade deda kraj nekog mladića koji je sedeo i poče da lupka štapom po podu tramvaja...Nakon nekog vremena
iznervirani mladić kaže dedi:
-Alo bre matori, što bre ne stavi gumicu na taj štap da ne lupa bre toliko?
Deda mu odgovara:
-Sinko moj da je tvoj tata stavio gumicu kad je trebalo
ja bih sad imao gde da sednem!!!!!!LOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao bonenise - 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:34
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:35
Zašto muškarci nakon 40 godine puštaju stomak??????
- Dižu spomenik palim borcima!!!
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:49
Išli Mujo i Fata u Nemačkoj da jedu kobasice...Sedoše za stol kad eto ti i konobara.Pošto ni jedno ne priča nemački počeše se koristiti i rukama i nogama da objasne šta žele,al konobar nikako da shvati...U jednom trenutku Mujo sav iznerviran kaže Fati:
-Slušaj bona, izvadiću ja ćunu na stol pa će debil valjda razumeti.
Joj bolan nemoj, opet će nam doneti ćevapčiće!!!!
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:51
LOL
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:44
Kako ljudožderi zovu sprintere?????
- Fast food!!!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:46
Šta dobijemo kad babu stavimo u vrelu vodu?????
-Čaj od nane!!!!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:48
Sedi mama i gleda seriju, kad ulazi sin na vrata i viče:
- Mama, mama umro deda!
- Ajd počnite vi plakati, eto mene.... 
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:57
Zadnji dan škole-slikanje!!! Učiteljica nagovara decu da kupe slike:
- Kupite deco slike i za nekih 15 godina ćete reći; ovo je Nemanja on je doktor, 
 ovo je Marina ona je balerina...
Kad tihi glas iz pozadine dobacuje:
- A ovo je učiteljica i ona je pokojna!!!!ROFL
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 18:02
Dolazi tata ljudožder kući na leđima noseći mrtvački sanduk.
Čim ga ugledaše deca povikaše:
Ne opet konzerva za večeru!!!!LOLLOLLOLLOL

Ažurirao bonenise - 12.Prosinac/Dec.2015 u 18:03
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 18:38
Žene se dele u dve grupe:
1. Udovice
2. I one koje rade na tome da budu u prvoj grupi!!!!!!Embarrassed
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2015 u 16:26
Kupuju tri plavuše na pijaci krastavce...
- Meni ćete dati ove manje, deblje...
-Meni dajte tanje i duže...
-Meni je svejedno, meni trebaju za salatu!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2015 u 16:40
Kaže baba unuku: " Ja možda ne znam šta je internet ali vi nećete znati šta je PENZIJA!"
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2015 u 16:49
Koliko je dugačka sekunda?
- Zavisi s koje strane vrata wc-a se nalaziš!!!!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:25
Mujo pozvao Fatu u kino. I krenuli oni da pitaju njenog oca da li Fata može ići.
Fata: Tata,tata jel mogu ići s Mujom u kino?
Tata: A šta se daje?
Fata: Neki ljubavni film..
Tata: A ne,ne. Gledaćete one ljubavne scene,raznežiti se, poljubiti, ko zna šta sve može biti...
Opet pozvao Mujo Fatu u kino..
Fata: tata,tata jel mogu s Mujom u kino?
Fata: Horor!
Tata: A ne ne,ne možeš.. Gledaćeš one strašne scene, uplašićeš se,sešćeš mu u krilo od straha, a kasnije ko zna šta se može desiti...
Opet pozvao Mujo Fatu u kino..
Fata: Tata tata jel mogu s Mujom u kino?
Fata: Komedija!
Tata stade da razmišlja: komedija, šta tu može da se desi,samo će se smejati...Ajde Fato možeš ići.  I odu oni u kino...
Nakon nekog vremena vraća se Fata i tata je dočeka.
Tata: I ....Fato kakav je bio film?
Fata: Joj tata, da me mujo nije držao za pi.LOL.ku.. upišala bi se od smijanja!!!!!!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:29
Dolazi čovek u trgovinu i pita prodavačicu:
-Molim vas kutiju kurtona!
-Prodavačica: Sram vas bilo kako se to izražavate,došli ste ovde da prostačite, izlazite van...
Čovek opet uđe u trgovinu:
- Molim vas kutiju kondoma !?
Prodavačica opet poče da se snebiva i opet ga potera napolje..
Čovek opet uđe u trgovinu, stade pred pult, otkopča hlače i izvadi stvar na pult:
- Molim vas ODELO ZA GOSPODINA!!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:34
Budi se Fata ujutro i upita Muju:
-Mujo,znaš li šta sam sanjala noćas?
Mujo:
-Ne znam.
Fata:
-Dolinu punu velikih kurLOLLOLa.
Mujo:
-I....Jesi našla moga?
Fata:
-Ti mene stvarno ne slušaš.
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:36
Čovjek pobjegne iz zatvora gdje je proveo 15 godina i provali u neku kuću, tražeći novac i oružje. Pronalazi mladi par u krevetu. Naređuje muškarcu da izađe iz kreveta i veže ga za stolicu. 
Dok je privezivao djevojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uho, a onda je ustao i otišao u kupaonu. 
Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: 
- "Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobjegao iz zatvora, pogledaj mu odjeću! Vjerojatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije vidio ženu godinama. Primijetio sam kako te poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, učini sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je vjerojatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka, medena, volim te." 
Žena šapućući odgovara: 
- "A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je na uho. Rekao je da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo imamo li vazelin. Rekla sam mu da je u kupaoni. Budi jak medeni, i ja tebe volim!"LOLLOLLOLLOL
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:38
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

Šta dobijemo kad babu stavimo u vrelu vodu?????
-Čaj od nane!!!!

Majčine dušice Wink
My name is Legion, for we are many
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:38
Zašto je grozno biti ku**c?
1.Stalno visiš
2.Stalno te neko šiša i brije
3.Prvi komšija ti je dupe
4.2 suseda su ti jaja
5.Najbolja drugarica ti je pizda ROFLROFLROFLROFLROFL
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:44
Pricaju pirocanac i komsija, komsija ga pita:
-Sto ti ova kokoska ima jednu nogu?
-Nista me ne pitaj, juce mi bila puna kuca gostiju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.