Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 3D Naočare
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

3D Naočare

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 3D Naočare
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 21:34
Ljudi, zna li neko gde mogu da se nabave 3D naočare? Imam milion filmova rađenih u 3D koje ne mogu da gledam jer mi boje smetaju očima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 21:36
http://nemadanema.rs/oglasi12575/3d-anaglyph-naocari
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:00
LOL hihihi odeš u Ušće i odgledaš Ice age 3 i na izlazu ne vratiš naočare...hehehehe,jednostavnooooo,kvarno i korisno...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:06
Jel su to one iste sto se dobiju uz Spy Kids dvd? :D

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:18

@ Darije: U razdeljak te ljubim LOL

@ JecaDJ: Ok, Darijeva ponuda je 120 dinara po komadu, a sa druge strane imamo:

Karta do BG 1300.

Karta nazad 1400 (je*ena stanična usluga).

Mnogo hrane i pića usput, najmanje 1000 (da, da, imam stomačinu).

Prevoz do Ušća, i 3 karte za bioskop (Jeca - Hoshi - Chudak) - ne znam kolko je karta - al' je sigurno klanje.

Ali...odlazak u mračni bioskop sa njih dve... priceless LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:21
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ali...odlazak u mračni bioskop sa njih dve... priceless LOLLOLLOLLOLLOL
Za sve ostalo tu je Master card. Approve
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:28

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Nemam pojma, iskreno zanima me film "My Bloody Valentine 3D", mada ih imam još mnogo za gledanje. A "Spy Kids" je verovatno nadrealna cena DVD-a, pa neću ni pokušavati. Tu ni "Master Card" ne pomaže LOL

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:32
a mozes i sam da ih napravis ako se secas politikinog zabavnika
Uzmes jedan plavi i jedan crveni celofancic i stavis u ram od kartona i uzivas u 3D dozivljaju

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:41
A Čudo dušo,zar odlazak u bioskop samnom i sa Hoshi ne vredi tolike pare???
A cena karte za 3d projekciju je 390 kint radnim danom,a vikendom420,a za 6d dodaj na cenu jos 150 dinarčića....
Pa ti se sračunaj...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 23:10
ma samo vidjenje sa jecom i hosi je neprocenjivo i totalno nadmasuje utisak gledanja ledenog doba :-)
Tako da batali karte za bioskop vidis jecu u ful izdanju i smrznes se

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 23:24
Pa lepo sam napisao "priceless" LOL
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 03:31

Nemam pojma, iskreno zanima me film "My Bloody Valentine 3D", mada ih imam još mnogo za gledanje. A "Spy Kids" je verovatno nadrealna cena DVD-a, pa neću ni pokušavati. Tu ni "Master Card" ne pomaže LOL

Mislim da nije toliko skupo, 300-400din, pogledaj tu kod tebe dal ima :)

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 10:11

Mislim da nije toliko skupo, 300-400din, pogledaj tu kod tebe dal ima :)

Ma gde u Ivanjici da nađeš DVD (ako nije sa trafike) LOL

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 08:38

Nemam pojma, iskreno zanima me film "My Bloody Valentine 3D", mada ih imam još mnogo za gledanje.

Šta ranije nisi rekao da ti treba za to sranje od filma. Najbolje naočale za njega su one sa drvenim staklima, po mogućnosti što većim, da zatvaraju što više vidnog polja...Wink

Vjeruj mi, nemoooooooooj trošit ni 3 min na to amaterski napravljeno holivudsko sranje.
Ja sam izdržao do kraja na jedvite jade i poslije sam izgledao kao onaj mali kojem je stara ukinula World of Warcraft račun. LOL

Svakako pogledaj original iz 1981, odličan je.Cool
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 10:35
Pogledaću i original, a ovaj me zanima samo zbog 3D tehnike. Uživao sam ranije u bioskopskim 3D projekcijama a sad imam ogroman tft monitor i kažu da je efekat isti, pa bih da ispitam to... Wink
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 12:54
Niti jedne 3D naočale ne mogu ispravit scenarij, režiju, i glumu... migi
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 13:34
Ja imam 3-D naočare, mislim da sam ih dobio kad sam kupio film "Deca špijuni"...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 13:35
Sad do prve pošte pa pošalji Čudaku... Thumbs Up
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 13:53

te imam i ja i trebalo bi da je to,to!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 15:16
Nabavio sam! Hvala svima, posebno Dariju... ustvari, hvala samo Dariju, vi ostali ste samo zaspamali temu LOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.