Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Formula 1 Sezona 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Formula 1 Sezona 2007

Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Formula 1 Sezona 2007
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:54
Mislim da bi ova tema trebala biti na forumu,ali ne znam koliko ljudi imaju vremena da prate filmove i gledaju formulu 1

Ovde cemo stavljati sve komentari i rezultate vezano za f1.

Evo i rezultata prve trke ove sezone,koja se vozila u Melburnu(australija)

1      K. Raikkonen           Ferrari      B      Winner

2      F. Alonso               McLaren          B      +7.2
3      L. Hamilton              McLaren          B      +18.5
4      N. Heidfeld              BMW Sauber       B      +38.7
5      G. Fisichella            Renault          B      +66.4
6      F. Massa                 Ferrari          B      +66.8
7      N. Rosberg               Williams        B      1 lap behind
8      R. Schumacher            Toyota           B      1 lap behind
9      J. Trulli               Toyota           B      1 lap behind
10      H. Kovalainen           Renault          B      1 lap behind
11      R. Barrichello          Honda            B      1 lap behind
12      T. Sato                 Super Aguri      B      1 lap behind
13      M. Webber               Red Bull        B      1 lap behind
14      V. Liuzzi               Toro Rosso       B      1 lap behind
15      J. Button               Honda            B      2 laps behind
16      A. Davidson             Super Aguri      B      2 laps behind
17      A. Sutil               Spyker           B      2 laps behind

Ažurirao AcaN - 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:04
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:57
Konacno Ferrari da krene kako treba.Sad mi neobicno da navijam za Raikonen-a,ali moram,šta da se radim,kad je ferrari u srcu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:58
Steta sto si se setio pre mene...Confused JBG, poslednjih nekoliko godina je bilo skroz nezanimljivo, znas da ce da pobede Sumaher ili Alonso... Mislim da ce ove godine biti malo zesca konkurencija, i da ce sezona biti izuzetno napeta i zanimljiva... To dokazuje i Hamilton... Ne secam se da se ikada desilo da se debitant popne na postolje...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:03
I to crnac,svaka čast,nisam gledao,jer je bilo kasno,a snimku nisam hteo da gledam jer nije zanimljivo,ali se nadam da ce sezona da bude ultra zanimljiva.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:06
Ma, i ja sam voleo ferari, dok nije poceo Sumaher da vozi za njih... Mozda sad stvari pocnu da izgledaju drugacije, ali, sad sam se navukao na renoa...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:51
evo da se priključim. inače, za ferrari navijam, ali mi je schumacher već polako počeo ići na živce sa svim tim pobjedama. mislim, svaka njemu čast za 7 naslova, ali dobro da je otišao u mirovinu. i sad kad je došao kimi jedva sam čekao da vidim kako će se snaći (on je po meni odličan vozač, ali u mclarenu je imao non-stop neke probleme. svako malo neki kvar na bolidu, pa odustajanja. i probudio sam se u 4 ujutro da gledam utrku (to je rijetkost kod mene) i svaka mu čast na odvoženoj utrci. sto se tiče dvojca iz mclarena, hamilton mi je veliko iznenađenje i možda se može uključiti u utrku za naslov između kimija i alonsa. to je moje preveliko očekivanje za njega pošto mu je ovo prva utrka, ali bit će nešto od njega. naravno, ako mclaren opet ne zakaže. massu ne spominje u utrci za naslov jer mi nekako ne izgleda kao vozač koji je sposoban osvojit naslov. možda griješim jer ova utrka u australiji je pokazala da je dobar vozač. ali, opet mu ne vjerujem
Hajduk živi vječno
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 02:11
 Ma ja ne volim crvenu boju, ali ne znam zasto, navijam za ferari od kako pratim F1 (mislim bas zbog Sumija). Videcemo, ima dosta pretendenata za prvaka, jos je rano, voleo bih da ovaj Kovalainen pokaze malo vise od onog danas, rispekt za Hamiltona i podrska za Masu! Go Kimi!
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 22:19
Prije sam navijao za Schumahera a sada ću za raikkonen-a zato što je Ferrari
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:14
iskreno...ferrari sh*t..BMW vlada..
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:16
mclaren moj favorit
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:22
jaooo ja ih ne mogu vidjeti...Angry
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:25
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

jaooo ja ih ne mogu vidjeti...Angry
pa jbg lega.nevolis ferari,mclaren,ford,bubu,mazdu...pa koga volis onda sem .....LOLLOL
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:30
Big smile..sto se tice ferrari-ja ne volim ih zbog schumachera...makar ga vise nema,necu mjenjat misljenje..istina da je  najbolji vozac u povjesti formule 1,postujem to al jbg.a,mercedes..e ni oni mi nisu Bog zna sto...za BMW sam uvjek bio i uvjek cu sotat za njih..pa makar bili zadnji u prvenstvu Tongue
sto se tice mazde dekky..dobar autooo..
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:34

za BMW sam uvjek bio i uvjek cu sotat za njih
e lega i acan ima bmw-aLOLBig smile
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:36
e sad je dosta..prevrsio si svaku mjeru LOL
acane jel ti vidis ovo??rijesi to...LOLLOL
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 22:21
Fernando Alonso isto dobro vozi
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 02:03
FERRARI! Uvijek bio i ostaje... Schumi mi je ono najbolji vozač. Navijao sam za Ferrari i za Schumija, svi su mu zamjerali dosta toga, ali ja sam njemu ostao vjeran. Navijao sam za Ferrari dok je Schumi bio u Ferrariju, navijam i kada više nije. Kimi je jako dobar vozač, može napraviti svašta. Također mislim i za Massu. Alonso se dobro snašao, McLaren konačno ima dobar bolid, nek se samo tuku :)

Moram reći da sam jako iznenađen nastupom Super Agurija, jako dobar napredak, svaka im čast. David je malo usro, skoro Wurz ostao malo skraćene glave, hehe.

Utrka je bila okej, a mogla je bit i bolja.

Uglavnom, idemo dalje.

FORZA FERRARI...

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 02:06
HEHE... SKINUO SAM UTRKU S TORRENTA... NEKI ENGLESKI RIP, JAKO DOBRO, JER IMAJU SVOJE KOMENTATORE NA STAZI, PA ODMAH DRŽE INTERVJUE POSLIJE UTRKE S NEKIM VOZAČIMA :)

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 12:22

Big smile..sto se tice ferrari-ja ne volim ih zbog schumachera...makar ga vise nema,necu mjenjat misljenje..istina da je  najbolji vozac u povjesti formule 1,postujem to al jbg.a,mercedes..e ni oni mi nisu Bog zna sto...za BMW sam uvjek bio i uvjek cu sotat za njih..pa makar bili zadnji u prvenstvu Tongue
sto se tice mazde dekky..dobar autooo..

Ne bih se bas slozio da je Schumacher najbolji vozač u povijesti formule 1.
No way....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 13:23
@ Deky
kakva je ovo zajebancija na forumu

Voleli mi to ili ne (ja da),brojke same govore ko je najbolji vozač svih vremena,jeste da je bilo tu svega,ali put do vrha mora biti takav.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.