Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problemi s gašenjem komp.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problemi s gašenjem komp.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pinkojunior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problemi s gašenjem komp.
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2005 u 18:38

kad idem gasiti kompjuter (pogasim sve programe, naravno) idem na shot down i on se krane gasiti i ugasi se, nakon 2-3sekunde on se sam upali, ja ga ponovno ugasim i on opet isto onda ga moram ugasiti dole na kutiji a to nije baš preporučivo. uopče ne mogu pravilno ugasiti. imam win 98 i u shot down mi je namješteno na shot down a ne na reset što sam ja prvi put pomislio. to se pogotovo dešava kad idem na internet i kad dugo igram igre a u zadnje vrijeme stalno. neznam šta da radim svi koji znaju neka mi pomognu molim vas

hvala unaprijed

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2005 u 19:42
Još nikad nisam čuo da se to nekome događa, jedino što mi pada na pamet je da si OS reinstaliraš.
Your in big sh*t dude!!!
--ChainGang Soldier--
Na vrh
zupy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zupy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 14:15
E ova je dobra svaka čast
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 17:04

red sonia piše:

Otvori Windows, pa Temp.

Tu izbriši sve datoteke koje nose ekstenziju .temp.

pa mislim da nije baš neka dobra ideja jer sam malo pogledo te datoteke i tu mi se nalazi insatli od razno raznih programa i neki programi od windows-a. možda nisam u pravu ali pokušat ću, još ću jednom sve provjeriti 

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 17:08

jeli sve ili samo one koje završavaju na tmp???

a tamo mi se nalaze još neke ikone koje nisu u dokumentima npr. sims 2, age of mythology warcraft 3 i drugi, jel i to moram brisati???

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 21:18

sve je ok kom. se gasi normalno izbriso sam sve u temp-u.

hvala svima.

Ažurirao pinkojunior
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 02:03
Red Sonia preporucujem ti da isprobas win2000pro mislim da je stabilniji od xp pro a i podrzava sav softver i hardver.Npr. na xp mi se nemre ugasit komp zbog filea devldr32.exe koji je od  zvucne creative live 5.1 platinum a skinuo sam i najnovije drivere i opet isto.Nemres vjerovat.VELIKI CREATIVE NE ZNA NAPRAVIT DRIVER ZA XP.Zato i imam terratec zvucnu na novom kompu.Znas li mozda kak da rijesim taj problem s gasenjem kompa osim naravno da se vratim na win2000? A mogo bi bacit zvucnu frendu u prozor haha al steta zvucne.
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 11:11
Win2000 je najveće smeće i promašaj microsofta,rame uz rame s mileniumom...Najgori windowsi definitivno.Još na starom kompu sam ih htio imat,al mi kolega mog starog s posla rekao da ih preskočim jer su krševni...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 12:10

Nekad se ugasi a nekad ne.Poprilicno iritantno.Pogledat cu na support. Hvala

Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 20:44

ima li tko win200 za razmjenu za nudim divX filmove

kontaktiraje me na mail ivan@skripte385.com

pozdrav, Ivan

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 22:10
kad sam se riješio problema s gašenjm pojavio se jedan od prije, ja ugasim komp. i odem spavati oko 11h i komp. je 100 posto ugašen. idem na wc oko 3h i komp. je upaljen a sto posto sam siguran da sm ga ugasio, to mi se dešavalo još prošlog ljeta ali nisam obračao pažnu tek do jutros. komp. bude samo upaljen i nikakav program nije pokrenuti niti ništa slično. da nije možda meki virus ili tako nešto. sad kad ugasim komp. uvijek za svključim odozada na sklopki. jel ko možda zna zašto se on sam pali ili sam toliko općinjen komp. ga hodam po noći i sam ga palim???
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 23:10
Meni se prije 7-8 mjeseci isto palio novi komp svaki dan i otkrio sam da se pali kad god zazvoni telefon.Imao sam adapter pa su mi i telefon i tadasnji net prek modema bili spojeni istovremeno pa se zato palio. Nemres vjerovat. Dakle probaj odspojit modem il sta vec imas
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2005 u 23:34

Red Sonia.Ali ce morat potrazit ghostbusters koji tjeraju duhove iz hardvera.Mislim da ih u hr nema al u SAD-U bi ih se moglo nac

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.