Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hemlock Grove (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hemlock Grove (2013)

Hemlock Grove

Hemlock Grove (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

46 min

Autor:

Lee Shipman
, Brian McGreevy

Glavne uloge:

Famke Janssen
  >  Olivia Godfrey
Bill Skarsgård
  >  Roman Godfrey
Landon Liboiron
  >  Peter Rumancek
Joel de la Fuente
  >  Dr. Johann Pryce
Kaniehtiio Horn
  >  Destiny Rumancek
Dougray Scott
  >  Dr. Norman Godfrey
Madeleine Martin
  >  Shelley Godfrey
Luke Camilleri
  >  Andreas Vasilescu
Penelope Mitchell
  >  Letha Godfrey
Freya Tingley
  >  Christina Wendall
Nicole Boivin
  >  Shelley Godfrey
Laurie Fortier
  >  Marie Godfrey
Ted Dykstra
  >  Francis Pullman
Aaron Douglas
  >  Sheriff Tom Sworn
Lili Taylor
  >  Lynda Rumancek

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hemlock Grove (2013)
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 01:22

Opis:
Serija prati ubistvo mlade devojke iz Pensilvanije. Među osumnjičenima za ubistvo nalaze se "stvorenja". Serija je rađena prema istoimenoj knjizi izdatoj početkom 2012. godine.

Žanr: horor, SF, triler
Premijera: 19. 4. 2013. na Netflixu.

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2013 u 22:18
Redatelj, producent, a u novije vrijeme i glumac Eli Roth je u “upao” u horror žanr svojim filmom Cabin Fever 2002. kao mlada i perspektivna nada tog žanra, a zatim je tri godine kasnije tu titulu opravdao i potvrdio filmom Hostel koji se premetnuo u veliki hit, te kasnije dobio još i dva nastavka. Unatoč tome, činjenica je da Roth i nije režirao mnogo filmova, ali je zato unazad 10-ak godina postao mnogo aktivan kao producent. Tako smo baš neki dan najavili jedan od filmova iz njegove produkcije, The Last Exorcism Part II, a tu su još između ostaloga i borilački film The Man with the Iron Fists, ali i ova nadolazeća serija koju vam upravo najavljujemo. Hemlock Grove je misteriozna SF horror triler serija o 17-godišnjaku Peteru, koji biva osumnjičen da je ubio djevojku u obližnjem gradu, ali kojeg se ujedno sumnjiči i za to da je vukodlak. Kako bi skinuo “ljagu” sa svoga imena, odluči sam pronaći ubojicu. Serija je bazirana na istoimenom romanu Briana McGreevya koji je ujedno jedan od-ko-autora serije, a prva sezona bi se trebala sastojati od 13 epizoda po 45 minuta, od kojih će prvu pilot epizodu, te zadnje dvije režirati sam Roth. Budžet prve sezone navodno iznosi oko 45 milijuna $, a u glavnoj ulozi se nalazi Landon Liboiron, a tu su još i Famke JanssenDougray ScottAaron DouglasEmilia McCarthyEliana Jones, te mnogi drugi. Prva epizoda će premijerno biti prikazana 19. travnja 2013. na Netflixu.

Ažurirao Salvador - 13.Sijecanj/Jan.2013 u 06:44
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2013 u 16:57

Vukodlak? You gotta be fucking kidding me!!!

Ažurirao Salvador - 31.Ožujak/Mar.2013 u 17:09
Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2013 u 17:50
Deluje obećavajuće...
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2013 u 23:00
Serija je po meni dosta dobro odrađena,drži pažnju do kraja sezone!
Veliki broj gledalaca širom sveta je zainteresovano za drugu sezonu,
sudeći po Netflix_u i ostaloj ekipi šanse za to su velike...

NE ČITAJ AKO NISI GLEDAO CELU SEZONU!!!

kroz celu sezonu sam se pitao i nagađao sta je UPIR???!!!
JEB... VAMPIR ! ! !
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2014 u 13:26
Odgledah i ovo poslednjih dana. Moram priznati da mi se dopala (čuda velikoga, s obzirom da su prisutne verzije vukodlaka i vampiraLOL), ali mi je nekako morbidna. Iskreno, nemam pojma da li bih je nekom preporučila ili ne. Kompletan utisak mi je kontradiktoran: spora, a drži pažnju, ima neku morbidnost, nešto što vuče na horor, a nije horor, izluđuje me svojim sporim scenama, a nižem epizode do 1 posle ponoći... Veoma, veoma čudan utisak i ukus u ustima.

Zapravo, ako ćemo iskreno znam šta me drži - odnos njih dvojice.LOL Užasan sam saker za te odnose braće/najboljih prijatelja i živim za to (čitaj gledam seriju) da ostanu prijatelji uprkos svim izgledima i sopstvenoj prirodi. Ako (kad) ih okrenu jednog protiv drugog za mene je serija završena. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2014 u 22:10
Ja priznajem da gledam najvise zbog ovog malog Skarsgarda, pa neka me uhapse ako je maloletanTongue
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2014 u 23:12
Nije maloletan ni u jednoj državi. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2014 u 23:56
bojo jel to zbog trojca gledas ili?LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2014 u 00:15
Vidim da je još neko gledao seriju, ali neće da napiše. LOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2014 u 09:31
 di ko? LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2014 u 10:17
Perveznjakuša koja je od 20 epizoda zapamtila samo jednu scenu. LOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2014 u 10:22

jel ljubica? LOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2014 u 10:29
Za nju ne znam. Ne izjašnjava se. Mada, sve je moguće. LOL

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2014 u 22:18
Gledam seriju jer me na to obavezuje titula (fali nam smajlić upir, darije!)

Nekako su mi nedorečene i prva i druga sezona...nešto im fali.. Confused
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2014 u 22:49
Mislim da taj osećaj nedorečenosti dobijamo iz onog utiska da se radnja sporo odvija, o kom smo pričali. 

Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 20:27
Falimo mi...kao da nije pravljena za gledaoce nego sama za sebe, ne znam da li su hteli to ali izgleda kao da posmatramo iz rupe na zidu, pa sta shvatimo,shvatili smo,oni gledaju svoja posla,oni znaju...nemaju interakciju sa nama, zato je cudno
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 20:45
Odlično opisan osećaj, ali meni se upravo zato i dopada. Više volim nedorečenost, jer mi ostavlja prostor za razmišljanje i maštanje.

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 20:57
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Odlično opisan osećaj, ali meni se upravo zato i dopada. Više volim nedorečenost, jer mi ostavlja prostor za razmišljanje i maštanje.

Huh, nešto može ostati nedorečeno, nešto baš i ne.
Ima dosta rupa i u prošloj i u ovoj sezoni glede majke, onog njenog naučnika i njegovih eksperimenata, sestre...

Te stvari se moraju reći, u oblasti emocija može biti nedorečenosti.
Ovako se osećam kao da sam gledala epizode na preskok (a nisam).
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 21:45
A šta ti je ostalo nedorečeno po tom pitanju? Crkvenjaci su je uhvatili i naterali da radi za njih. Ideja je da se napravi nešto (hrana ili lek) kojim će se neutralisati glad upira. Ona je našla bogataša koji može da pokrene sve te eksperimente. Ona (njen muž) je našla naučnika voljnog da to radi, s tim da dobije odrešene ruke da ekperimentiše na "igranju boga" odnosno na uzgajanju čoveka u veštačkoj "materici".
Što se momaka tiče, oni su očigledno rod, u nekom "hiljaditom" kolenu, preko njene kćerke s Dmitrijem, Magdalene, koju je bacila među cigane.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.