Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - e 700
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

e 700

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
elkaz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: e 700
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2004 u 18:45

Sutra si uzimam ovaj mob:

pa imam par pitanja:

Dali se i kako može ovaj mob spojiti s kompom, dali postoji kabl i koji je potreban software??

I zna li netko način na koji se komp i mob spajaju preko infracrvenog??Vidio sam to na nekom forumu ali ne kužim kako??

Evo tu sam to vidio:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5571

Ažurirao elkaz
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 00:06

Naravno, svaki se mob moze spojiti...

Vjerujem da ces uz njega dobiti data kabel i to ces lako skuziti kak se spoji.

Sto se Irde tice, moras imati irda receiver na kompu, bilo negdje na maticnoj ili stajaznam di, ili moze na usb/com se spojit dongle. Onda to instaliras taj dongle ili sto vec uglavnom receiver i upalis irdu na mobu, pa stavis pored receviera i ako ti sam ne prepozna mob odna pogledas malo po programu koji ti se s driverima instalira... Ali trebo bi moci onda slati fajlove.. Ja neznam kak je za irdu, ali bluetooth tak sljaka, to imam pa znam, a irdu nisam probo ali sam duboko uvjeren da je tak nesto...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 00:39

Ljepo izgleda.Koja mu je cijena.

Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

Sutra si uzimam ovaj mob:

pa imam par pitanja:

Dali se i kako može ovaj mob spojiti s kompom, dali postoji kabl i koji je potreban software??

I zna li netko način na koji se komp i mob spajaju preko infracrvenog??Vidio sam to na nekom forumu ali ne kužim kako??

Evo tu sam to vidio:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5571

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 14:37
Moja frendica ga danas kupila na crnjaka za 300 eura a sad koliko je novi nemam pojma!
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 18:17

Ja sam kupio na crnjaka od jarana za 1500 kn nov, zapakiran. Inače cijena kod njega novog, zapakiranog je 240 eura tj.1900 kn, nije puno naspram koliko košta u vipu 3100 kn pa sad ti misli kod kog se isplati kupiti.

Stvarno se isplati, strava je mob a i izgled mu je ----- ----

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 19:38
Pa izgled mu i nijeneki ako se mene pita. Meni se npr sviđa Siemens st55 i Ericsson 700k.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 20:49
meni jedan od ljepših mobitela!
....
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2004 u 22:18
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

Ja sam kupio na crnjaka od jarana za 1500 kn nov, zapakiran.

a kaj, taj jaran je opcepoznat ili sto? kako ga kontaktirati? pitam jer trazim nekoga za iPod ili iRiver ili opcenito mp3 playere...

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2004 u 13:36
Nije opče poznat i prodaje samo mobitele.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2004 u 13:42
Da li postoji program koji mp3 format pretvara u midi format (polifonu melodiju) ?? I ako postoji kako se zove, hvala unaprjed.

Ažurirao elkaz

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2004 u 18:40
Kakve to veze ima s ovim topicom? Anyway, osim ako ti taj mp3 nije neki jako siromasan instrumentima i bez vokala, to ti nema smisla... Jako rijetko ces iz mp3-a normalnog dobiti normalan midi... Bolje pretvori u wav ako ti mob moze to citati pa to stavi...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2004 u 22:38
kolika je cijena K700?
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2004 u 12:05
ja prodajem e700, malo korišten....
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2004 u 13:43

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

kolko ja znam iz svojih iskustava (samsung s500) samsunzi imaju generalnih problema s spajanjem na komp. ako ne koristis data cabel a i kad ih spojis malo toga mozes modificirati za razliku od sony ericssona... imao sam t630 i mrak, sad przim s k700i i odusevljen sam... mjenjas teme, video, mp3, radio... moja preporuka svima (je malo skup ali past ce mu cijena pa ce biti svima dostupan)...

e 700 mi je puno bolji od t630, probat cu ga spojiti s jaranovim kablom pa ako ide ide ako ne ništa.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2004 u 15:57
Dali netko zna dali zna dali se na samsungu e700 može mjenjati maska??

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2004 u 18:01
nemožeš mjenjat masku
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 17:29
Mogu li se sa na samsungu e700 slati melodije ili slike pomoču infra crvenog, ako mogu kako??

Ažurirao elkaz

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2004 u 10:37

Dali netko zna postupak flashiranja mobitela i gdje se mogu skinuti sve potrebne stvari za to(link).

Kupio sam si irda adapter pa bi sad malo poboljšao svoj samsung e 700,Čuo sam da flashiranjem popraviš sve bugove koje mobitel ima, molim pomoć.

HvalA...

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2004 u 10:43
Zaboravio sam vec dal imas kabel ili ne, ali preko irde ti nije moguce flashiranje.... Inace, trebalo bi sve potrebno biti na samsungovoj stranici...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2004 u 16:11
Mogu se slat melodije i slike i animacije prek infrareda samo trebas imat univerzalni irda adapter ili neki drugi i program easystudio. Mozes ga skinut sa www.samsungmobile.com , ima 60mb.
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.