Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eurovision Song Contest 2010 Final
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eurovision Song Contest 2010 Final

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eurovision Song Contest 2010 Final
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 06:52

Participants at the Eurovision Song Contest 2010 Final

#
Representing country
Performer(s)
Song title, writer(s) and composer(s)
01 Azerbaijan
İctimai
Safura Drip Drop
02 Spain
TVE
Daniel Diges Algo Pequeñito (Something Tiny)
03 Norway
NRK
Didrik Solli-Tangen My Heart Is Yours
04 Moldova
TRM
Sunstroke Project & Olia Tira Run Away
05 Cyprus
CyBC
Jon Lilygreen & The Islanders Life Looks Better In Spring
06 Bosnia & Herzegovina
BHRT
Vukašin Brajić Thunder And Lightning
07 Belgium
VRT
Tom Dice Me And My Guitar
08 Serbia
RTS
Milan Stanković Ovo Je Balkan
09 Belarus
BTRC
3+2 Butterflies
10 Ireland
RTÉ
Niamh Kavanagh It's For You
11 Greece
ERT
Giorgos Alkaios & Friends OPA
12 United Kingdom
BBC
Josh That Sounds Good To Me
13 Georgia
GPB
Sofia Nizharadze Shine
14 Turkey
TRT
maNga We Could Be The Same
15 Albania
RTSH
Juliana Pasha It's All About You
16 Iceland
RÚV
Hera Björk Je Ne Sais Quoi
17 Ukraine
NTU
Alyosha Sweet People
18 France
France 3
Jessy Matador Allez Olla Olé
19 Romania
TVR
Paula Seling & Ovi Playing With Fire
20 Russia
RTR
Peter Nalitch & Friends Lost And Forgotten
21 Armenia
AMPTV
Eva Rivas Apricot Stone
22 Germany
NDR
Lena Satellite
23 Portugal
RTP
Filipa Azevedo Há Dias Assim
24 Israel
IBA
Harel Skaat Milim
25 Denmark
DR
Chanée & N'evergreen In A Moment Like This
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 06:56
Nisam gledao ni jedno polufinale, ali mislim da ću finale gledati. Mogli bi baciti neki komentar, koga očekujete na tronu, ko vam se sviđa, a ko ne......?

Iskreno nisam ni jednu pesmu čuo, osim one naše i LENA iz Nemačke, e ta pesma me je više nego oduševila. Ona mi je favorit.Stil podseća na Lilly Allen i to je dobar znak.Znači, moji glasovi idu večeras za nju Wink.

Ažurirao AcaNDr - 29.Svibanj/May.2010 u 07:03
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 07:57
ja sam gledao 2 polufinale,jer je nastupala hrvatska i švedska(ta mi je bila najbolja pjesma) i obje pjesme su ispale,tako da ne gledam finale,ne da mi se...Smile

Ažurirao outside - 29.Svibanj/May.2010 u 09:08
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 11:52
Nisam nešto gledao polufinala, ali možda pustim finale u pozadini da mi svirka... hehe

I meni se sviđa Lena, baš ima super glas a i pjesma je onak zarazna... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 12:47
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ja sam gledao 2 polufinale,jer je nastupala hrvatska i švedska(ta mi je bila najbolja pjesma) i obje pjesme su ispale,tako da ne gledam finale,ne da mi se...Smile

ja pravo da ti kažem i ne navijam za onog Milana. Bio on u finalu ili ne, ja bi gledao

- Armin van Buuren

Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 12:52
mislim da i bosna ima finu pjesmu,mada ostale nisam ni čuo(osim od srbijeConfusedUnhappy)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 13:16
ma za ovog Milana nema šanse da navijam, da mi je rođeni brat, nema šanse. Ja navijam za ono što mi se sviđa, a ovaj mali slatkiš
iz Nemačke, je baš slatkiš i extra  peva.... Smile

Ažurirao AcaNDr - 29.Svibanj/May.2010 u 13:17

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 13:37
ma nisam ja razočaran što je hrvatska ispala,pa zato ne gledam finale,hrvatska mi je ionako imala bezveze pjesmu..nego mi je glupo što je švedska ispala a imala je pjesmu baš za pobjedu ili bar u prva 3...a prođu neke retardire pjesme,da ne možeš povjerovati...

evo poslušaj...ako ta pjesma nije bar za finale onda ne znam..Confused

a mala mi je preslatkablush....

Ažurirao outside - 29.Svibanj/May.2010 u 13:39
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 13:46
Kao što reče, nisam čuo druge pesme, ali gledajući poslednjih nekoliko godina, gomila krš pesama je bilo u finalu, verovatno je i ove tako.

Možda nije u finalu, jer je malo sporija, ali meni je sasvim ok.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 13:59
je malo je sporija,al baš je ok pjesma....ma taj eurosong je bezveze,kako je napisao jedan novinar "koga još briga za eurosong"...i dobro je rekao....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 17:11

Eurosong fanovi i novinari: Srbija pobednik

Prema listi Organizacije za praćenje i popularizaciju Pesme Evrovizije "Ogae", Srbija će naredne godine ponovo biti domaćin Eurosonga.

"Ogae" je prikupila glasove akreditovanih novinara i fanova Eurosonga koji se nalaze u Oslu, i "Balkan" Milana Stankovića ubedljivo vode sa 343 boda, ispred Nemačke koja ima 316 i Grčke sa 294 boda.

Ovogodišnji favorit Azerbejdžan je tek na šestom mestu, a prošlogodišnji domaćin Rusija je poslednja.

Ove liste se prave svake godine i jedan su od glavnih prognozera za plasman u finalnoj večeri koja će biti održana večeras od 21 čas.

Malo lošiji rezultat "predviđa" Internet stranica Predictor koju je pokrenuo portal Google u cilju predviđanja plasmana takmičara na Eurosongu, i koja iz minuta u minut prati popularnost pesama. Predictor "kaže" da se Milan Stanković trenutno nalazi na šestom mestu na koje je pao sa trećeg.

Glavni kriterijum u rangiranju predstavnika na Eurosongu je brojnost pretraga na internetu i pregleda na video portalima, ali se ne računaju rezultati iz zemlje predstavnika. Milanu

Redosled nastupa finalista u finalnoj večeri:
1.Azerbejdžan
2. Španija
3. Norveška
4. Moldavija
5. Kipar
6. Bosna i Hercegovina
7. Belgija
8. Srbija
9. Belorusija
10. Irska
11. Grčka
12. Velika Britanija
13. Gruzija
14. Turska
15. Albanija
16. Island
17. Ukrajina
18. Francuska
19. Rumunija
20. Rusija
21. Jermenija
22. Nemačka
23. Portugalija
24. Izrael
25. Danska

(MONDO)

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/hr_HR/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 17:59

BRITANSKI Times objavio je tekst pod naslovom "Na Eurosongu sve po starom: Balkan protiv Vikinške alijanse" u kojem se progovara o tome zašto europske velesile uz balkanski i sjevernjački lobi nemaju nikakve šanse za pobjedu na Eurosongu.

"Nazivaju se Velikom četvorkom. Velika Britanija, Njemačka, Francuska i Španjolska preuzimaju lavovski dio troškova organizacije Eurosonga. Zauzvrat njihovi pjevači idu direktno u finale, što domaću publiku ohrabruje u uvjerenju da imaju šanse za pobjedu. 19-godišnji Josh iz Essexa i 19-godišnja Lena iz Hannovera oboje vjeruju kako mogu ponijeti eurovizijski trofej iz Osla. Protiv čega se bore? Bjelorusa sa prevelikim krilima leptira? Androginog Srbina? Plesača odjevenih kao drveće? Uz takvu konkurenciju ne može biti teško. Plus, njihove zemlje organiziraju spektakl. To bi trebala biti garancija, ali nije. Geopolitičke sile na Eurosongu su se pobrinule da financijeri budu izgurani na margine. To je surova realnost nove Europe, ako Eurosong može biti smjernica, da se male zemlje ujedinjuju kako bi svladale velesile stare Europe. Uz ovakav sustav glasovanja ni Njemačka ni Velika Britanija neće pobijediti. To je svjedočanstvo neuspjeha tih zemalja u izgradnji odgovarajućih mostova u Europi. Iako će Francuska i Španjolska kao i obično trgovati glasovima, i pred njima je teška bitka", navodi se u Timesu.

"Uzmite u obzir prošlogodišnjeg pobjednika Alexandera Rybaka. Njegova obitelj potječe iz Bjelorusije. To mu je prirodno donijelo glasove Istočne Europe. No, pametni Rybak govori Norveški, jezik svoje druge domovine. To mu je osiguralo glasove nordijskih i baltičkih zemalja. Da bi bio siguran u pobjedu, "Fairytale" je otpjevao na engleskom jeziku", dodaje se.

Balkanski blok, Vikinško carstvo i Varšavski pakt

Derek Gatherer, statističar i eurovizijski analitičar, navodi kako postoje tri glavna glasačka bloka. "Prvi je Balkanski blok. Hrvatska je njegovo srce, a obuhvaća i Makedoniju, Sloveniju i Srbiju. Tijekom posljednjih nekoliko godina taj blok je postao ključni. Turci glasuju za BiH zbog velikog broja muslimanskog stanovništva, BiH glasuje za Hrvatsku zbog bliskih veza između Zagreba i Sarajeva, Slovenci i Hrvati glasuju jedini za druge. Albanci glasuju za Makedonce, Grci glasuju za Srbe, Ciprani i Rumunji za Grke. Jedini pravi protivnik Balkanskom bloku je Vikinško carstvo. Danska glasuje za Island. Norveška, Švedska i Danska se drže zajedno. Šveđani glasuju za Fince, koji glasuju za Estonce, koji glasuju za Latvijce, koji glasuju za Litvance. Eto zašto je hard rock finski bend Lordi pobijedio 2006. godine", navodi se u Timesu.

Gatherer je treći blok nazvao Varšavskim paktom. "Poljaci i Rusi imaju tendenciju glasovanja za Ukrajince. Pakt se proteže po vanjskim granicama bivšeg Sovjetskog saveza i zato se pametno ove godine kladiti na azerbejdžansku predstavnicu Safuru koja pjeva `Drip Drop`", piše Times te dodaje kako, iako se čini da postoji trgovina glasovima između Velike Britanije i Irske te Njemačka često može računati na Austriju, "ništa se ne može mjeriti sa Vikinškom koalicijom ili Balkancima".

"Vidimo se dogodine u Ateni, a Velika četvorka će potpisati čekove"

Times navodi i kako se Eurosong sveo na prijevare i podvale. "U tom duhu je njemački posrednik Dieter Bohlen zahtijevao od Grčke da glasuje za Lenu, kako bi tako kompenzirala milijarde eura odobrene za spas grčkog gospodarstva iz europskih fondova. Loš potez. Europa više ne funkcionira tako. I pogodite što? Grčka, europski bolesnik, mogla bi odnijeti pobjedu sa Giorgosom Alkaiosom i pjesmom `Opa`", piše Times i pritom se poziva na navode Christiana Bussa, novinara Der Spiegela: "Grčka ima savršenu pjesmu za financijsku krizu. Mijenjaju eure testosteronima". "A da ne spominjemo da Alkaios nosi košulju koja mu otkriva goli torzo. Vidimo se, dakle, dogodine u Ateni. A Velika četvorka će potpisati čekove", poručuje Times.

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:03
Ma odavno se više ne glasa za najbolju pjesmu već je sve to svedeno politički...
Tako da ni ove godine neće biti izuzetak...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:14
ja ću glasati za Nemačku, i ne patim od tih komšijskih odnosa tj. glasanja. Kad mi se nešto sviđa, onda mi se sviđa, a kad ne....... kao i ovaj milan.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:15
Ja nikad ni ne glasam. Samo gledam i slušam...LOLLOLLOL

Ažurirao nebojsa66 - 29.Svibanj/May.2010 u 18:16

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:20
ček acane jel ćeš ti stvarno glasati ili se šališ?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:27
ne šalim se, uvek ja bacim po koji sms.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:27
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ja nikad ni ne glasam. 
ni gledam, ni slusamLOL
men je sve to katastrofalno glupoLOL David Guetta je zakonLOLLOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:28
Živio govornik!!!! LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 18:31
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

ne šalim se, uvek ja bacim po koji sms.

pa što trošiš na to novce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.