| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najpoznatiji citati iz filmova |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najpoznatiji citati iz filmovaObjavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 13:26 |
|
Naslov sve govori ! Listen to me very carefully, I shall tell this only once Fundamentalno da obratiš pažnju na ponašanje , Rumenka . ........ |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 13:29 |
|
I'll be back.
Terminator 1 - 1984 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 14:17 |
|
Asta la vista, baby.
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:13 |
|
clan biblioteke, clanska karta dva prsta viri!
Sednem pojedem popijem ![]() |
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:36 |
|
You talkin' to me?
You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to? Robert De Niro prica sam sebi pred ogledalom. - Taxi Driver - 1976
![]() Ažurirao prijatel-MKD - 02.Studeni/Nov.2009 u 15:37 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:40 |
|
Jel' ima trojka? Čim trođe trojka žešće mi pada koncetracija...
Zoran Cvijanović (Deda) - Munje (2001)
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:47 |
|
"I'm gonna make him an offer he won't refuse." Don Vito Corleone - The Godfather (1972) |
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:56 |
|
Kufer kao kufer, prazan.
- Cime si hteo da ga napunis?
Ilko i milicajac u, Tetoviranje (1991) Ažurirao prijatel-MKD - 02.Studeni/Nov.2009 u 15:58 |
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:59 |
|
"You don't tell me what i can't do!!!" John Locke - Lost (2004) Verovatno jedan od najboljih momenata serije... (do sad) |
|
|
|
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 16:00 |
|
I see dead people...
Haley Joel Osment - Sixth sense (1999)
Ažurirao PsOaligator - 02.Studeni/Nov.2009 u 16:01 |
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 16:31 |
|
Znas, kad ti ja udarim trideset samara po ocima i
ustima i usima i... Rumenka, nemoj da me teras na dugogodisnju robiju. Nemoj da mi se ime vuce po novinama. Radovan III: Kad sam govorio: Rumenka, nemoj im dozvoliti ni Tamo sad zaudaraju svinjci, blato je do kolena i "Stanislave... Šta sereš? Lepo te pitam, čovečanski, šta sereš? Za hranu ga pitaj!" "Da li mi je utisak varljiv ili ne, on mene pita šta sam čit'o. Mene pita šta sam čit'o! Ja bio član biblioteke god'nu dana! Imo člansku kartu... Specijalne boje... Mog'o da uđem u biblioteku u sred bela dana! Uđem, naručim, pojedem, popijem..." "Pazi Džordž, dolaze ti paralelnom montažom!" |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Onryō Pridružen: 03.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 16:37 |
|
Ne znam koji su najpoznatiji, ali ja volim, na primer, ove:
"What's your pleasure, sir?" "No tears, please. It's a waste of good suffering. " Hellraiser "Your suffering will be legendary, even in hell!" Hellbound: Hellraiser II |
|
|
...rot and assimilate...
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 22:05 |
|
My name is Gladiator.
- How dare you show back to me? Slave! Maksimus i Komodus in, Gladiator 2000 |
|
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 22:34 |
|
Here's Johnny!
Jack NIcholson - Shining (1980) The horror... the horror... Marlon Brando - Apcalypse Now (1979) Poznati a lako se pamte. ![]() A ovo ne znam napamet pa sam kopir'o dio teksta. Iz filma Paris, Texas (1984) scena kad čovjek stoji iznad autoputa i galami u nekom ludačkom zanosu na auta koja dole prolaze. They will invade you in your beds, they will snatch you from your hot tubs, they will pluck you right out of your fancy sports cars! There is nowhere, absolutely nowhere, in this God forsaken valley. I'm talking about from the range of my voice, right here clear out to the goddamn Mohjave Desert and beyond that, clear out past Barstows and everywhere else in the valley all the way to Arizona. None of that area will be called the safety zone! There will be no safety zone! I can guarantee you the safety zone will be eliminated. Eradicated. You will all be extradited to the land of no return! It's a navigation to nowhere. |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 23:52 |
|
Iz Paris Texas, moj omiljeni monolog (kopiram poduži deo sa IMDB): "He didn't even notice it at first. She started to change. From the day the baby was born, she began to get irritated with everything around her. She got mad at everything. Even the baby seemed to be an injustice to her. He kept trying to make everything all right for her. Buy her things. Take her out to dinner once a week. But nothing seemed to satisfy her. For two years he struggled to pull them back together like they were when they first met, but finally he knew that it was never going to work out. So he hit the bottle again. But this time it got... mean. This time, when he came home late at night, drunk, she wasn't worried about him, or jealous, she was just enraged. She accused him of holding her captive by making her have a baby. She told him that she dreamed about escaping. That was all she dreamed about: escape. She saw herself at night running naked down a highway, running across fields, running down riverbeds, always running. And always, just when she was about to get away, he'd be there. He would stop her somehow. He would just appear and stop her. And when she told him these dreams, he believed them. He knew she had to be stopped or she'd leave him forever. So he tied a cow bell to her ankle so he could hear her at night if she tried to get out of bed. But she learned how to muffle the bell by stuffing a sock into it, and inching her way out of the bed and into the night. He caught her one night when the sock fell out and he heard her trying to run to the highway. He caught her and dragged her back to the trailer, and tied her to the stove with his belt. He just left her there and went back to bed and lay there listening to her scream. And he listened to his son scream, and he was surprised at himself because he didn't feel anything anymore. All he wanted to do was... sleep. And for the first time, he wished he were far away. Lost in a deep, vast country where nobody knew him. Somewhere without language, or streets. He dreamed about this place without knowing its name. And when he woke up, he was on fire. There were blue flames burning the sheets of his bed. He ran through the flames toward the only two people he loved... but they were gone. His arms were burning, and he threw himself outside and rolled on the wet ground. Then he ran. He never looked back at the fire. He just ran. He ran until the sun came up and he couldn't run any further. And when the sun went down, he ran again. For five days he ran like this until every sign of man had disappeared." |
|
|
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 08:40 |
|
"Say hello to my little friend"
AL PACINO - TONY MONTANA SCARFACE (1983) |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 09:30 |
|
Mislim, niko da se seti..
![]() My name is Darije... ![]() Ups, pardon, "My Name Is Bond... James Bond" |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:25 |
|
Zaboravili ste Mi nismo anđeli I
Užasi promiskuiteta!!!!! Ne, hvala!? Ne, hvala!? Ovo je fini lokal....ovde dolaze samo fiine devojke - upotrebljivo u našoj kaVani ![]() ili još domaćih,, čuvenih "Sad mu nije ništa! Ubio si ga kao zeca!" "Al' je popravio, svaka mu čast!" "Iskopaće tebe, Bili, kad ti ja kažem!" "I ja volim nerandže, no trpim!" "I tata bi sine!" "Šojić na aparatu!...Zdravo, Đole!...Đole, ne po jajca!""Ima parice, Đole! I za tebe i za mene! ...Pa polovina, Đole....dobro, trećina...ne isplati mi se!" "Pare! Hoćete pare! Evo vam pare!" "Možda niste dobili broj koji ste zvali, ali ste dobili onoga koga ste tražili!" "Bolje ti nama sve lepo priznaj, da te bata Đura ne bi tukao.... Bata Đura ima tešku ruku!" "CIA snajka, CIA!" "Ja sam godinama pošteno radio i izlagao se opasnosti da me uhvate i odvedu na robiju!" ![]() i miiiiliooon drugih ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:38 |
|
My name's Forrest. Forrest Gump. I think this is the beginning of a beautiful friendship |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:49 |
|
"Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti"
Da li je ovo iz "Maratonaca... " ili... Pojma nemam. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |