Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LG U8380
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LG U8380

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ddodo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LG U8380
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 18:15
Ima li ga netko? Kako se stavljaju igrice? Kada ga spojim sa kompom pokaže mi samo foldere images, sounds i videos, mada na mobitelu ima i applications, ali na kompu ga ned pokazuje.
I mogu li se negdje naći hrvatska ili srpska uputstva. Imam cijelu knjigu, ali samo na talijanskom, da su bar stavili i engleski.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2005 u 21:41
Dajte, ima li tko ovaj ili neki sličan LG. Ono prvo sam riješio, ali sada ne mogu namjestiti postavke za MMS. Na VIP-ovoj službi za korisnike mi ne mogu pomoći jer ne rade s LG modelima, a meni je sve naštimano prema talijanskoj mreži. Što upisujem u polje MMS Proxy i je li connection mode TCP ili UDP. 
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 21:10
imam lg u8130, u principu je to jedno te isto. mogu ti poslati postavake za vip za wap browswer ali mms nisam uspio namjestiti godinu dana pa sumnjam da ću i uspjeti. ako terbaš uploadirati igrice onda skini program Gthing
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 17:12
Hvala, ali uspio sam. Evo ti postavke za MMS, valjda je isto i na tvom aparatu.

1. Odi na "settings" i zatim na "access point".  Tamo ćeš naći nešto upisano i odi na edit (ako nema ništa, samo odi na options - add new). Zatim pod "connection title" upiši bilo što, to bi bilo kao neko ime. Pod "bearer" upiši GPRS. Pod "username" stavi 38591, pod "password" opet 38591, pod "APN" upiši mms.vipnet.hr. I sada to sve spremi.
2. Sada ajde u "messages", "settings", "multimedia message", "multi. msg centre". Tamo odi na options i add new (ne obaziri se ako ti je tamo nešto već upisano pod istim imenom kao i u "access point"). Sada pod "title" upiši vip.mms, pod "MMSC URL" upiši http://mms.vipnet.hr/servlets/mms, pod "MMS Proxy upiši 212.91.99.91, pod "connection mode" izaberi UDP i na kraju najvažnije pod "Access point"  izaberi onaj koji si na početku (u settings) prepravljao. Potvrdi to sve sa "done" i to bi trebalo biti to. Meni je nakon toga sve proradilo. Ako što zapne javi.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 17:17
I još nešto sam te zaboravio pitati. Imaš li i ti memory karticu na svome i znaš li gdje se može kupiti. Ne mogu je nigdje naći, zvao sam sve najbolje dućane u Rijeci i Zagrebu, ali nemaju je. Zove se Transh flash - Micro SD memory, i svugdje mi kažu da ju je teško naći i vani, a pogotovo kod nas.
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 22:53
Nebih ti znao reći gdje da kupiš jer moj ne koristi karticu . ali samsung d600 koristi tu karticu pa pogledaj u europa tradeu oni su ti zastupnici za samsung i prodaju d600 pa bi trebali imati i karticu, mislim da i neke nokie koriste tu karticu pa pogledaj u micronisu. sretno. hvala za postavke ja već bio odustao
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 22:56
Sandisk MultiMedia Card 256MB Mobile Line - Compatible with all digital music players, digital camcorders, handheld PCs, mobile phones and other devices that feature a MultiMediaCard-compliant slot. The card weighs less than two grams and is the size of a postage stamp.   

Sandisk TransFlash Memory Module 128MB - Semi-removable Memory Module; Expands memory capacity for mobile phones; Compatible with all TransFlash mobile devices; The TransFlash memory module can be inserted into an adapter and used in other SD-enabled devices

evo upravo ovo našao u ve-milu mislim da ti je to to
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 18:11
Hvala ti puno, to bi trebalo biti to.
Na vrh
leiff View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leiff Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 17:15

Ja isto ima lg u8380 i ne mogu slati mms. Ukucao sam postavke ali mi ne zeli poslati poruku, molio bi za pomoc! Sto se tice T-flash kartice imas je u hg-spotu 256mb, 201kn, super funkcionira! Eh da i nikako da uspijem skuziti kako se uplodaju igrice i aplikacije! Pozdrav

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 17:31
Evo danas sam kupio, ali nažalost nije bilo od 256 MB nego samo od 128 MB za 160 kn.

Originalno postovano od strane leiff leiff piše:

Ja isto ima lg u8380 i ne mogu slati mms. Ukucao sam postavke ali mi ne zeli poslati poruku, molio bi za pomoc! Sto se tice T-flash kartice imas je u hg-spotu 256mb, 201kn, super funkcionira! Eh da i nikako da uspijem skuziti kako se uplodaju igrice i aplikacije! Pozdrav

Ako si ukucao one postavke koje sam napisao moralo bi ti raditi, daj provjeri još jednom i obrati pažnju na onaj Access point u Settings koji mora biti povezan sa postavkama u MMS setitings, odnosno u MMS settings izabereš kao access point onaj koji si u Settings prepravio. Javi ako što zapne pa ćemo prijeći ispočetka sve postavke.
Što se tiče igrica, ako imaš karticu samo kopiraj na nju jar ili jad file i odi na play i on ti ga instalira. Ako ti ne uspije ima još jedan način ali probaj prvo ovako pa javi.
Ako nemaš karticu onda je dosta zajebano. Našao sam neke upute na engleskom ali ja nisam uspio, dosta je zajebano.  Evo ti pa probaj:

So, now I try to told u the realy working method for upload java to LG U series:
1.)take your mobile and go to games settings (menu-->5-->3-->and quickly digit 3698#*# )
2.) now is opening the SECRET SUB menu "SettingsJava hiddenmenu"
like there:
1.Toggle(Curisabled)
2.Make another folder
3.Delete all

3.)now push "toggle..) and its now is Toggle(Cur:Enabled)
Don't touch the 3th menu because u delete all games in your mobile
and 4 the moment don't touch the 2nd menu

4.) now u have to download the programme whose u make the .JAD files like "JADMaker"

5.)If u haven't any game on your PC go to http://sevenwap.altervista.org/
and download the games compatible with your mobile, for go there from PC download for free opera browser http://opera.com

6.)now its important, for example we have in ours mobiles 10 games. Ok, now take one game for example: 1941 Frozen Front.jar and rename this file to 11.jar and make the JAD file with "JADMaker"

7.)now we have 2 files: 11.jar and 11.jad. Now connect your LG to your PC aand open with the PHONE MANAGER (original software from LG)

8.)open menu JAVA and paste there the 2 files 11.jar and 11.jad

9.)disconect the LG from PC and go to mobile settings (see the point 1 (menu-->5-->3-->3698#*#)

10.)push the 2nd string "Make another folder"

11.)now exit from all, and go to "my application" and play!

IT'S ALL!!! i have tried this metho with LG U8120, 8330, 8380

Na vrh
leiff View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leiff Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 20:25

Ja sam kupio 256mb karticu (201kn), vise se isplati, dobili su je u hgspotu pocetkom tjedna! Skuzio sam kako se instaliraju java igrice, ali mms nikako nemogu namjestit! Upisao sam sve postavke kako su gore napisane i ne radi! E da ako znas neki sajt sa igricama i aplikacijama, bio bi zahvalan!

Na vrh
leiff View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leiff Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 20:27
Da zaboravio sam reci da ima odlican sajt www.wowlg.com ali tamo ne mogu nista skinuti
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 20:33
Ljudi postoji program koji se zove Gthing (http://ryan.unf.net/download.php). Sličan je LG Phone Manageru samo što možete slati na mob java igrice, ems slike, animacije i melodije te nove zvukove za poruke. Kad ga odeš skinut moraš ukucat IMEI (lik ima neke svoje fore).
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 21:13

Ja sam kupio 256mb karticu (201kn), vise se isplati, dobili su je u hgspotu pocetkom tjedna!

Jebi ga, htio sam i ja od 256, ali nisam je našao.
Evo ti za igrice i aplikacije:
http://www.getjar.com/software/Java/LG_128x128
http://www.mobileplayground.co.uk/uploads/lg.htm

Ima toga još, samo upiši u google "mobile phones"+"games"+"download".

Što se tiče Gthing-a evo što mi javi kada upišem IMEI:
"You have not purchased a license for this IMEI or your payment has not yet been verified. Please either purchase a license or try again in a few minutes. Email ryanunfnet if the problem persists"

Skuzio sam kako se instaliraju java igrice, ali mms nikako nemogu namjestit! Upisao sam sve postavke kako su gore napisane i ne radi!

Stvarno neznam kako da ti pomognem, meni je nakon što sam upisao te postavke sve proradilo.  Probaj u Settings - Access point kreirati novu stavku i daj joj ime 3. Zatim u porukama odi na settings, pa u multimedia message u Multi.msg centre , tamo odi na VIP.MMS (trebao si ga sam napraviti prije), edit i provjeri da li ti je pod access point upisano 3.

Na vrh
leiff View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leiff Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 00:29

Ne sve postavke sam stavio kako si napisao i nece:

"access point":

"connection title": 3, "bearer":GPRS, "username": 38591, "password": 38591, "APN": mms.vipnet.hr.

"multi. msg centre":

"title": vip.mms, "MMSC URL": http://mms.vipnet.hr/servlets/mms, "MMS Proxy : 212.91.99.91, "connection mode": UDP, "Access point": 3

To su mi postavke, kod slanja 5% mi ucita i stane!

Sto se tice Gthinga ne treba ti jer ti on radi isto kao i lg phone manager, a njega si vjerojatno dobio u kompletu! Ja istio imam taj sa tal. mreze 3. Mislim mobitel je za te pare (ja sam ga plato 1300) odlican, zvuk je jeben,ekran je jeben, jedino je kamera losa, a osobito po noci!

Preporucio bi ti da si skines programcic 3gp video convertor, on ti video clipove prebacuje u format 3gp koji telefon podrzava. Programcic ti smanji recimo divx filmic od 700mb na 40mb i fino ga mozes gledat na mobu, isto tako mozes si stavit spotove i razne gluposti.

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 17:03
Nevjerovatno, sve ti je kao i meni i opet neće. To sa 5% se događalo i meni i zadnje sam namjestio "connection mode" na UDP i onda je proradilo. Stvarno ne znam što da radiš, žao mi je.
Slažem se da je telefon super, pogotovo za te pare (i ja sam ga platio otprilike toliko), jedino me malo čudi da kamera nije bolja ipak je 1.3 megapixela, mada nije ona loša, ali u takvom mobitelu očekuješ malo bolju.
Hvala ti za 3gp video convertor, upravo ga skidam pa ću ga isprobati.

Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 18:11
Nije istina da je Gthing isto kao i LG Manager. U manageru nemožeš poslati java igrice, nemožeš slati i mijenjati nove zvukove za poruke, nemožeš slati i mijenjati ems animacije. Ako hoćeš probaj moj imei 354931-00-711202-0. Najbolji program za konverziju u 3gp format je nokia multimedia converter zato što je daleko najbrži, možeš mijenjati postavke slike, zvuka i veličine (vjeruj mi probao sam skoro sve konvertere) samo da bi ga skinuo moraš se registrirat na nokia forumu ali to i nije neki problem.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 18:05
Neće niti sa tvojim, opet ista poruka. Nema veze, probat ću još  taj Nokia multimedia converter mada je i ovaj što mi ga je Leiff preporučio isto dobar, ali od viška glava ne boli.
Na vrh
Mijau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mijau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 22:50
Probala sam si instalirati nokia multimedia converter ali nikako da uspijem, registrirala sam se i sve, a kad me pri instalaciji trazi security code a ja upisem svoje korisnicko ime i lozinku kaze mi da je kod poslan na moju mail adresu a nije, ne dobijem taj mail, domba20 pomozi, sta da radim?  

Ažurirao Mijau
Na vrh
leiff View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leiff Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2005 u 12:53
Evo uspio sam poslati MMS naime problem je bio banalan, nisam imao dovoljno para na racunu i zato mi nije htio poslati mms, postavke su uredu. Hvala doddo! Instalirao sam si hrpu igrica i aplikacija i sad je mobitel prava zvjer.

Domba20 ovo sta si rekao za Gthing stoji, ali ja imam karticu, a na nju mogu preko lg managera slati sta god hocu!

Strasno je glupo sta komp ne prepoznaje karticu kada je u telefonu, tj. telefon se ne moze koristiti kao usb, svi podaci koji se salju na karticu moraju se slati preko lg managera, to je strasno glupo.
Pozdrav ekipi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.