Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva > Virtual Dub: sve na jednom mestu
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pluginovi za VirtualDub
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pluginovi za VirtualDub

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pluginovi za VirtualDub
    Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 00:31
Ovo je za sve one koji koriste ili bi da koriste Virtual Dub ali ne mogu naći sve pluginove koji im trebaju.Sakupljeno je uglavnom sve što je korisno i upotrebljivo i spakovano u jedan rar sa folderima:plugins i plugins32.Folderi se samo raspakuju u folder VirtualDub-a i pluginovi rade.
Folder plugins32 sadrži u sebi pluginove za rad sa wmv, MPEG2, AC3, MP4, QuickTime... fajlovima koji rade samo sa verzijama VDub-a od 1.9.0 pa na dalje (update pluginova 08.11.2010). Komplet sadrži i .rar fajl sa kompletom pluginova sa matičnog sajta VD-a.

Plugins za VD 1.9.10 ili za 1.10.10

Za lepljenje titla na avi fajl pomoću plugina TextSub 2.23, neophodan je program VobSub 2.23.

Znači, kod instalacije najnovijeg K-lite kodek paketa ne dozvolite instalaciju VobSub-a koji on instalira i instalirajte ovaj.

Mnogi mešaju VirtualDub i VirtualDubMod.To su dva programa na istoj osnovi ali za različitu namenu.VirtualDubMod je specijalizovana verzija VirtualDub-a, koju koriste drugi programi koji mu daju određenje komande da odradi i prilično je siromašan opcijama za rad.VirtualDub je program sa kojim može mnogo toga da se radi sa avi fajlovima (kao i MPEG1 i MPEG2) i koji je prepun opcija.

Još samo da napomenem ovo: VobSub i CCCP paket kodeka se ne trpe i nastaje havarija.Najnoviji paket kodeka K-lite ima punu podršku za mkv fajlove zbog kojih se ranije instalirao CCCP, tako da za njim više nema potrebe.

Ažurirao Movie Master - 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:21
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 00:34
Heh majstore haval opet ali meni si ovo poslao još prije godinu dana...
Sad me interesuje jesi li nabacao novih jer sad skidam nešto sa rapida a nemam premium...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 01:25
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Heh majstore haval opet ali meni si ovo poslao još prije godinu dana...
Sad me interesuje jesi li nabacao novih jer sad skidam nešto sa rapida a nemam premium...

Nema novih jer nema potrebe za tim a i nisam skoro tražio ništa po net-u.Ovo sam postavio jer svako malo pa nekom objašnjavam kako se šta koristi kao da svi imaju te pluginove.Ni na kraj pameti mi nije bilo da ljudi to nemaju i da se teško nalazi. E pa, sad svako može da ih nađe na jednom mestu.
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 12:50
Da se još nadovežem na ovo. Ako netko ima volje i želi još plugina Za VD, odnosno ima ih oko 200-tinjak. Proba sam neke, ali ima ih pun k.... Pa, eto tko želi probati neka izvoli...

http://infoxide.com/VirtualDubFilters/

a i ovdje ima također...

http://neuron2.net/

mali update...

plugin za MKV file (proradio je tek kad sam instalira MKVtoolnix)
http://forums.virtualdub.org/index.php?act=ST&f=7&t=15093&st=0

plugin za FLV file
http://www.moitah.net/

plugin za MP4
http://forums.virtualdub.org/index.php?act=ST&f=7&t=15356

Ažurirao enad - 08.Rujan/Sep.2009 u 16:25
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2009 u 16:58
Da li mi netko može odgovoriti???????U virtual dub modu ne vidim potprogram - subtitler Avery Lee,tako da ne mogu naprijed.Radim po uputstvu koje sam skinuo sa našeg foruma,a zove se "titl na film za dobijanje AVI.pdf".Hvala unaprijed
Sir Kalamar
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2009 u 17:38
Pa to je jedan od plaginova. Moras da ga skines i ubacis u VDM-ov folder  PLUGINS i onda ces ga imati!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2009 u 18:30
Da li u tom tekstu pdf fajla imaš deo:
Citiraj 3.    plug-in za VIRTUAL DUB koji se zove SUBTITLER. 
Taj plug-in stavi u folder C:\Program Files\VirtualDub Mod\PLUGINS (naravno ako ti je program postavljen na C particiji). Sada imaš potprogram koji će zalepiti titl na film!

Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 19:14
Hvala dečki...
Sir Kalamar
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 20:55
Imam novi problem...Instalirao sam VD 1.5.10.3,stavio plug inn(subtitler) Avery lee na njegovo mjesto i kada stisnem show preview, ne vidim kako izgleda subtitle sa filmom. O.K. nema veze ,ali dolazim do slijedećeg-nemam divix-ov kodek za kompresiju 5.2.1 i bit rate calculator(poglavlje 10 i 11).Gdje to mogu skinuti?Hvala....
Sir Kalamar
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 21:42
kucaj na google-u  download divx 5.2.1
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 15:00
Imam svoj prvi film sa zaljepljenim subtitleom.Jedino su mi slova malo mutnjikava....Jedno pitanje!
MKV file - ljepim subtitle na isti način, ili moram nabaviti novi codec ?

P.S. shvatio sam da riječ nabaviti imamo jedino mi (bivša Juga).Na zapadu ili kupiš, ili dobiješ na poklon,a mi nabavljamo....sposobni ljudi!
Sir Kalamar
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 15:11
Jeli zna netko neki link za codece, za win 7.....dalabu
Sir Kalamar
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 11:24
Mislio sam da sam postavio glupo pitanje......Bio sam u pravu!vestichica
Sir Kalamar
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 11:31
Što reče kolega joya: kucaj u google: k-lite codecs for windows 7
Prvi rezultat koji ti izbaci je rešenje za tvoje preobleme.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 13:06
Avi recomp nabavi i lijepi prijevode na avi. mkv. mpg. fajlove to ti je najlakše....
I on će ti to odraditi koristeći virtual dub i tako se nećeš puno patiti.......
Ako zapneš ja ću ti napraviti jednostavan tutorijal za te stvari.......
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 21:18
Darije hvala,ali izgleda da sam ja kiksao....Pomoću tvog tutoriala zapeo sam kod onog dijela-video,compression,e onda nisam imao codec , koji ima bit calculator.Instalirao sam divix codec za Win 7,sve je u redu (zalijepio sam titl),ali mislim da je trial od 15 dana.Zato sam pitao neki link za codec za Virtual dub mod.Imam instaliran k-lite pack(full) i core AVC.respekt
Sir Kalamar
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 21:20
Joya,hvala ti ka bratu....Tutorial ne bi loše došao (kad stigneš)bubba2
Sir Kalamar
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 15:07
XVID je free i ima bitrate calculator build-in.
Anima Candida
Na vrh
Indiana.Jones View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Indiana.Jones Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2011 u 19:53
svaka cast  
Na vrh
raider358 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raider358 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2011 u 13:19
Nova verzija AC3 plugina - AC3.v1.7.zip

Citiraj Changelog - 2011

Version 1.7 (February 18, 2011)

*Added support for 44100 Hz and VBR AC-3 files.

Version 1.6 (January 30, 2011)

*Added support for Intel byte ordered AC-3 files.

*Added support for AC3-WAV format files.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.