Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STEPHEN KING
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STEPHEN KING

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
BIPSA View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: STEPHEN KING
    Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 00:57

Bok ljudi, kao što vidite ja sam novi ovdje.

Ovako, obožavam Kinga i sve u svezi njegovih dijela, pa sam mislio ako tko ima filmove snimljene prema njegovim knjigama da mi javi, možda ih kupim. (prednost ima IT , cijeli film, ne serija). Hvala i svaka vam dala.

SSDD
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 00:59

Imam ti ja green mile,shawshank redemption i pet cemetery 1 i 2,i još nekaj mi se èini

Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 01:00
Cijena, to mi je vrlo važno
SSDD
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 02:16
red rose, na 3 cd-a.... 2,5 kn po komadu (sony medij s tiskom)+poštarina
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 16:06

Originalno postovano od strane honda honda piše:

red rose, na 3 cd-a.... 2,5 kn po komadu (sony medij s tiskom)+poštarina

To je ok, samo red rose veæ imam. Imaš nešto od ovih: shining, it, dreamcatcher, dead zone, sleepwalkers...

SSDD
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 18:03
Ako hoèeš možemo napravit razmjenu za ove tvoje filmove kaj imaš:OK
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 19:30

ja ti imam shinning na tri cda dvd-rip, onda dvd red rose, divx na dva cda dreamcatcher, i sl.

10kn/cd, na preko 100kn narudzbe, 7kn/cd...posalji mail za popis

Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 19:51

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Ako hoèeš možemo napravit razmjenu za ove tvoje filmove kaj imaš:OK

Ovako, ja ti nemam ništa jer se namjeravam time poèet bavit tek kada kupim novu pržilicu, u drugom mjesecu. Drago mi je kaj sam našao na netu stranicu i forum koji mi mogu pomoæi s time.

SSDD
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 19:54

Evo ovo je moj mail pa mi šaljite sve kaj bi me moglo zanimati. Ali doista mi treba IT, pa ako ga netko ima ili ga može nabaviti neka se javi.

bipsa@post.hinet.hr     almir@evolucija.com

SSDD
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 20:02
poslo sam ti popise na prvi mail, uzivaj :-)
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 20:54
Mickey8 jel Hearts In Atlantis prema Kingovoj noveli ili...
SSDD
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 21:16

je, i odlican je film (s antony hopkinsom)

evo link: http://us.imdb.com/title/tt0252501/

imam ti i children of the korn 2 njegov

shawshank redemption dvd

storm of the century 3 cd

green mile 2 cd

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 21:18

steta, imao sam puno vise al sam sve prodo:

(sometimes they come back,silver bullet,golden years, it, ....)

Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 21:48
Originalno postovano od strane Mickey8 Mickey8 piše:

steta, imao sam puno vise al sam sve prodo:

(sometimes they come back,silver bullet,golden years, it, ....)

Možeš nabaviti IT?

SSDD
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 22:36
Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

pet cemetery 1 i 2

otkad?! i zasto ja neznam?

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2003 u 15:07
nemrem nabavit IT vise ne nabavljam filmove nazalost
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 16:29
Postoji li itko na ovome forumu tko može nabaviti IT po povoljnoj cijeni?
SSDD
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 16:45

ma ja ti posaljem IT (2cd-a, DVD-rip) besplatno

samo mi se javi privat

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 00:37
Bipsa -koji èudan nadimak imam ti sve filmove što su gore navedeni(baš sve) + firestarter s Barimuricom i onaj novi.Javi se kad budeš operativan(nabaviš sve što ti treba).Da imami onaj biografski Kingov film-ne mogu se odmah sjetit naziva-onaj o šetnji klinaca i nalaženju pravog mrtvaka i tako to...
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 12:38

BIPSA=(bipsiæi) crtani film o psiæima. Dobio sam ga u prvom osnovne kada sam se pravio da sam pas.

Znam na koji film misliš ali ga nisam gledao, mislim da nije napisan prema knjizi.

SSDD
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,608 sekundi.