Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Offline Download
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Offline Download

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Offline Download
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 22:46
Hajde ovde svi koji imate da predlozite nesto u vezi ove stvari, date koji savet, predlog javite se...

BTW. Da li ima na Astri nesto bolje sem AliceSAT-a?
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 22:02
ja taj offline download baš i ne kužim, šta mi sve treba kako se radi???
Ajd ak možeš malo objasniti please...
Ja imam sky star2.
--ChainGang Soldier--
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2005 u 00:56
okreneš satelit na točnu poziciju i podesiš karticu da prima određeni tip podataka (znači ne video program nego data) i onda ti na hdd drive počinju pristizati gomile podataka (u oko 2 dana 200-300GB)... cijeli dvd-i, cd images, divx-i, mp3, programi, slike i dr. znači ono što satelit odašilje drugim korisnicima koji legalno koriste satelitski internet...
međutim to znači da ti nemaš nikakvu kontrolu nad time što ćeš skinuti...
prosurfaj malo elitesecurity.org forum o pc dvb karticama naći ćeš konkretne upute....
btw mislim da na astri nema nikakvog downloada, ili se varam...

a možeš se pretplatiti na legalni net - jednosmjenu sat vezu gdje modem koristiš kao uređaj kojim šalješ podatke a preko satelita ti to većim brzinama skida na komp...
mislim da je europenet provider i cijena oko 35 Eura per month...
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2005 u 20:29

Varaš se, Astri imaš.

Odeš na astru, na program alicesat, skineš file sa neta koji se zove skynet.ini i kopiraš ga u ProgDVB u folder Modules, uđeš u ProgDVB na servis/skynet, otvorit će se plavi prozor, stisneš G i odabireš sa + koju vrstu da skida i skida ko ludo sam

John Cena - The WWE Champion
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2005 u 15:59
super!
onda nabavljam skystar budući da mi je satelit fiksno zavaren za nosač (duga priča) na astru bio sam se obeshrabrio
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2005 u 16:19
Evo ja uključio par minuta offline download i skinuo mi oko 4000 slika na disk
John Cena - The WWE Champion
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2005 u 18:40

Da li je neko uopste skinuo nesto konkretno i korisno sa AliceSAT-a (offline), ja dobijam dosta toga, oko 20gb za oko dan, ali vecina je smece, tj. nema ni blizu celih image fajlova (od 700mb) ili sl.?

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 11:13
nekuzim se u to pa pitam, jel za to skidanje s satelitske treba imati na kompu satelitsku karticu ili se može preko recivera ali povezat komp. i reciver s jednim kablom koji neznam kako se zove????
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Chaing Gang View Drop Down
member
member
WWE Heavyweight Champion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chaing Gang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 13:47

Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

nekuzim se u to pa pitam, jel za to skidanje s satelitske treba imati na kompu satelitsku karticu ili se može preko recivera ali povezat komp. i reciver s jednim kablom koji neznam kako se zove????

ne

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 20:43
hvala
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 22:28
ima neko ko je voljan poslati što sve treba za skidanje i ukratko kak treba to sve podesiti... može i na mail a može i tu napisati... tnx
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 22:29
ja imam skystar karticu ali neznam ako još šta treba za skidanje i na koji način to skida....
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
member
member
WWE Heavyweight Champion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chaing Gang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2005 u 14:36

Originalno postovano od strane noodle1 noodle1 piše:

ima neko ko je voljan poslati što sve treba za skidanje i ukratko kak treba to sve podesiti... može i na mail a može i tu napisati... tnx

Na Astri nadji Alicesat frekvencija 11875 horiz. 27500 ima zelenu disketicu kanal u Progdvb. Kopiraj Skynet.ini u folder Modules programa Progdvb U prog dvb idi na Service/skynet i otvorice ti se veliki plavi prozor Pritisne g na tastaturi i na desnom delu ekrana pojavice ti se deo za setings Tu sa strelice (dirke) setaj da bi stavio + ispred ekstenzije joju zelis da se ucitava sa dirke + - povecavaj velicinu fajla link za sky net ini http://www.vr.co.yu/skynet.ini Pisi da li si uspeo da bi dalje odradili.

Ja ne gledam filmove ja ih hoću da shvatim!!!!!!!! ;-)
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 15:32
a gdje se nalazi Skynet.ini???
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
member
member
WWE Heavyweight Champion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chaing Gang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 15:42
Moraš skinuti sa neta
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2005 u 15:58
našao san skynet na netu i kopirao skynet.ini i skynet.module u progdvb/modules. i sada kliknem na alicesat i service/skynet i otvori mi se sivi prozor. gore u desnom kutu mi piše cc:0, kb:o, ip:0.....i sada kad pritisnem g podjeli mi se ekran i na desnoj strani mi je sve prazno.... kako to???
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
member
member
WWE Heavyweight Champion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chaing Gang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2005 u 13:39
Na desnoj strani ti treba da pišu ekstenzije npr. divX, mpg, mp3 .......
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2005 u 14:48
piše mi... i šta sada dalje??
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
member
member
WWE Heavyweight Champion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chaing Gang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2005 u 15:05
E sad biraš koju vrastu da skidaš, tako da odabereš vrstu i pokraj nje staviš + i automatski skida to što si odabrao
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2005 u 15:11

jesam.... i sad mi s ljeve strane idu nekkve crte..... i kamo mi to sada sprema??? na disku nema promjene.... unjek mi je isto popunjen..

goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.