Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trazim prison break
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trazim prison break

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trazim prison break
    Objavljeno: 19.Svibanj/May.2007 u 21:56
trazim zakon brace, ako netko ima voljan sam kupiti, po razumnoj cijeni naravno
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2007 u 08:37
Pozdrav
Znam da mnogi imaju u Hrvatskoj ali zasto niko nece da vam pomogne neznam
Ja sam iz neke druge zemlje (Srbije) i rado cu vam poslati (mada imam lose iskustvo sa postama iz susednih zemalja) ocekujem vas katalog ako se neko drugi ne javi pa da obavimo razmenu
tagomi1yahoo.com
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2007 u 12:06
Imam i ja Prison Break i iz Hrvatske sam

Ažurirao Dino1111 - 20.Svibanj/May.2007 u 12:06
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 21:34
ima ja zakon brace 1 i 2 sezonu javi se !!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 22:57
ne znam zašto sve svi ne javljaju, ali većina nas ima... imam i ja, al prestao sam se trejdat, pa... imam i ona dva filma o Prison Breaku...

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 23:04
svi imamo prison break. pošaljite čovjeku pm i dogovorite se s njim za razmjenu ili šta već. nema potrebe da pišemo da je imamo. ja sad nemam vremena za razmjene (faks je pri kraju)

zlatko, daj mi reci di si skinuo ta 2 filma o pb
Hajduk živi vječno
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 08:13
da, fakat zlatko? i ja bi si ih skinuo ali ne znam što uopće tražim?
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 13:59
@zlatko..ajd mi na pm posalji linkove odakle si to skinuo..
za to sto sad vidim prvi put cujem...
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 16:47
@Dngy@Bebinjo - Imam ja tri filma o Prison Break-u. Barem mislim da je to to. To su ustvari specijali u kojima su intervjui likova, o tome kako se snimalo itd. Svaki ima otprilike 150MB, a imaju i prevod.

edit: Pokusacu da nadjem te linkove sa kojih sam ja skinuo te specijale. A ako ne nadjem, mogu ih narezati i poslati sa diskovima koje saljem Dekiju pa se vas dvojica sa njim dogovorite.

Ažurirao Dr Koks - 22.Svibanj/May.2007 u 16:50
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 17:39
@bebinjo, @Dngy, @monkey - Poslao sam vam linkove na pm. Nadam se da ste to trazili. Pozdrav ,,,
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 19:51
Ajd i meni pošalji
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 09:41
da, to je to... koji je treći? ja imam dva... jedan iz prve sezone, jedan iz druge...

Ovo su dva specijala: (taj treći je možd samo epka u kojoj se oni prisjećaju kak su došli u zatvor, tko je šta napravio i to... btw. kao njihovi profili)
Special S- 7                11 Oct 05   Behind the Walls
Special S-13 8 Jan 07 The Road to Freedom

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 10:32
Treci je "Making of Prison break", ima oko 200MB.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 16:49
dajte linkove za njega na pm...

Na vrh
Bauer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 16:20
Prision Break.. imam ceo prvi, i drugi serijal do 22 epizode..
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 00:56
jack_r ako si blizu Osijeka javi pa da se dogovorimo, ja mogu da ti snimim 
Na vrh
dajacic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajacic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 14:10
imam ja
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 11:20
prision break - hahahaha...
 - do 22 epizode -  a.k.a. cijela druga sezona!!!

Sredi taj trejd s Božom!

Na vrh
ivy_ak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivy_ak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:01
a ima li tko mozda 3 sezonu??  i da li se mozda ovi specijali mogu negdje pogledati bez downloada?

Ažurirao ivy_ak - 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:02
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 22:06
3 sezona ne postoji nije jos snimljena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.