| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mandarinice naša najsočnija, sretan ti rođendan!!! |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mandarinice naša najsočnija, sretan ti rođendan!!!Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:06 |
|
Mando, druže moj, želim ti od srca sve ono najmandarinastije što si možeš poželjeti i da ti se svaka želja ispuni baš u onom trenutku kad ti bude najpotrebnija!
![]() Sretan rođendan i proslavljamo kad dođem v Belgrade! ![]() Za sada... Malo polugolih mandarinica! ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:12 |
|
Taman ja htjela da otvorim temu.Pretekao si me
![]() Dragi naš Ilija,sretan rođendan i želim ti sve najljepše od srca ![]() Kupila sam ti svašta,čak sam iznajmila i striptizetu i kidnapovala konobaricu ![]() ![]() Ažurirao Rea - 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:14 |
|
|
|
|
![]() |
|
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:13 |
|
Narandžasti, srećan rođendan...
Evo ti jedna tvoje vrste |
|
|
Jest' il' nije!
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:21 |
![]() Proučio sam malo tvoje obiteljsko stablo i odlučio ti pokloniti njegovu sliku. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:34 |
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
intoxic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:48 |
![]()
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 00:56 |
|
Gle, pa on je rođen...nije posađen
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:01 |
![]() Put spama. ![]() |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:08 |
|
Evo Mando poklon i od mene, unikatan primerak samo za tebe
![]() I evo jedna narandžasta devojka da ih prouči pod lupom ![]() ![]() Pa, slatka Mandarino, neka ti rođendan bude kiseo onoliko koliko si ti sladak ![]() Srećan rođendan, druže! |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:11 |
Kud baš tange ?! Znaš da će da poludi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:55 |
|
Neoljušteni, srećan ti rođendan i želim ti da ti se ostvari tvoj najveći san. DA POSTANEŠ KORISTAN Elem, šalu na stranu, jer ti nikada nećeš biti koristan. Druže moj, želim ti da u sreći i veselju živiš milion godina i da se isključivo zdravo hraniš i da ti iznenađenja budu uvek ovako ....slatka P.S. A ako voliš mekše kombinacije, ne brini, sve se da srediti.
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:59 |
|
Mislio sam da odem da spavam, ali ne mogu našem drugu da ne čestitam rođendan! Mada, malo mi je sumnjiv. Tražeći po netu neku sliku mandarine da okačim naleteh na ovaj tekst od neke Hanume: Kolač od mandarina i jabuka I, ona u opisu kaže:
http://isprobanirecepti.weebly.com/1/post/2010/10/kola-od-mandarina-i-jabuka.html
Jedna mala torta (medicinske sestre ne smem da ti šaljem) I tako, Mando, srećan tebi rođendan, pa makar te tvoja Hanuma ogulila i stavila u pitu, kad pročita ovaj recept.
Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 02:11 |
|
Na brzaka uleteh, samo da vam svima dam mnooooooooogo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]() i devojkama: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pošto znate da ja nikada ne ostajem bez odgovora, svi možete očekivati isti...ujutru! ![]() Aj lav ju grlz and gajz!
![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 02:32 |
|
Kolegi srecan rodjendan uz najlepse zelje.
|
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 03:06 |
|
|
![]() |
|
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 07:58 |
|
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 08:29 |
|
Mando dokotrljašmo i do tvojeg rođendana .
![]() Druže sve najbolje, da pronađeš Femini mandarinku sa kojom češ razmjenivati slatke mandarinske sokove i proširiti svoju vrstu na druge kontinente ... ![]() ![]() ![]() (Na slici) Manda (sa lijeve strane bez kose), Mandarinka i njegovo potomstvo Sad bez zajebancije. Želim ti puno zdravlja, sreće i uspjeha na poslu. ![]() Ažurirao A2D2 - 31.Ožujak/Mar.2012 u 08:32 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 09:13 |
|
Elem, obećao sam nešto, nisam li?
Nebojša,barabo, kakav si mi to harem poklonio! Pa kako ću se ja snaći sa njima (HA! vrlo lako, dve odjednom!)! Crni sine, znaš li šta će se dogoditi kada dođeš... ![]() Rea, moraćeš mi pomoći u ispijanju tih silnih piva, igranju sa tim silnim devojkama (ili da zovemo i Natu? ) i jedenju te seksi torte. Očekujem te još danas! Znaćeš da sam ja kada vidiš masovne orgije na ulicama grada!![]() Hvala klenasti Bojane. Pronašao si je u mojoj omiljenoj boji! ![]() IRO! PA vidi! Tu su mama, tata, strika Mando, ujna Mandina, i čak je tu i retardirani rođak Klemencio! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prijatelju & Otrovni- hvala vam obojici, bitange jedne ![]() Taksi- Znam da je bio šok kada si saznao da sam se rodio, i nekada bio mali. hoćeš da se posavetuješ sa psihologom? Možda je to ostavilo traume na tvojoj psihi Hvala ti na lepim željama!![]() Ridžane, mislim da sam ja nekoliko ljudi izveo na..."pravi put" kahm kahm spam! ![]() CSI...ti huljo jedna! Lupom da ih pregleda! Pa znaš li ti koliko je opasno uvrediti muškost i porodične dragulje jedne mandarine???? Mada, ova narandžasta me podseća na tebe...hmmmm...koincidencija? ![]() ![]() Mada moram priznati, tange će mi stajati kao salivene...sa prednje strane. Sa zadnje neće postojati![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gorane: Ajme majko...pa vidi ti ove lepote! Koliko ste mi obnaženih lepotica poklonili, neće me biti bar pet dana na forumu Hvala ti druže!![]() Snajp, pa...pa...pa... mislim da znam koja je ovaj recept pisala! Sa sve omekšavanjem kožice i drugim perverzijama. Zaljubljena je u mene, šta ćeš! (moram ti priznati da se ne gadim ni na medicinske sestre! )Dr Dragane & MM- Hvala najlepše! ![]() Nato...Nato...Nato...a striptiz, a nego nevaljalo golicanje! Vidi mukicu, pa ona je skroz obučena! ![]() Robotko! Pa kuku majko, šta ću ja sa tri deteta! Mislim da svet nije spreman za masovnu reprodukciju mene. ![]() ![]() Hvala vam još jednom svima od srca! ![]() |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 10:58 |
|
Ilija, saborče iz spama (da, znam da bi više voleo da sam ti se obratila sa "predvodniče spama"), želim ti jednu hedonističku godinu, da neumereno uživaš u svim životnim zadovoljstvima, naravno bez posledica (viška kilograma, neplaniranih trudnoća itd), da ispuniš zacrtane ciljeve i da nam ostaneš tako razdragan, duhovit i nemoguć kao i do sada.
Nemam neke konkretne poklone (nisam pri parama ), ali evo jedne pesme, od srca i po tvom ukusu. Uživaj! ![]() |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 11:47 |
|
Mando bitango, probisvetu, huljo i nitkove najveći na svetu, srećan ti rođendan od sveg srca želim
![]() Da vitamini u tebi ne izvetre, da ne izgubiš to malo prirodnih sokova što mandarine imaju... Sve najlepše Mandice. Prethodnici su slikovito pokrili sve (skoro) što možeš poželeti, tako da od mene nećeš dobiti ženskinje i sl. Ja ti želim možda... neko egzotično putovanje (bar po jedno svake godine), pošto znam koliko ti srce voli videti puta ![]() Malo ovde: ![]() Malo na druga mesta.... Da ne nabrajam sad ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |