Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Piraterija i lake opojne droge....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Piraterija i lake opojne droge....

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Piraterija i lake opojne droge....
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 00:20
Nevjerovatno je to, ne mogu vjerovati...

Umjesto da se bave i uhite prave kriminalce kojih u svim državama bivše Jugoslavije ima na svakom koraku oni nas zajebavaju...

Bolje bi im bilo da se bave ozbiljnijim stvarima,
pa danas ljudi izlaze van s pištoljima i noževima i ne smiješ više nikoga krivo ni pogledati jer neznaš šta te očekuje...

Pustite nas na miru da skidamo najdraže nam filmove, muziku, slike itd.

P.S.I legalizirajte marihuanu jer to nije droga (znanstveno je dokazano, a i zdravija je od duhana ako se konzumira u ograničenim količinama)...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 01:09
ti s piraterije predje na vutru

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 01:25
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

P.S.I legalizirajte marihuanu jer to nije droga (znanstveno je dokazano, a i zdravija je od duhana ako se konzumira u ograničenim količinama)...

to sad misliš, pitaj ti stare iskusnjare sa težim oštećenjima mozga WinkLOL

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 02:19
Da brate, pitaj Bubbu, on najbolje zna
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 12:18
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ti s piraterije predje na vutru

Ma to sam tek tako dodao za kraj...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:01

Mogao si da trazis legalizaciju prostitucije, ako ti vise odgovara, ili sta drugo... Oces da ti kazem kako zivi jedan cova  kome je prva droga bila marihuana?  Kao BILJKA!!!

Nekada je imao ime, sada je samo senka od coveka.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:09
Ne bih htio o tome sada pričati,ali ima nas koji smo stali na tome i nikada nismo prešli na nešto drugo.
Zato i tvrdim da to nije droga jer ne stvara ovisnost.
Jer po tome i svi koji puše cigarete su narkomani ili šta već...

No kao što sam i rekao,ovo je kriva tema za takve stvari...     
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:35
Donekle se slažem sa Bukijem. Ekstremno je mali broj ljudi koji nikad nije probao travu, i isto tako mali broj ljudi koje je povukla da probaju nešto jače, ali se dešava. I ja sam za legalizaciju, jer bi se tako lakše kontrolisalo, a i smanjio bi se broj "duvača", jer masa klinaca to radi zbog zabrane (da se ne lažemo, Balkancu zabrani da pije cijanid, namerno će ga popiti). Ali, ukoliko to nema direktne veze sa zabranom piraterije na sajtu www.divx-titlovi.com , predlažem da otvorite novu temu u kojoj bi se o ovome pričalo u spam sekciji, i da već sledeći post bude pljuvanje po odluci o ukidanju.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:47
Evo, stvarno da prebacimo onu digresiju iz topica "Piraterija", pa da se tamo nastavi normalna prica, a ovde... Ko za - ko protiv...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Lepi Cika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lepi Cika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:13
yebiga, ja nekad smotam i popušim uz kavu poslije posla, opusti me.
Na vrh
Lepi Cika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lepi Cika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:17
a nije mi ni strano skinit film sa interneta, tako da sam kriminalac i po tom pitanju.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:20
Ja sam davno zapalio poslednji, jer sam odjednom počeo da povraćam čim osetim miris. Mislim da me je keva provalila, pa da je bilo nekog vudua i ko zna šta još.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:21
Ja htedoh malopre da iznesem svoj stav, al' sam se zaneo oko premeštanja postova, pa zaboravio...
Kažu, posle heroina, nikotin je droga koja stvara najjaču zavisnost... Što bi rek'o Čerčil: "Ko kaže da je teško ostaviti duvan, ja sam to uradio bar hiljadu puta..." Pa ipak, duvan još uvek nije potpuno zabranjen... Mislim, možete da ga kupite normalno (pod uslovom da imate više od 18 godina...), ali ne možete, bar u većini zemalja, da pušite na javnom mestu...
Sa druge strane, gledao sam neke naučne emisije, u kojima je bilo reči o multipleks sklerozi, i znam da su u GB lekari postigli neverovatne rezultate doziranom upotrebom Canabis sativae, u tolikoj meri da su neki nepokretni pacijenti počeli da osećaju svoje udove, a jedna žena čak prohodala...
Sad, jbg...
Ja sam pušač već 32 godine, a travu sam obilato koristio tamo 80-ih i 90-ih... Dakle, sigurno neću oboleti od multipleks skleroze, a za ostalo ću već videti...

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 22:17

Mozda Johnny, medjutim da kazem bukiju:

Ko kaze da je on presao na nesto jace? I to je bilo dovoljno da se sroza na dno. Sama marihuana ga je dotukla da ne moze bez nje. Zavisan je!

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
STEPPENWOLF View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
vic majstor

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj STEPPENWOLF Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 22:43
smile105smile105smile105smile105smile105smile105smile105smile105 NE GAZIMO TRAVU!PUŠIMO JE!  smile105smile105smile105smile105smile105smile105smile105smile105smile105smile105
     Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...

Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će....
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 23:49
Gledaj BELI, ako kažeš da je sada u takvom stanju sumnjam da je to samo od trave...

Ja sam joint prvi put zapalio sa nekih 13 godina(znači prije gotovo 10 godina)

U tom razdoblju bilo je dana, odnosno i mjeseci kada sam pušio svaki dan i to više njih, do razdoblja kada nebi zapalio i po nekoliko mjeseci pa čak i godinu dana niti jedan joint.

Ali nikad nisam bio ovisan o njoj niti me povuklo na nešto jače.

Evo primjer trenutno sam u fazi da sam prošli mjesec pušio stalno(prije 12. mjeseca nisam zapalio gotovo godinu dana, možda par jointa), a ovaj mjesec niti jedanput. Istina, dođe mi gušt ali mi ne fali...

Moje je mišljenje da trava ne može stvoriti ovisnost, a oni koji tvrde da je suprotno mislim da su u krivu i da je to sve stvar psihe.Jer da trava loše utječe na mene odavno više nebi ni jedan joint zapalio...

O ostalim drogama neznam i glupo mi je pričati o njima jer me niti ne zanimaju niti sam ih ikada konzumirao...     

P.S. Nadam se da će se i ostali uključiti u ovu temu, odnosno svi koji imaju iskustva s tim...

Ažurirao Buki-Fiume - 07.Sijecanj/Jan.2009 u 23:58
Na vrh
Less View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Less Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 18:29
Zapalio par puta, zadnji put prije jedno 7-8 godina i nikad poslije. Imao sam prilike dakako ali me jednostavno nije privuklo. Za razliku od duhana koji konzumiram redovito, i smatram ga svojim najvecim ako ne i jedinim porokom. Ma treba legalizirat sve, i prostituciju i travu i pirate (narocito njih sto se mene tice) pa nek se svako razbija s onim sto najvise voli. Ionako to rade, pa nek barem bude legalno. Ni sa jednim se ne radi nikakva steta drugima(osim holivudskih kompanija, a za njih me ionako zaboli), pa uzivajte ljudi - jednom se zivi
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:24
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ekstremno je mali broj ljudi koji nikad nije probao travu, i isto tako mali broj ljudi koje je povukla da probaju nešto jače, ali se dešava. I ja sam za legalizaciju, jer bi se tako lakše kontrolisalo, a i smanjio bi se broj "duvača", jer masa klinaca to radi zbog zabrane (da se ne lažemo, Balkancu zabrani da pije cijanid, namerno će ga popiti).

Apsulutno se slazem s ovim gore
Ako neke krene na nesto jace, postana kesnije zavisan od svega i svacega sigurni nije znog trave vec karaktera samog coveka.

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:34
Evo ja danas skoro najebo od interventne zbog vutre...
Ali ispalo je dobro, izvukao sam se...

Ažurirao Buki-Fiume - 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:42
Na vrh
Lepi Cika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lepi Cika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 22:20
interventna policija? pa to su u mom kraju najveći hašišari.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.