Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potreban titl za Descent
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potreban titl za Descent

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
DJoZ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potreban titl za Descent
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 15:47
Ima li neko za Descent ali ovaj : http://www.imdb.com/title/tt0437152/

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 15:53
koje izdanje filma imaš  TS, TC, DVD......
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:04
skinuo sam ga sa p2p programa divx je
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:18

da znam da je divx     fajl koji si skinuo pise samo descent   ili  ovak

Flightplan.TC.XviD-ASTEROiDS      TC je bolja kopija filma TS je losa kopija filma

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:29
pise samo fico-descent.avi

i zezno sam se nisam ga skinuo sa p2p nego sam ga dobio!!

Ažurirao DJoZ
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:37
ok thx
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:39

svo skidam ga i ja

Descent.DVDrip.XviD.FiCO.avi

imaš dvd rip

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:52
ajd ako budesh nashao prevod javi....netju biti tu do sutra!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 17:18
ok
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 17:26
a daj mail    imam nesto al neznam jel to to nema jos film
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 17:48
ako film(titl) pochinje sa "mama" to nije to, moj mail:djoz@mail2hell.com

Ažurirao DJoZ
Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 10:39

Elem ljudi, ovo je glavna frka u zadnje vreme.

Postoji titl Descent (2005) o nekim ribama koje silaze u pecine, i film The Descent (takodje 2005) sa Luk Perijem u glavnoj ulozi u kome se radi o nekoj prirodnoj katastrofi. Ovaj prvi je jos uvek na nivou TS snimka, dok za ovaj drugi vec postoji DVDRip od FICO tima. I za ovaj drugi se trazi titl, jer za prvi vec postoji prevod.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 11:10
Pa otome sam i prichao
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 22:33
Hvala puno za titl,ma ko da je poslao!!!!!!!!!!

Ažurirao DJoZ
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 23:04
kakav je taj descent? citao sam da je super film. neki horror?
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 23:15

e speedy kad si tak dobar i rijesit ces taken  poslat cu ti taj film

meni  je odlican

horror   s velikim osvijezenjem

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 23:16
thx very much
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 23:16
PS; ako je kino-rip, nemoj mi slati

DIE KINO-RIPOVI, DIE!!!!!!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 23:19
nije   dvd pure
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 23:20
genijalno, pa ljudi, to je genijalno 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,492 sekundi.