| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Što na um to na drum |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Što na um to na drumObjavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:29 |
|
Ulazi deda u tramvaj, gleda nervozno okolo i vide nema mesta...Stade deda kraj nekog mladića koji je sedeo i poče da lupka štapom po podu tramvaja...Nakon nekog vremena
iznervirani mladić kaže dedi: -Alo bre matori, što bre ne stavi gumicu na taj štap da ne lupa bre toliko? Deda mu odgovara: -Sinko moj da je tvoj tata stavio gumicu kad je trebalo ja bih sad imao gde da sednem!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao bonenise - 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:34 |
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:35 |
|
Zašto muškarci nakon 40 godine puštaju stomak??????
- Dižu spomenik palim borcima!!!
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:49 |
|
Išli Mujo i Fata u Nemačkoj da jedu kobasice...Sedoše za stol kad eto ti i konobara.Pošto ni jedno ne priča nemački počeše se koristiti i rukama i nogama da objasne šta žele,al konobar nikako da shvati...U jednom trenutku Mujo sav iznerviran kaže Fati:
-Slušaj bona, izvadiću ja ćunu na stol pa će debil valjda razumeti. Joj bolan nemoj, opet će nam doneti ćevapčiće!!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 16:51 |
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:44 |
|
Kako ljudožderi zovu sprintere?????
- Fast food!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:46 |
|
Šta dobijemo kad babu stavimo u vrelu vodu?????
-Čaj od nane!!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:48 |
|
Sedi mama i gleda seriju, kad ulazi sin na vrata i viče:
- Mama, mama umro deda! - Ajd počnite vi plakati, eto mene....
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 17:57 |
|
Zadnji dan škole-slikanje!!! Učiteljica nagovara decu da kupe slike:
- Kupite deco slike i za nekih 15 godina ćete reći; ovo je Nemanja on je doktor, ovo je Marina ona je balerina... Kad tihi glas iz pozadine dobacuje: - A ovo je učiteljica i ona je pokojna!!!!
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 18:02 |
|
Dolazi tata ljudožder kući na leđima noseći mrtvački sanduk.
Čim ga ugledaše deca povikaše: Ne opet konzerva za večeru!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao bonenise - 12.Prosinac/Dec.2015 u 18:03 |
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 18:38 |
|
Žene se dele u dve grupe:
1. Udovice 2. I one koje rade na tome da budu u prvoj grupi!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2015 u 16:26 |
|
Kupuju tri plavuše na pijaci krastavce...
- Meni ćete dati ove manje, deblje... -Meni dajte tanje i duže... -Meni je svejedno, meni trebaju za salatu!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2015 u 16:40 |
|
Kaže baba unuku: " Ja možda ne znam šta je internet ali vi nećete znati šta je PENZIJA!"
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2015 u 16:49 |
|
Koliko je dugačka sekunda?
- Zavisi s koje strane vrata wc-a se nalaziš!!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:25 |
|
Mujo pozvao Fatu u kino. I krenuli oni da pitaju njenog oca da li Fata može ići.
Fata: Tata,tata jel mogu ići s Mujom u kino? Tata: A šta se daje? Fata: Neki ljubavni film.. Tata: A ne,ne. Gledaćete one ljubavne scene,raznežiti se, poljubiti, ko zna šta sve može biti... Opet pozvao Mujo Fatu u kino.. Fata: tata,tata jel mogu s Mujom u kino? Tata: A šta se daje? Fata: Horor! Tata: A ne ne,ne možeš.. Gledaćeš one strašne scene, uplašićeš se,sešćeš mu u krilo od straha, a kasnije ko zna šta se može desiti... Opet pozvao Mujo Fatu u kino.. Fata: Tata tata jel mogu s Mujom u kino? Tata: A šta se daje? Fata: Komedija! Tata stade da razmišlja: komedija, šta tu može da se desi,samo će se smejati...Ajde Fato možeš ići. I odu oni u kino... Nakon nekog vremena vraća se Fata i tata je dočeka. Tata: I ....Fato kakav je bio film? Fata: Joj tata, da me mujo nije držao za pi.
.ku.. upišala bi se od smijanja!!!!!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:29 |
|
Dolazi čovek u trgovinu i pita prodavačicu:
-Molim vas kutiju kurtona! -Prodavačica: Sram vas bilo kako se to izražavate,došli ste ovde da prostačite, izlazite van... Čovek opet uđe u trgovinu: - Molim vas kutiju kondoma !? Prodavačica opet poče da se snebiva i opet ga potera napolje.. Čovek opet uđe u trgovinu, stade pred pult, otkopča hlače i izvadi stvar na pult: - Molim vas ODELO ZA GOSPODINA!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:34 |
|
Budi se Fata ujutro i upita Muju:
-Mujo,znaš li šta sam sanjala noćas? Mujo: -Ne znam. Fata: -Dolinu punu velikih kur ![]() a.Mujo: -I....Jesi našla moga? Fata: -Ti mene stvarno ne slušaš. |
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:36 |
|
Čovjek pobjegne iz zatvora gdje je proveo 15 godina i provali u neku kuću, tražeći novac i oružje. Pronalazi mladi par u krevetu. Naređuje muškarcu da izađe iz kreveta i veže ga za stolicu.
Dok je privezivao djevojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uho, a onda je ustao i otišao u kupaonu. Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: - "Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobjegao iz zatvora, pogledaj mu odjeću! Vjerojatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije vidio ženu godinama. Primijetio sam kako te poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, učini sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je vjerojatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka, medena, volim te." Žena šapućući odgovara: - "A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je na uho. Rekao je da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo imamo li vazelin. Rekla sam mu da je u kupaoni. Budi jak medeni, i ja tebe volim!" ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:38 |
Majčine dušice ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:38 |
|
Zašto je grozno biti ku**c?
1.Stalno visiš 2.Stalno te neko šiša i brije 3.Prvi komšija ti je dupe 4.2 suseda su ti jaja 5.Najbolja drugarica ti je pizda ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:44 |
|
Pricaju pirocanac i komsija, komsija ga pita:
-Sto ti ova kokoska ima jednu nogu? -Nista me ne pitaj, juce mi bila puna kuca gostiju. |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |