Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike ANIME
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slike ANIME

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kristijan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slike ANIME
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 15:12
da li netko ima slike od Anime, i htio bi ih postaviti na web....
Na vrh
Zaknafein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zaknafein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 11:27
imas na www.animewallpapers.com
i na www.animenfo.com
'He loved to slay priestess especially if they were in service of Lloth.'
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 11:31
ma znam da ima...ali mislio sam ako netko iamdoma u privatnoj kolekciji ovako...pa da ih on uploada na web...
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 20:51
Mislis na fan pics?????
I'm tired of fighting, I'm going home.
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 20:57
ne na ANIME....
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 23:12

Originalno postovano od strane Goshin Goshin piše:

Mislis na fan pics?????

Mislis na ono sto je netko nacrtao likove iz anime-a??

Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 11:36
ne Goshine misli na slike iz animea, tj. ne fan arts nego originalne slike
i love anime !
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 11:45
da na to....kao što ste stavljali slike ovdje na titlovi.... ono iz dragon balla i sve...
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 11:55
hmm... imas neku slikicu, tocnije malo drvo kada ides na odgovoriti, tamo stavis link te slike koje zelis tu staviti.. ako ti je slika sa compa, nece ti uspjeti.. tocnije slika ti mora biti na netu
i love anime !
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 12:02
ma nisam na to mislio....

mislio sam ako netko ima dosta slika od tih dragonballa, anime, songoku i tih stvari pa da ih postavimo na web stranicu www.croportal.net
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 16:58
Pa imam, ali samo db/z/gt
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2004 u 08:27
Imam ih ja malu 1000+,al ko će sve to mailat
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2004 u 11:08
ma nisam mislio mailati nego bih na svojoj stranici www.croportal.net - dodao rubriku ANIME SLIKE i da ih onda uploadajte....
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 00:47

tamo Gole tete rulaju ...

jos nisi stavio anime rubriku ...

i love anime !
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 17:35
pa još nisam...jer ne znam da li ?e netko dodati koje slike....

evo danas ?u dodati anime rubriku.....

znam DA GOLE TETE RULAJU..

p.S.. RULAT ?E I DALJE
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 20:36

dal je besplatno?imas i na www.echooper.com

p.s vec ima puno slika pod smijesni klipovi!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 20:41
sto da li je besplatno ne razumijem...kaj je to echoper...ne radi link...o cemu pricamo...

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 21:04
neznam na echooperu su se mogle uploadat slike!dal je besplatno uploadnje?

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 21:08
na moj sajt je potpuno besplatno ...samo se regaj i to je to......budem i ja dodavao...ali sam zauzet sa golim tetama....danas sam ih dodao još 100 i na cdu ih imam još oko 10 000 slika............STARI MOJ?????
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:58

jel bi poslo taj cd poštom šta

....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.