| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da se covek ubije!!! |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da se covek ubije!!!Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 13:42 |
|
|
Ljudi, sad sam popoizdeo.
Preveo sam sinoc South Park, sacuvao prevod ali nisam jos jednom pregledao i sredio linije. Ostavio sam to za ujutru. Upalim sad komp, net pocne da mi se gubi i vraca i Troubleshoot kaze da je do drivera... proverim preko CP-a i vidim da mi je sinocni update bio bezuspesan, tacnije Critical update. Uradim System restore (pisalo da ce dokumenti ostati netaknuti) i sad mi nema ni mog prevoda ni engleskog, obrisalo je sve. Dodje mi da se ubijem. Ostaje mi samo da pogledam ima li sanse da povratim sistem od malopre, ako je zapamcen restore point. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
igniss
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 202 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 13:46 |
|
|
Sigurno se vraća ako poništiš restore. Restore point se automatski pamti kada vršiš restore da bi mogao da undo.
Ažurirao igniss - 08.Listopad/Oct.2010 u 13:46 |
||
|
|
||
![]() |
||
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 13:48 |
|
|
Sad cu da probam. Ako ne uspe, tesko da cu se i naterati sve iznova da prevodim.
|
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 14:14 |
|
|
S obzirom da je tekstualni fajl male veličine, trebalo bi da može da se vrati nekim od programa za vraćanje obrisanih fajlova (ako nisi već uspeo sa restore-om).
|
||
|
||
![]() |
||
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 14:19 |
|
|
Srecom, kontra-revolucija na restore je uspela a prevod je povracen. Laknulo mi je.
Hvala vam za savete i podrsku. ![]() |
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 03:42 |
|
|
E sad, ovo ti je glavni savet ( i ne samo tebi): ništa, ali ama baš ništa što radiš ne čuvaj na C particiji gde ti je operativni sistem.
Zaboravićeš u trenutku besa kad te zeza neki program, da prvo kopiraš sve što treba sačuvati, na drugu particiju, pre restore-a, i Adio fajlovi! Meni trenutno zvrji prazno nekih 30GB, particije na kojima su mi W7 i XP, ali ništa tu ne čuvam, niti radim. Ja to onako... iz iskustva ![]() |
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 03:48 |
|
100 % tačno. Jednom mi bilo na C oko 200 filmova, i pukne mi sistem. Onda sa sistemom puknem i ja, i zamalo puče i monitor. |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 03:52 |
|
|
Eto, zna se da ja nemam pojma o kompjuterima, ali mi je pre ihahaj godina rečeno- na C se ništa ne čuva i ja bukvalno nikad ništa tu ne stavljam ... ja prevod gubim samo kad ne uradim ctrl+s a struja nestane
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 04:00 |
|
Brat Bojana je u pravu. @Cudak To je kad si natprosecna zivotinja ... ili ako vise volis, ispod prosecan covek ![]() Ažurirao Kampfar - 09.Listopad/Oct.2010 u 04:01 |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 04:09 |
|
Reče čovek kome je mačka pojela slušalice... |
||
|
|
||
![]() |
||
vekyizveky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Srce Slavonije Status: Offline Points: 87 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 07:52 |
|
A ja kad stisnem nogom prekidač na produžnom. Otkad mi se to desilo,nakon svakog prevedenog reda ide CTRL+E, a zatim CTRL+S i nema zime. A inače sve čuvam u špajzu. ![]() |
||
|
11. Božja zapovijed: Ne ukradi više nego što možeš ponijeti!
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 08:50 |
|
|
Desilo se svakom milion puta.
Ali ova save opcija me je mali milion puta zajebala. Zato ja po 2 nedelje ne gasim kompljuter, nije bitno da l' radim prevod ili ne. Ako nestane struja ili nešto sl. lepo opsujem i počnem ispočetka
![]() |
||
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
![]() |
||
dome-nasty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Istra Croatia Status: Offline Points: 184 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 09:03 |
|
Da mi je vidjeti tu špajzu, 500 filmova, 100 serija i 50 kulena i još 50 sestri od kulena... ![]() ... ono špajza mi ima 10 Tetra bajta ![]() Inače frend koji je profesor (kao Igniss ) informatike, mi je savjetovao: "Gdje ti stoji sistem držiš samo sistem i programe i točka." i ja ga slušam jer na mom prvom kompu Commodore 64 ( onaj 128 je bio preskup) toga nije bilo. Lijepo si uzeo kazetofon i sve snimio na kazetu... e to su bila vremena... pa ti onda treba hitno jedna kazeta jer ti je frend došao s novom igricom "Boulder dash IV" i ti je mazneš setri a ona je gore upravo snimila najnovije hitove Nika Kershawa i eto rata u kući xxxv dio. Zaključak na iskustvu se uči (on experience to learn -kako to kaže gogul translejtor) |
||
|
Eat my shorts |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 12:09 |
|
ili NKOTB ![]() A najjače je kada krene "premotavanje" kazeta sa hemijskom olovkom ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 13:07 |
|
jel veruješ da mi se prase opet zaplelo u nove slušalice .... ali ovaj put sam ga spreman dočekao i nabo ga špicem u d**e. Da me ne ojadi za 1000 dinara još jednom... |
||
![]() |
||
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 13:15 |
|
|
Hirens Boot CD, ako vam padne sistem i imate nesto vazno na C.
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 14:25 |
|
iz iskustva znam da su profesori "informatike" redovno osobe koje najmanje o istoj znaju, te im se cjelokupno znanje svodi na formatiranje txta u wordu, bojanje celija u excelu te pisanje glupih zadacica u C-u (u najboljem slucaju, inace je u pascalu), tako da sve savjete primaj uz zrno soli. konkretno sto se tice ovog savjeta, nema previse smisla, isti q ti je instalirao ti na c:\program files ili na d:\programi... jedino je stvar u organizaciji |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 15:57 |
|
Jasno je meni sve to ali... veliko ali... kada sam prelazio sa Viste na W7 iz nekog meni sada vec zaboravljenog razloga, mrzelo me je da pravim 2 particije. I sad imam samo C particiju sa gomiloooom stvari na njoj a dosta nisu neke gluposto koje mogu da obrisem. I sad novo instaliranje podrazumeva sate sedenja pred kompom i narezivanja na diskove ili pozajmicu nekog eksternog HDD-a ali ne znam gde da ga nadjem. ![]() A kako sam W7 ubacio pre skoro godinu dana, ionako mu se blizi vreme za reinstalaciju a mene hvata panika od posla. ![]() |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 16:56 |
|
pa ako imas slobodnog prostora na disku, mozes napraviti novu logicku particiju, cak mislim da i iz windowsa, i onda samo c/p |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 17:44 |
|
|
Paragon Partition Manager i mozes da radis sta hoces sa HD
.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |