Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za čitanje oštećenih DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za čitanje oštećenih DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nodi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za čitanje oštećenih DVD
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 23:08

Zdravo

Znali ko ima li program koji može pomoć kod čitanja oštećenih DVD diskova? Dao DVD prijateljima da gledaju i sad pošto je štećen da mi bi pokušat spasit što se spasit može.

Hvala unaprijed

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 02:58
Pa kao prvo tu je Alcohol120%, (mada on sluši u neke druge svrhe, ali bi mogao da ti pomogne). Dalje , tu ti je program CIA ( Copy It Anyway), koji možeš da podesiš da ti kopira samo dobre delove diska, sve sa diska.... i tu je negde i BadCopy Pro ... Pa sad probaj neki od ovih i nadam se da ćeš uspeti.
Šta ti je na disku? Film (ovi) ili....
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 22:59
Filmovi od Bruce Lee-ja. Pet komada na jednom DVD-u. ali te filmove nemogu naći nigdje u mojoj regiji. (samo film "U zmajevom gnijezdu")
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 23:11
To bi i mene zanimalo, jer Nero mi od ostecenih CDa napravi image pa spasim ono sto je bilo na CDu jer kad naidje na gresku preskoci je, al ostecen DVD nece, kad naidje na gresku samo prekine.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2005 u 23:14
JESI LI PROBAO I SA "CIA" ( COPY IT ANYWAY") SA NAJMANJIM MOGUĆIM PRESKAKANJEM GREŠKE?????

KOJI TAČNO FILMOVI OD BRUCE LEE?
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 19:14

"Enter The Dragon"

"Return of The Dragon"

"Game of Death"

"The Chinese Connection"

"Fist of Fury"

Prvi, treći i peti sam uspio spasit ali ova dva dođe do kraja sa kopiranjem na HD i grešku prijavi da nemože pročitat.

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 19:17
Nabavi nove filmove to ti je manje živaca.....
Kapetan Kuka
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2005 u 23:36

Pa reko sam već gore da ih je teško nać. I za ove sam se namučio dok sam slomio momka da mi pošalje (navodno neki iz Engleske, jer film nema prevoda na našem jeziku)

Napomena: Fundamentaliste i nacionaliste pod naš jezik sam mislio bilo koji jezik sa prostora bivše Jugoslavije! Bez uvrede ako se neko nađe uvrijeđen!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2005 u 01:36
Moj drug je zaluđenik za Bruce-a , i verovatno ima ove naslove, pa ako ih u skorije vreme ne nabaviš, a on ih ima , možda padne i razmena....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2005 u 01:29
Nabavio sam svih pet filmova +  dokumentarac o Bruce Lee -ju "Legenda živi". Ako nisi popravio svoje filmove i ako hoćeš , pošalji mi svoj katalog pa da pravimo biznis...
darije79@yahoo.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 02:13
ovde nikad ništa nije pisalo....

Ažurirao darije
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 02:56
....a bogami ni ovde....

Ažurirao darije
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 10:28
Ja koristim CD/DVD Diagnostic i radi odlično. CIA-a nisam jos isprobo, a BadCpoy Pro mi zamrezne komp kad dodje do neke greške tako da ga nekoristim. Darija ajd ak nije Cia velik pošaljes mi ga na mail divx@email.htnet.hr
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 12:33
Link za CIA ( Copy It Anyway) (program je na dnu liste)
http://www.digitalsystem.co.yu/download.html

Sve što radiš je na sopstvenu odgovornost i preuzimanjem programa ja skidam odgovornost sa sebe.

Ažurirao darije
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 12:40
Thx.
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 22:07

hehehe

dalje se žviždi .. ppppppppphhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ažurirao nodi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 00:31
zzzzzzvvvvviiiiižžžžždddddd!!!!!!!!!!

Ažurirao darije
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 00:47

Još uvijek lociram moguće probleme i sužavam izbor. Možda je DVD toliko bi loš (moguća jedna mogućnost) a drugo pošto je veliki disk možda je što sam uključio opciju za komprimiranje disk prostora a baš na taj dio vršio snimanje ovog lošeg filma. Moguće je da se nešto u među vremenu zeznulo i koštalo me. Možda je i do napona struje, pošto sam to radio kasno.

Win explorer je počeo da se čudno ponaša i mijenjao extenzije fajlovima, pa kad sam ponovo sve instaliro sve je bilo error data, Can't open file i tako nešto, više nisam ni mogo gledat (pokrio sam oči, i pretisno Power na tastaturi da ugasim računar i idem spavat).

Jedna molba za tebe: de skloni ovo gore da se ljudi ne zamaraju našim hirovima, već da čitaju kvalitetne tekstove a ne naše prepiranje. Ja sam tebi ono rekao preko PP da nebi svako moro znat da sam ljut. Eli et, ti ovako.

Ažurirao nodi
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 21:08
Ja imam svih pet ali zamisli malera na DVD-u..... :)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 09:14
Kad smo kod toga, jednom sam slučajno gledao, prije par godina, na "hitd-epou" reportažu o nekom sajmu glazbe negdje vani. Uglavnom ti voditelji su došli do nekog štanda gdje je neki tip prezentirao uređaj za obnavljanje CD-a. Uzeo je neki glazbeni CD i dobro ga oštetio pješčanim (šmirgl) papirom, zatim je taj CD stavio u taj mali stroj, dodao vodu i vrtio nekom polugom neko vrijeme. Kada ga izvadio CD van bio je kao nov.
Meni bi to recimo sada jako dobro došlo, samo što sam taj stroj jedino tamo vidio i čuo i nigdje više. Dali možda netko zna nešto o tome?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.