Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matrix 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matrix 3

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Matrix 3
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2003 u 23:06

Ja san veliki fan te trilogije jedva čekam pogledat 3 dio i iskreno mi je žao šta ima ih samo 3 .

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2003 u 23:16
I ja isto jedva čekam ali mislim da bi mogao biti razočarajuči.
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2003 u 23:21

Iman jedan odsjecak the.matrix.revolutions nije baš loš.

Pojavljuju se likovi ka i u igri

Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2003 u 10:16

Da baš šteta što ih ima 3 ali što se tu može.

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Dr. Virgul View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Virgul Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 22:28
metrix rula.............
....storm....
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 23:32
Pa drugi je bolji od prvog,ali je i pomalo dosadan ,ali najbolji su specijalni efekti
Don't worry be happy
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2003 u 15:23
isjecci su dobr ali je prica u 2 i 3 djelu razocarenje mislim film ko film je super samo prica 2 djela je skroz tanka i skroz staromodna znate na sta mislim ono sve sa kljucarom i zasjedanje vijeca itd..
Fission Maild
Na vrh
raptor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raptor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2003 u 18:37
dvica je lollywoodsko komercijalno smece
jedinica je neponovljiva
steta je sto ih ima 3 nastavka, a ne 1
Never argue with an idiot...
They drag you down to their level, then beat you with experience
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2003 u 19:19

U pravu si.Treći dio će sigurno biti tipa misli si što je kraj.

Originalno postovano od strane raptor raptor piše:

dvica je lollywoodsko komercijalno smece
jedinica je neponovljiva
steta je sto ih ima 3 nastavka, a ne 1

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2003 u 22:56
ma nije steta sto ih je samo 3 za nakav film i toliko nastavaka je previse ja stvarno volim taj film nemojte me shvatati pogresno ali svaki film koji ima vise od 3 djela znate sami da nevalja a matrix nije takav tip filma o kojem se prica u 5 ili 6 djelova znate sta mislim valjda
Fission Maild
Na vrh
kudilja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kudilja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2003 u 23:07
Matrix jedinica je neponovljiv film, drugi dio je obično smeće. Čak sam puknuo od smijeha kad sam ga pogledao (pogotovo scena kad se Neo bori protiv 1000 A. Smith-ova)
wake up
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2003 u 01:14

imam osjećaj da vi želite nove zvjezdane staze i nekih desetak filmova matrix

jedinica je zakon ostalo saks

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2003 u 01:41
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

imam osjećaj da vi želite nove zvjezdane staze i nekih desetak filmova matrix

jedinica je zakon ostalo saks

ovaj komunjara je legenda majke mi
Fission Maild
Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 11:00

Matrix 3 je jeben

pogotovo borba za Zion

KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:55
Jedinica je zakon, dvojka sranje, a trojku još nisam pogledao
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:15
Nisam ni jedan nastavak pogledo al brijem uskoro pogledat prva dva cim nadem malo vremena.
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 10:07
trojka je odlicna bolja od dvojke ali i u dvojci ima nekih legendarnih scena kao ona neo vs 100 ag.smitha
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2005 u 23:38

100 ljudi sto čudi i svakome njegovo zadovoljstvo i treba uživati u jednostavnim stvarima. Ja sam ih gledao i meni su čisto ok.

samo da je dobrog fajta .

neznanje ne boli
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 20:04
zgubidan kužiš oni su ti o tome raspravljali prije godinu dana, a ti se sad javljaš!!!!
To sam ja...
Na vrh
Oldy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 00:34
Ma čovjek je malo odspavo pa sad ....

Molim bez ljutnje, to je šala.

Lp Oldy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.