Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TREBAM OVE FILMOVE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TREBAM OVE FILMOVE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jack View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TREBAM OVE FILMOVE
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 18:57
BAD BOYS 2.,AMERICKA PITA 3,.KILL BILL.,LOTR 3.,MATRIX 3.,AKO NETKO IMA NEK MI SE JAVI PA SE DOGOVORIMO.,POZDRAV JACK.,.,
JACK
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 19:00
Jack odakle se ? ako si u blizini Splita ja cu ti ih dat odmah
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 19:03
E NISAM IZ SPLITA.,JA SAM IZ OSIJEKA.,.JEL BI MOGLI NEKAKO PREKO POSTE.,.
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 19:25
LJUDI JEL IMA NETKO OVE FILMOVE.,DAJ POMAGAJTE.,
JACK
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 21:07
Ja ti sve imam osim Matrix 3
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 22:11
aMERICAN PIE 3 DVD RIP,MATRIX 3,KILL BILL,BAD BOYS 2 IMAM.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 01:15
BAD BOYS 2.,AMERICKA PITA 3., KILL BILL imam.....(Bjelovar)
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:14
AMERICKA PITA 3,.KILL BILL.,LOTR 3.,MATRIX 3 imam iz Èepina
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:16
e da moj mail ti je mato.anic@os.hinet.hr
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:18
Božo kakva je slika kvalitete
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:20
jesi za zamijenu ili prodajes.,.javi pa de se dogovorimo
JACK
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:20
Nažalost kino Rip svi ali je dobra slika
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:22
Može razmjena imam jos ako te zanima italian Job i Basic oba dva su nova filma i dvd rip
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:24
evo posaljem ti email na private pa mi pošalji katalog,.pa cu ja tebi jel moze..
JACK
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:25
Može
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:28
evo poslano je.,
JACK
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:31
jesi dobio moj popis
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:35
jesam evo stize ti moj za 2 minute,.pa ti se javim za 15 minuta da se dogovorimo ,.,do tada pozdrav
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 18:39
POSLANO
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 19:04
božo jesi jos tu.,evo ja sam malo pregledao tvoj katalog i našao sam ponesto sto bi me zanimalo.,nadam se da si ti nasao nesto sto ti nemas jel vidim da imas dosta toga.,javi mi da se dogovorimo.,.,
JACK
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.