| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najseksepilnije filmske zvezde |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najseksepilnije filmske zvezdeObjavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:08 |
|
|
Neverovatno, ali na prvom mestu liste nisu Bred Pit i Anđelina Džoli!
U anketi prestižnog filmskog magazina "Empajer", čitaoci su odabrali 100 najseksepilnijih filmskih zvezda svih vremena. Za čudo, "Branđelina" nije na prvom mestu! Među glumicama je ubedljivu pobedu odnela Megan Foks, zvezda "Transformersa". Prvi među glumcima je "Pirat sa Kariba" i ubica iz mjuzikla, Džoni Dep. Bred Pit i Anđelina Džoli nalaze se na četvrtom, odnosno drugom mestu liste "Empajera". Muškarci: Džoni Dep Robert Patinson Robert Dauni Džunior Bred Pit Kristijan Bejl Hju Džekmen Džordž Kluni Alan Rikman Džejms Mekavoj Džerard Batler Žene: Megan Foks Anđelina Džoli Ema Votson Skarlet Johanson Zoi Saldana Natali Portman Kristen Stjuart Mila Kunis Helena Bonam Karter Kejt Vinslet (MONDO) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:48 |
|
|
Dragi moj, iako o ukusima ne vredi raspravljati smatram da ovu temu treba malo dopuniti.
Dozvoli meni ![]() Muškarci: 1. Džoni Dep 2. Robert Patinson 3. Robert Dauni Džunior ![]() 4. Bred Pit 5. Kristijan Bejl 6. Hju Džekmen 7. Džordž Kluni 8. Alan Rikman ![]() 9. Džejms Mekavoj ![]() 10. Džerard Batler ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:48 |
|
|
Žene:
1. Megan Foks
![]() 2. Anđelina Džoli
3. Ema Votson
![]() 4. Skarlet Johanson
![]() 5. Zoi Saldana
![]() 6. Natali Portman
![]() 7. Kristen Stjuart
![]() 8. Mila Kunis
![]() 9. Helena Bonam Karter
![]() 10. Kejt Vinslet
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 20:12 |
|
|
draga moja nemam reci za doopunu HVALA i odlican izbor slicica kao i uvek |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 21:14 |
|
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Khevenhiler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 11:37 |
|
|
Kao malo stariji gledalac i opažalac, posebno bih pozdravio Helenu Bonam. U odnosu na "Sobu s pogledom" niko ne bi rekao da je to ista žena. Ne može svako da živi sa Tim Bartonom, to je sigurno.
A šta kažete na Alana Rikmana, ha? Svaka čast, Alane! Čestitke za bojanadj. Naročito za Kejt Vinslet u trikou. ![]() |
||
![]() |
||
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 11:50 |
|
|
Uf koje slike..naročito onaj prvi dio
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 11:55 |
|
|
Slike ko slike. Uvek ima boljih i "zanimljivijih",a ja sam pokušala da nađem one koje bi pokazale taj seksipil, a ujedno da budu dovoljno pristojne za forum i najviše od svega da ne budu one koje stalno gledamo. Koliko sam mogla ja sam učinila...
dalje je na vama uživajte ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:12 |
|
|
Žene neću ni da komentarišem, Scarlet Johanson mi je broj jedan od "Lost in translation", i tu je za mene kraj. Savršeno izvajana. Sve ovo drugo i nekako, uglavnom je ok, ali...ROBERT PATINSON?!?!?!??! Mislim stvarno... P.S. Ajmo sad, žene udrite po meni |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:22 |
|
slažem se sa tobom od reči do reči ![]() ![]() Molim?Ovo nije tema gde lažemo o onome ispred? uh, koja ispala ![]()
|
||
|
|
||
![]() |
||
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:27 |
|
Što ćeš kad curice lude za njim
Ja se ipak slažem s tvojom izjavom
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:32 |
|
|
Da li mi to počinjemo raspravu o ukusima?
|
||
|
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 14:58 |
|
|
Ako želiš, uvek sam za to Dečko nije ružan, ne kažem ja to, ali da je među seks simbolima... nešto gadno ne valja kod žena ovih dana... |
||
|
|
||
![]() |
||
heller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: hell Status: Offline Points: 297 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 15:17 |
|
|
ROBERT PATINSON?!?!?!??!
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 15:41 |
|
|
Prdež u kadi... |
||
|
|
||
![]() |
||
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 16:10 |
|
|
A gde je tu Penelopica? Nemaju pojma...
|
||
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 16:12 |
|
Pa,evo moje (trenutno) mišljenje. Pre svega, ljudi na raznim slikama i u raznim momentima različito izgledaju. U smislu nekad su samo lepi nekad baš....pa ajde da upotrebim kulturni izraz - sexy . Drugo, mene kod muškaraca privlače pogled i osmeh: ako ima (po mom kriterijumu) lepo osmeh onda mi je lep, ako ima (po mom doživljaju) dominantan, upečatljiv pogled, tj oči onda mi je sexy. I naravno, crte lica doprinose nečijoj lepoti, ali za mene su one bez prethodne dve stavke samo lep i ništa više.U svetlu toga kako ko od njih meni u većini slučajeva izgleda : 1. Džoni Dep - lep 2. Robert Patinson - lep, lepe oči, lep osmeh, ali mlad za mene ![]() 3. Robert Dauni Džunior - meni ništa posebno 4. Bred Pit - njega sam počela doživljavati kao vino . Ne u smislu da ga volim koliko volim vino, već da mi je stvarno iz godine u godinu sve lepši. Nisam ljubitelj baby face, tako da on sazreva i sve češće mi je u fazonu "baš dobro izgleda" (mada, već polako stari, tako da će brzo prestati da dobro izgleda- šminkanje ih sve upropasti )5. Kristijan Bejl - dobro izgleda, ali ništa posebno. 6. Hju Džekmen - on mi doobro izgleda. ima jako lep osmeh i jako lepe crte lica, a ni pogled mu nije za baciti (ali to je sve odglumljen pogled, tako da ni on nije woow), ali je lepo gledati film u kom on glumi ![]() 7. Džordž Kluni - e ja sam jedna od onih kojima on nije ništa posebno. Previše šmekerski pogled ima za moj ukus. Ja ga doživljavam kao "baš sam šmeker, zar ne" tako da na mene ne ostavlja nikakav utisak 8. Alan Rikman - on ima dobar pogled, ali ja ne volim plave (ako zanemarimo da je mnoogo star zamene i gledamo samo slike )9. Džejms Mekavoj - sladak mi je...ni malo sexy...treba da još sazri ![]() 10. Džerard Batler - on mi je iz krajnosti u krajnost. Na nekim slikama mi nie ni lep, a na nekim mi je boli glava. Npr ovde slika 2 i slika 3 su mi uhhhh ...ali dok sam našla te dve slike, odbacila sam milion na kojima mi nije bio ni privlačan ![]() Al' sam ja komplikovana, zar ne? Dobro je da nisam učestvovala u anketi...ne bi ni postojao spisak da su mene pitali.Sve u svemu, ja nemam nekog glumca za kog bih i svi navedeni i milion njih nenavedenih u pojedinim filmovima mi budu ,a u pojedinim ništa vredno pažnje ![]() Pa ti sad raspravljaj sa mnom ako možeš ![]() p.s. Da li treba i za ženski deo da dam mišljenje. Što se tiče isključivo seksipila (ne mogu im oprostiti što nema Šeronke, ali ajde) na ovim slikama: Megan Foks 10 (pogled joj je *******an) Anđelina Džoli 10 (pogled joj je *******an) sad mi se više ne sviđa kako je smršala pa bih joj udelila malo čvaraka i slanine , ali gledamo slikeEma Votson - nemam pojma zašto im je ona na ovom spisku, jbt još je dete po meni (znam znam ali meni je dete) Skarlet Johanson 9 (jeste sexy, ali mi njena faca nešto ne godi) Zoi Saldana 9 (lepa mi je i sexy, ali maaalo mršava po mom ukusu) Natali Portman 8 (sva mi je nekako sitna )Kristen Stjuart- ja nju ni malo ne doživljavam kao wamp i sexy ali ajde poslednja slička joj nije loša tu bi mogla da dobije dobru ocenu (u globalu, previše je mršava za moj ukus) Mila Kunis ona mi jeste sexy i lepa mi je 9 (nema visinu )Helena Bonam Karter ona mi nije nešto posebno, u smislu 10 naj, ali opet, baš ima nešto u sebi, da li pogled ili izraz lica (a pošto sam žensko ne mogu da provalim šta ). Ovde izgleda dobro, a ja sam je gledala u filmovima gde nisam joj ni koleno videla ![]() Kejt Vinslet - na ovim slikama je ispala sexy, ja je inače tako ne doživljavam ![]() Eto, dobili ste sve na dlanu. Žene će uvek da pljuju druge žene i nikada ni jedna druga žena nije dovoljno lepa i sexy(sem vrloo malog broja koje su u većini )....ali znajte, ni mi same sebi nismo dovoljno dobre, tako da ne možemo dozvoliti drugima da budu bolje (bar nalazeći im mane malo ih spuštamo na svoj nivo ) |
||
|
|
||
![]() |
||
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 16:14 |
|
|
po meni bi on trebao biti gore medju prvih 10 definitivno, a pola ovih bi izbacila
![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 16:29 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2009 u 16:49 |
|
|
Uspeli su da sastave listu najseksepilnijih glumica gde nema baš ništa za mene? Interesting. Da ne davim sad sa nekim mojim ložnjama (Madeleine Stowe, Sean Young... sve su matore) ali pobogu nema Kate Beckinsale. I +1 što reče Srkis... a Penelope? Mislim da je u muškoj listi trebao da se nađe Edward Norton.
edit: zaboravih ovo - @bojanadj, odlične slike Ažurirao realpetko - 23.Listopad/Oct.2009 u 16:53 |
||
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |