Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sve pohvale za sajt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sve pohvale za sajt

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sve pohvale za sajt
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 13:31
Pozdrav svima.

Duze vreme me nije bilo, al samo bih hteo ovim da pohvalim sve moderatore, admine, ekipe koje prevode za uredjenost sajta. Mnooogo je lepsi nego nekad sto je bio, potkrepljen je lepo informacijama, ma za svaku pohvalu. Samo tako nastavite. Clap Clap Clap

Pozz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 13:40
E kad se nisam malopre šlogirao kad sam video PM!!!! dr koks, bem ti!!!!! LOL
Gde si brate, 100 godina te nema? Hvala na pohvalam, znače od takve ljudine!!!
Pozdrav i tebi i tvojima. Wink
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 13:48
Bas sam malo citam forum, jako je lepo uradjen u odnosu na ono sto je bilo. Nema sta, ogroman posao je iza toga siguran sam.

Vidim stara garda i dalje tu, Pejafor, AcaN, ima li Duke ?

Ažurirao dr koks - 03.Veljaca/Feb.2010 u 13:49
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 13:52
Duke nam u zemlju propao, pojma nemam gde je...
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 13:55
hahahaha mora da je nasao neku zensku dobru na primorju pa uziva hahaha
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 15:09
Gde si brate koks,bem ti sunce,nema te sto godina?Brate ziveo ti nama i da se vrnes na forum,a ne sad da te nema opet 100 leta;-)
Nemas pojma,koliko mi je drago što si opet tu i još kad bi se deki vratio,gde bi nam bio kraj;-)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 15:13
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Gde si brate koks,bem ti sunce,nema te sto godina?Brate ziveo ti nama i da se vrnes na forum,a ne sad da te nema opet 100 leta;-)
Nemas pojma,koliko mi je drago što si opet tu i još kad bi se deki vratio,gde bi nam bio kraj;-)

AcaN bitanga cuvena hahahah javi se na msn ludjak jedan. Mogli bi na pivo otici jedan dan. :)
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 16:01
A da znaš da smo te i juče spominjali...eto prizvali smo malo i Dr Koksa...haj sad će negde i Deki da se pojavi...i on je bio na tapetu...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 16:34
Originalno postovano od strane dr koks dr koks piše:

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

AcaN bitanga cuvena hahahah javi se na msn ludjak jedan. Mogli bi na pivo otici jedan dan. :)

pa brate,kad uvek kod tebe stoji "Nisam tu" LOL,pa kako bre da se javim,da pričam sam sa sobom LOL
JAviću ti se,nemaš frke Wink

Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

A da znaš da smo te i juče spominjali...eto prizvali smo malo i Dr Koksa...haj sad će negde i Deki da se pojavi...i on je bio na tapetu...

Da da,čista istina,ja bio tu i čuo LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 16:56
Na parove razbroj SEEEE :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 17:02
Prvi.

Ponovni povratak žive legende!! Clap
LOL

Ažurirao darije - 28.Rujan/Sep.2010 u 17:10
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 17:06
Nema Acana da kaze da je drugi, jbg on uvek zadnji ko Filip na konju hahahah
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 17:06
Drugi drugariWink
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
mia2102 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mia2102 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 18:25
.....evo ja se registrovala da vam se- zahvalim- na svemu sto vec mesecima koristim na vasem sajtu
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 18:35
dobrodosle
live long and prosper
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 19:10
treciBig smile
gde si brateee koks, izgubiste nam se svi i komodo i ti i deki i dngypoguzi
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 21:00
Pozdrav za živu legendu...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 23:56
I od mene veliki pozdrav!!!
Vladika
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 00:20
Pozz. starci

Dobrodosla Mia.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 22:11
hahaha vala bas starci
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.