Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - To su ti spameri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

To su ti spameri

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: To su ti spameri
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 10:13

Ulaz u svet spamera je mali pravougaonik na početnoj strani foruma. U njemu se imena smenjuju kao na pokretnoj traci - koliko god puta da uradite “refresh” početne stranice, u pomenutom prozorčiću osvanuće novo ime. Većina članova uglavnom ne zalazi u spam sekciju. Oni koji to urade, sigurno se, kao i redovni spameri, pitaju kako je moguće da Mandarina ima samo 3000 poruka, kad ga ima svuda. Misterija podjednako velika kao nestanak Maja.

Kada su se pojavile Ines i Taša, svi su odlepili. Svi sem starog lisca Mandarine. Njegovo srce zaigra samo kada ugleda paganski avatar Bojane Veštić. A Bojanino srce? Ono je tajna, kao što i priliči veštici nad vešticama. Nemoj sad neko da je rekao kako veštice nemaju srca!

Ja, kao prava poštena Srpkinja, u kafanu ne idem, ali krišom poneki put provirim i vidim da je tamo osoblje stalno nezadovoljno, da Gazda zbog toga pije bensedine, da pljušte pokloni, cveta ljubav, ugovaraju se svadbe... Iskreno, bojala sam se da će nam Vanjski ostati večiti mladoženja, ali rekla bih da će ga Taša spasti te sudbine.

Upada u oči da je od svih spamera jedino Nešica imao hrabrosti da prizna da ima poremećaj višestruke ličnosti. A više je nego očigledno da je taj poremećaj opšteprisutan. Većina to maskira specijalizacijom u određenoj oblasti. Novy, na primer, maestralno igra asocijacije. Jeca je maher za igranje asocijacija i kaladonta posle 1h. Bubba se ističe u komplikovanju kaladonta. Salvador vešto minira vlastitu igru. Acan vlada temom “Uđi i lupi šta ti padne na pamet”, riznicom punom bisera kojih bi se postideli i najveći umovi sveta. I živi i oni drugi. Da nije A2D2-ovog dara za otvaranje novih tema, sumnjam da bi Nešica tako brzo napredovao na večitoj listi spamera. Trash juče umal’ nije blokirao rad spam sekcije svojim provokativnim pitanjima. U tome bi verovatno i uspeo da mu je na pitanja odgovarala Nikzilic. Jedino s Bagzijem imamo problema, jer mu je draže čitati remek-dela ruskog realizma nego družiti se s ljudima.

Najviše me, međutim, zanima ko će biti toliko hrabar da otme značku... pardon... da otme srce CSI. Jedino ona je u stanju da provali šta je laž, a šta istina od svega izrečenog na ovom forumu. Zato bi je valjalo zamajati i sprečiti je da obavlja svoj posao.

I da završim u stilu Mandarininog omiljenog pisca:

Dolazi proleće.

Ažurirao VBojana - 24.Ožujak/Mar.2011 u 17:22
Na vrh
Damirowski View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damirowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 11:40

Halooo...?
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:12
Shocked Kakav propust!  Embarrassed

Ažurirao VBojana - 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:12
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:15

Što zapravo želiš reći? Imaš li kakav plan postati urednicom ovog svijeta spammera? Tongue Big smile

Zaista, zgodan editorijal. Ima potencijala, ali kako to najbolje iskoristiti? Mogao bi svaki spamer (eng. spammer, look it up y'all Tongue) napisati svoj životopis, motivacijsko pismo - što vas goni na ove prostore, zašto se ovdje zadržavate...

LOLLOLLOL

Da, to je valjda najbolji način da nešto zabavno učiniš dosadnim - let me handle it. Ne snalazim se dobro na ovakvim prigodama, bih li trebao navući kravatu? Pripremio sam govor, ali je mnogo zabavnije improvizirati. Pa ću krenuti. Mislim da je najsmislenija informacija / podražaj / naredba / kaj god... koju u ovom trenutku mogu prenijeti bilo kojem čitatelju ove poruke bez kraja sljedeća:

DRINK MILK!

A za one koji loše reagiraju na mlijeko, druga vrsta informacije / podražaja / naredbe / čega već... za razmatranje i uzimanje u obzir.

Stephen King je genijalac!

Osim što je to jasno kao dan, opće poznato, yadda-yadda-yadda, evo jednog dokaza za one kojima je potrebno posebno uvjeravanje. Po njegovom je romanu snimljen film The Dead Zone. Nešto kasnije, King je napisao scenarij za film Cat's eye u kojem James Woods glumi lika imena Dick Morrison.

Dick gleda televiziju, pod velikim je stresom jer pokušava prestati pušiti (za razliku od mene koji ni ne pokušavam Embarrassed), tražio je pomoć od organizacije koja koristi neuobičajen pristup - prijetnje i izvršavanje prijetnji pa je prestao pušiti i hvata ga nervoza. Gleda tako Dick televiziju na kojoj se prikazuje The Dead Zone. Dogodi mu se nezgoda - izlije piće po sebi, izgubi živce i kaže ovo dok gasi televiziju:

I have no idea what goes on in this damn movie, anyway. I don't know who writes this crap!

Tko vam kriv kad ne volite mlijeko! LOL

I tak...

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:16
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Jedino s Bagzijem imamo problema, jer mu je draže čitati remek-dela ruskog realizma nego družiti se s ljudima. 

Šta je bre ovo? Shocked
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:21
Dobra ideja, Trash, Wink A nisam htela ništa reći, tj. nema nikakvih skrivenih poruka. Samo volim da pišem, pa mi palo na pamet da napišem nešto o dragim spamerima i spamerkama.
Laž, Bagzi, laž, eto šta je. Smile

Ažurirao VBojana - 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:22
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:34
Bojo, odlično napisano!!  LOL

Jednom prilikom sam otvorio školu spama gdje sam najvažnije spamere opisao u detalje, ali sam je zatvorio zbog financijskih problema... LOLLOLLOL

Razmišljao sam ponovo otvoriti, ali sad ne da bi mi trebalo dva sata za pola nego 4 sata samo da popišem sve ove najaktivnije... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:45
To mu dođe kao nemoguća misija. LOL 
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 12:49
E, upravo tako... LOLLOLLOL

Čak ni da mi moje ostale ličnosti pomognu ne bih uspio... LOLLOLLOL

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 13:02

E, imam jedno pitanje. Registrirao sam se ovdje davno, odabrao sam nick sličan onome kakav sam imao na par mjesta, a htio bih imati drugi, ovaj: нитков.

Se to može?
Ima li tko kakvih primjedbi? Angry -> ovo je tzv. kontrolna funkcija odvraćanja, rekli bi neki

Mislim da sam vidio da netko ima ćirilicu...

Koji je postupak? Kolko se to plaća?

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 13:14
Kao i svugdje, pošalješ poruku adminu i čekaj odgovor. LOLLOLLOL

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 13:26
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Kao i svugdje, pošalješ poruku adminu i čekaj odgovor. LOLLOLLOL

Točnije - samo ti Darije može pomoći.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 13:28

iromafia je admin, kaj ne? Često je ovdje (sa spamerima) pa zato moram pitati... LOL

Osjećate li se nadziranima? Shocked

Confused

Trebao bih paziti što pišem. Dead

Idem ja, kao Damirowski, u šiframa!

.

LOL

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 13:29

Embarrassed

Otkriven sam! Cry

nešice, skrati mi muke! Bojim ga se!

Čiča iro, a zakaj imaš tak opaki avatar? Ouch

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 13:50
Dobar dan. Zovem se Mandarina i ja imam problem. Ne mogu da prestanem da spamujem. Nisam vam ovo rekao zato što želim da prestanem...već samo da podelim to zadovoljstvo.

Vojanakiss je za Martina!
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 14:54
Sjajan uvodni tekst Boksi Hug
Izgleda mi kao neka pilot epizoda dobre teen serije i kojoj glavni lik u prvom licu komentariše događaje(čitaj, spamere)oko sebe i kroz njihove citate i odgovore stvara jednu zanimljivu sliku o  likovima u spam sekciji...

Bravo za pisanje ,a ovo je jedna dobra ideja da se nastavi tzv. spamerski dnevnik, gdje bi svako malo komentarisali šta se dešava u zanimljivom 90210 spam cityju na adresi titlovi.com...LOLLOL

Ažurirao A2D2 - 24.Ožujak/Mar.2011 u 14:54
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 15:02
Ja se izvinjavam ali neću da budemo kao Beverli Hils!LOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 15:07
Onda Melrose Place LOLLOLLOLLOL 
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 15:14
Ne, nego One tree hill....Mislim da će se nešo sa mnom složitiLOLLOLLOL 
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 15:15
ne. Ne. i ne. Nikako. Može samo The Cosby showLOL
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.