| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Piraterija i lake opojne droge.... |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Piraterija i lake opojne droge....Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 00:20 |
|
Nevjerovatno je to, ne mogu vjerovati...
Umjesto da se bave i uhite prave kriminalce kojih u svim državama bivše Jugoslavije ima na svakom koraku oni nas zajebavaju... Bolje bi im bilo da se bave ozbiljnijim stvarima, pa danas ljudi izlaze van s pištoljima i noževima i ne smiješ više nikoga krivo ni pogledati jer neznaš šta te očekuje... Pustite nas na miru da skidamo najdraže nam filmove, muziku, slike itd.
P.S.I legalizirajte marihuanu jer to nije droga (znanstveno je dokazano, a i zdravija je od duhana ako se konzumira u ograničenim količinama)...
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 01:09 |
|
ti s piraterije predje na vutru
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 01:25 |
to sad misliš, pitaj ti stare iskusnjare sa težim oštećenjima mozga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 02:19 |
|
Da brate, pitaj Bubbu, on najbolje zna
|
|
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 12:18 |
Ma to sam tek tako dodao za kraj...
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:01 |
|
Mogao si da trazis legalizaciju prostitucije, ako ti vise odgovara, ili sta drugo... Oces da ti kazem kako zivi jedan cova kome je prva droga bila marihuana? Kao BILJKA!!! Nekada je imao ime, sada je samo senka od coveka. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:09 |
|
Ne bih htio o tome sada pričati,ali ima nas koji smo stali na tome i nikada nismo prešli na nešto drugo.
Zato i tvrdim da to nije droga jer ne stvara ovisnost. Jer po tome i svi koji puše cigarete su narkomani ili šta već... No kao što sam i rekao,ovo je kriva tema za takve stvari...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:35 |
|
Donekle se slažem sa Bukijem. Ekstremno je mali broj ljudi koji nikad nije probao travu, i isto tako mali broj ljudi koje je povukla da probaju nešto jače, ali se dešava. I ja sam za legalizaciju, jer bi se tako lakše kontrolisalo, a i smanjio bi se broj "duvača", jer masa klinaca to radi zbog zabrane (da se ne lažemo, Balkancu zabrani da pije cijanid, namerno će ga popiti). Ali, ukoliko to nema direktne veze sa zabranom piraterije na sajtu www.divx-titlovi.com , predlažem da otvorite novu temu u kojoj bi se o ovome pričalo u spam sekciji, i da već sledeći post bude pljuvanje po odluci o ukidanju.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:47 |
|
Evo, stvarno da prebacimo onu digresiju iz topica "Piraterija", pa da se tamo nastavi normalna prica, a ovde... Ko za - ko protiv...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
Lepi Cika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:13 |
|
yebiga, ja nekad smotam i popušim uz kavu poslije posla, opusti me.
|
|
![]() |
|
Lepi Cika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:17 |
|
a nije mi ni strano skinit film sa interneta, tako da sam kriminalac i po tom pitanju.
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:20 |
|
Ja sam davno zapalio poslednji, jer sam odjednom počeo da povraćam čim osetim miris. Mislim da me je keva provalila, pa da je bilo nekog vudua i ko zna šta još.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 20:21 |
|
Ja htedoh malopre da iznesem svoj stav, al' sam se zaneo oko premeštanja postova, pa zaboravio...
Kažu, posle heroina, nikotin je droga koja stvara najjaču zavisnost... Što bi rek'o Čerčil: "Ko kaže da je teško ostaviti duvan, ja sam to uradio bar hiljadu puta..." Pa ipak, duvan još uvek nije potpuno zabranjen... Mislim, možete da ga kupite normalno (pod uslovom da imate više od 18 godina...), ali ne možete, bar u većini zemalja, da pušite na javnom mestu... Sa druge strane, gledao sam neke naučne emisije, u kojima je bilo reči o multipleks sklerozi, i znam da su u GB lekari postigli neverovatne rezultate doziranom upotrebom Canabis sativae, u tolikoj meri da su neki nepokretni pacijenti počeli da osećaju svoje udove, a jedna žena čak prohodala... Sad, jbg... Ja sam pušač već 32 godine, a travu sam obilato koristio tamo 80-ih i 90-ih... Dakle, sigurno neću oboleti od multipleks skleroze, a za ostalo ću već videti... |
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 22:17 |
|
Mozda Johnny, medjutim da kazem bukiju: Ko kaze da je on presao na nesto jace? I to je bilo dovoljno da se sroza na dno. Sama marihuana ga je dotukla da ne moze bez nje. Zavisan je! |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 22:43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE GAZIMO TRAVU!PUŠIMO JE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 23:49 |
|
Gledaj BELI, ako kažeš da je sada u takvom stanju sumnjam da je to samo od trave...
Ja sam joint prvi put zapalio sa nekih 13 godina(znači prije gotovo 10 godina) U tom razdoblju bilo je dana, odnosno i mjeseci kada sam pušio svaki dan i to više njih, do razdoblja kada nebi zapalio i po nekoliko mjeseci pa čak i godinu dana niti jedan joint. Ali nikad nisam bio ovisan o njoj niti me povuklo na nešto jače. Evo primjer trenutno sam u fazi da sam prošli mjesec pušio stalno(prije 12. mjeseca nisam zapalio gotovo godinu dana, možda par jointa), a ovaj mjesec niti jedanput. Istina, dođe mi gušt ali mi ne fali... Moje je mišljenje da trava ne može stvoriti ovisnost, a oni koji tvrde da je suprotno mislim da su u krivu i da je to sve stvar psihe.Jer da trava loše utječe na mene odavno više nebi ni jedan joint zapalio... O ostalim drogama neznam i glupo mi je pričati o njima jer me niti ne zanimaju niti sam ih ikada konzumirao... P.S. Nadam se da će se i ostali uključiti u ovu temu, odnosno svi koji imaju iskustva s tim...
Ažurirao Buki-Fiume - 07.Sijecanj/Jan.2009 u 23:58 |
|
![]() |
|
Less
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 18:29 |
|
Zapalio par puta, zadnji put prije jedno 7-8 godina i nikad poslije. Imao sam prilike dakako ali me jednostavno nije privuklo. Za razliku od duhana koji konzumiram redovito, i smatram ga svojim najvecim ako ne i jedinim porokom. Ma treba legalizirat sve, i prostituciju i travu i pirate (narocito njih sto se mene tice) pa nek se svako razbija s onim sto najvise voli. Ionako to rade, pa nek barem bude legalno. Ni sa jednim se ne radi nikakva steta drugima(osim holivudskih kompanija, a za njih me ionako zaboli), pa uzivajte ljudi - jednom se zivi
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:24 |
Apsulutno se slazem s ovim gore
Ako neke krene na nesto jace, postana kesnije zavisan od svega i svacega sigurni nije znog trave vec karaktera samog coveka. |
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:34 |
|
Evo ja danas skoro najebo od interventne zbog vutre...
Ali ispalo je dobro, izvukao sam se...
Ažurirao Buki-Fiume - 08.Sijecanj/Jan.2009 u 21:42 |
|
![]() |
|
Lepi Cika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 22:20 |
|
interventna policija? pa to su u mom kraju najveći hašišari.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |